Sa sinetech forumuna

Hoşgeldin hocam soylememize gerek yok sen zaten biliyorsun
Eskilerdeki gibi devam özledik

Benim istegim malum paketler sinama haber radyoo

eyvallah bir şeyler yapmaya çalışıyoruz @sakultahx bu rec' e bir el atalım ayağa kaldıralım
Onu yaptım bende sorun şu firbase degisyo domain manuel almak lazım siz nasıl yöntem kullanıyosunuz bilmiyorum ya değişen arkadaşlardan alacaz rec domain yada biz çekecez sürekli

Hoşgeldin usta tekrardan umarım hepimiz için kavgasız dövüşsüz bir forum olur şimdiden emeklerine sağlık teşekkürler.

hg bence net bişe zaten havuz da 3 4 sitenin farklı urlleri var rec denge trgl ntspr selck belki 2 3 daha bunların tek dosya olarak oto güncellemede anlık sorun yaşatmıyanı olursa zaten iş bitiyor genel olarak yapılabilir en maximum bu vavoo sanırım bu sene m3u8 lere sorunsuz vpn ile bile düşmeyecek gibi

Birkaç gündür rec üzerine kafa yoruyoruz, @atakan1983 , @koprulu , @ismailturret , şuan malum kanallar listeye geliyor, linkler de güncelleniyor ama açılmıyor, onun dışındakiler açılıyor ama uzun gitmez çünkü yine kapsamlı değişiklik yapılmış rec te, inat için uğraşıyoruz onda malum kanalları çekemedik henüz, standart kanallar geliyor
İnat TV sıkıntılı tek ip üstünden vermen lazım üstelik kalitesi kötü tr golas bile daha iyi ondan

hg bence net bişe zaten havuz da 3 4 sitenin farklı urlleri var rec denge trgl ntspr selck belki 2 3 daha bunların tek dosya olarak oto güncellemede anlık sorun yaşatmıyanı olursa zaten iş bitiyor genel olarak yapılabilir en maximum bu vavoo sanırım bu sene m3u8 lere sorunsuz vpn ile bile düşmeyecek gibi
Vavoo çözdüm tek sunucu işi kaldı Her kanal için 150 MB RAM cache ayarladım

Vavoo çözdüm tek sunucu işi kaldı Her kanal için 150 MB RAM cache ayarladım
valla geçen sene byedpi vpn çalışıyodu bu sene m3u8 de sene başı itibari ile olumsuzdu ideal dosya dediğim gibi @atakan1983 yaptığı denge xyz ye trgls rec ntspor filan ile birleştirmek ve zaten b1 leri tek klasörde yapmak zaten en önemli olan taraf o gir çık ugraşmadan bazıları ortada guncelliyor patlıyor direk sorun olabilicekler bunlar tekrar hoşgeldin :)

valla geçen sene byedpi vpn çalışıyodu bu sene m3u8 de sene başı itibari ile olumsuzdu ideal dosya dediğim gibi @atakan1983 yaptığı denge xyz ye trgls rec ntspor filan ile birleştirmek ve zaten b1 leri tek klasörde yapmak zaten en önemli olan taraf o gir çık ugraşmadan bazıları ortada guncelliyor patlıyor direk sorun olabilicekler bunlar tekrar hoşgeldin :)
Bak öyle yaparsa Türkiyede ban yer yayın maçın ortasında gider ki başka yöntem eklyecen ki sağlam olcak

Geri