Sa sinetech forumuna

Merhaba arkadaşlar bir süre yoktum geri dönme kararı verdim isteğidiniz içerikleri söylemeniz yeterli bol bol maç Spor film listeleri paylaşacağım isteklerinizi yazmanız yeterli
Kimseyle tartışıp polemiğe girme yeter sakuuu😅

Merhaba arkadaşlar bir süre yoktum geri dönme kararı verdim isteğidiniz içerikleri söylemeniz yeterli bol bol maç Spor film listeleri paylaşacağım isteklerinizi yazmanız yeterli
Hoşgeldin benim bir tek isteğim var oda izniniz olursa ara sıra sizin paylastığınız listeleri kendi listem için kullanma izni

Aşağıdaki listeyi ben yapıyorum içinde şuanda 260 tane kanal ve içeriğini sağdan soldan alıyorum yani Theorie de çoğu kanalı tek bir listede buluşturuyorum

Içerisinde şuanda
Ulusal
Belgesel
Sinema
Spor
Haber
Çizgi film
Müzik
Ve filmler var

Öneri - IPTVSevenler M3u

Saygılarımla
Memetcandal

Hoş gelmişsin. Netflix ve diğer platformlara (Disney vs) ulaşabilsek ne güzel olur 😉

usta tekrar hoş geldiniz
paylaşımlarınızı bekliyoruz

Hoşgeldin kardeşim , listelerin kesin çözüm olmadığını maalesef süreçte neler yaşandığını şahsen kendinde biliyorsun.Çözümün zamanında başladığını söylediğin kimsenin bulaşamayacağı bir apk oluşturmak olduğunu düşünüyorum.Yine de ağada sen paşa da sen , emek vereceğin liste olsun apk/uygulama olsun faydalı olacaktır.Kolaylıklar dilerim ,
M3u en iyisi her zaman

Geri