şuan zaten gördüğüm bu sene o şekilde bir hava var bakalım nasıl akıcakBak öyle yaparsa Türkiyede ban yer yayın maçın ortasında gider ki başka yöntem eklyecen ki sağlam olcak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
şuan zaten gördüğüm bu sene o şekilde bir hava var bakalım nasıl akıcakBak öyle yaparsa Türkiyede ban yer yayın maçın ortasında gider ki başka yöntem eklyecen ki sağlam olcak
Rec TV firebase değişiyor sürekli ekstra olarak key değişiyor yeni domaini bulması çok basit ama key için rootlu cihaz lazımşuan zaten gördüğüm bu sene o şekilde bir hava var bakalım nasıl akıcak![]()
Yanlış anlamayın, ben bu mesajda neden etiketlendiğimi tam anlayamadım.Birkaç gündür rec üzerine kafa yoruyoruz, @atakan1983 , @koprulu , @ismailturret , şuan malum kanallar listeye geliyor, linkler de güncelleniyor ama açılmıyor, onun dışındakiler açılıyor ama uzun gitmez çünkü yine kapsamlı değişiklik yapılmış rec te, inat için uğraşıyoruz onda malum kanalları çekemedik henüz, standart kanallar geliyor
Hoşgelmiş sefa getirmişsin.Merhaba arkadaşlar bir süre yoktum geri dönme kararı verdim isteğidiniz içerikleri söylemeniz yeterli bol bol maç Spor film listeleri paylaşacağım isteklerinizi yazmanız yeterli
Hoşgeldiniz...Merhaba arkadaşlar bir süre yoktum geri dönme kararı verdim isteğidiniz içerikleri söylemeniz yeterli bol bol maç Spor film listeleri paylaşacağım isteklerinizi yazmanız yeterli
neden? ne yaptı bu kişi size?Tek kelimesiyle yazıklar olsun diyorum hem yönetime hem bu kişiyi destekleyenlere.
Sebep ?Tek kelimesiyle yazıklar olsun diyorum hem yönetime hem bu kişiyi destekleyenlere.
Dediğim gibi sadece cümledeki anlamı çözemediğim için sordum, yani mesajın ulaşması gerekenlerden biri miyim yoksa sadece bahsi geçen biri miyim onu anlayamadım. Beraber kafa yormuşuz gibi anlaşılma ihtimali de var ki böyle bir şey olmadı. Ben yalnız çalıştığım için bunu belirtmek istedim, sorun olarak algılanmasın. (Aşağıda yazdıklarım da sizden bağımsızdır, sadece bu mesaj vesile oldu.)Hocam sizinde farklı birkaç projeniz nedeniyle yazmıştım, rec özelinde değil, bu aralar herkes elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyor, yardımlaşma vs olursa daha iyi ve stabil işler çıkılması adına birkaç görüştüklerimi etiketledim.Yanlış anlamayın, ben bu mesajda neden etiketlendiğimi tam anlayamadım.Birkaç gündür rec üzerine kafa yoruyoruz, @atakan1983 , @koprulu , @ismailturret , şuan malum kanallar listeye geliyor, linkler de güncelleniyor ama açılmıyor, onun dışındakiler açılıyor ama uzun gitmez çünkü yine kapsamlı değişiklik yapılmış rec te, inat için uğraşıyoruz onda malum kanalları çekemedik henüz, standart kanallar geliyor
"Bir kaç gündür rec üzerine kafa yoruyoruz bu üç kişiyle" anlamında mı?
Kimden bahsediyorsun sen arkadaşTek kelimesiyle yazıklar olsun diyorum hem yönetime hem bu kişiyi destekleyenlere.
Konuyu açan kişiden bahsediyor sanırımKimden bahsediyorsun sen arkadaş
Mor kanalları rica ediyorumMerhaba arkadaşlar bir süre yoktum geri dönme kararı verdim isteğidiniz içerikleri söylemeniz yeterli bol bol maç Spor film listeleri paylaşacağım isteklerinizi yazmanız yeterli
adam zaten bol bol maç spor film listeleri paylaşacağım demiş yani spor demek mor demek maç demek mor kanal demekMor kanalları rica ediyorum
İyi ki hatırlattın bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum.adam zaten bol bol maç spor film listeleri paylaşacağım demiş yani spor demek mor demek maç demek mor kanal demek