Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şikayet edenleri banlayabilsek keşkeYa otomatik güncelleme başka bir yerde yapılamıyor github actions ile yapıyordu herkese kolaylık olsun diye dosyaları koydum ama bazı kişiliksizler şikayet ettiler şu anda hesabı kurtarmaya uğraşıyorum
Gecmis Olsun Atakan Kardesim İnsallah Kurtarirsin Hesabini M3u Senin dosya olarak var bende istersen dmden atarim sanaYa otomatik güncelleme başka bir yerde yapılamıyor github actions ile yapıyordu herkese kolaylık olsun diye dosyaları koydum ama bazı kişiliksizler şikayet ettiler şu anda hesabı kurtarmaya uğraşıyorum
Yaparsan sen yaparsın usta, güzel haberlerini bekliyoruzçok canımızı sıkarsa modlu versiyosu salarız .) yani
ama ona gerek kalmaz inşallah çalışmalarımız devam ediyor çünkü
Geçmiş olsun.dosyalarımı kurtadım ama artık bu rec listelerini paylaşmayacağım
teşekkürler dosyalarımı kurtardım ama hesap gitti 10 yıllıkGeçmiş olsun.
Yazık olmuş tabii ancak dosyalarının kurtulması biraz da olsun teselli elbet.teşekkürler dosyalarımı kurtardım ama hesap gitti 10 yıllık
id li kablo yeter de artar ya ötekiler zaten her yerde var patlarsa da ötekilerde patlar kolay gelsinEyvallah dostlar arkadaşlar yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim dosyalarımı yeniden düzenliyorum 1- 2 saate tekrar kablo yayınları ve Vod içeriği aktif olacak inşallahiyi ki varsınız sağolun varolun
Kesinlikle katılıyorum yeterde artar bile .Atakan deli gibi uğraşıyor zaten fakat yurdum insanı hem şoför yanı hem cam kenarı olsun istiyorid li kablo yeter de artar ya ötekiler zaten her yerde var patlarsa da ötekilerde patlar kolay gelsin![]()