Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bu eski sürüm iyice patates olmuştu zatenREC TV BOX 18 Sürümü Yayında - Eski Sürümü Silerek Yeni Sürümü Android TV ya da Tvbox'a kurun. (Not bu sürüm sadece TV ve TVBOX uyumludur.) İndirmek için :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu yeni aürümmüREC TV BOX 18 Sürümü Yayında - Eski Sürümü Silerek Yeni Sürümü Android TV ya da Tvbox'a kurun. (Not bu sürüm sadece TV ve TVBOX uyumludur.) İndirmek için :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Rec güncellendi , yenisini indirip kurun lütfen.Malesef şuan hiçbirşeyi oynatmıyot sorunmu var ?
Günceli yükledim ama malesef halen oynatmıyor programa giriyor ama bir film veya dizi seçince sayac 0 da kalıyor film başlamıyorRec güncellendi , yenisini indirip kurun lütfen.
indirme linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sevgili @Sinetech çok güzel tanıtım videosu yapmış
Videoyu izlediyseniz , eskiyi silip kurun tavsiyesi var, öyle deneyin isterseniz. Bende sorunsuz çalışıyor çünkü.Günceli yükledim ama malesef halen oynatmıyor programa giritor ama bir film veya dizi seçince sayac 0 da kalıyor film başlamıyor
Aynen, bende de bu durum söz konusu. 3 ayrı filmde denedim hepsi siyah ekranda kaldı.Çalışan eski sürümü tamamiyle silip adresten indirdiğim uygulama kuruldu; açtım rastgele film-dizi seçtim tekrar tekrar başlattığımda; oynatma ekranında kalıyor, medya playeri oynatıyormuş gibi gözükse de ekran siyah ve hiçbir şekilde oynatma ve ilerleme yok.
Android 11 box için
Birde yeni sürümde filmler kategorisinde kategori bölümünde kategori seçerken hangi kategori de olduğumuz anlaşılmıyor kumanda ile. Bu olayı boxda dener misinizHem xiaomi Note 13 Pro plus telefona, hemde box olanı dreambox cihazım için yükledim her ikisinde de vpn siz mail vs girmeden gayet sağlıklı sorunsuz çalıştı. Emeğinize sağlık.