Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Boxta bir sorun yok
Tamam güzel o bölüm çıkıyor ama yukardan aşağı kategorilerde gezerken hangi kategori de olduğunu anlayabiliyor musun? Boxlarda anlaşılmıyor. Bunu zaten diğer kullanıcılar da x uygulamasında yazdı. Sadece bende değil.

Son düzenleme:
Elinde Rectv TvBox 16.4 bir önceki sürüm olan var mı arkadaşlar,Buraya atabilirmisiniz? bu bende de sorunlu gibi yeni sürüm olmamış ben beğenmedim.16.4 sürümü geri yükleyeceğim.Tşk.

Yeni sürümde sorun yaşayan arkadaşlar, drive'da eski sürüm de hala duruyor. Onu kurabilirsiniz.

Ben şu an 2 farklı tv'de deniyorum, birinde yeni birinde eski sürüm kurulu, ikisi de çalışıyor.

1749141119294

Rec tv box un sorunları halen çözülümedi galiba filmler açoiılıyot ama çok donmalar var halen

Rec tv box un sorunları halen çözülümedi galiba filmler açoiılıyot ama çok donmalar var halen
Sinetech googledrive adresinde box içinse v16 galiba önceki sürüm kurarsanız,filmler sorun yok ve yayınlarıda donmuyor Son sürüm v18 boxta sorunlu kasıyor belki oynatıcısı da sorun var bilemiyorum frame atlaması gibi.Yeni sürüm verebilirler.

Geri