Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Uygulamada altyazı ayarlarından, altyazı büyüklüğünü ve rengini değiştiriyorum ama altyazı değişiklikleri uygulanmadan geliyor. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Son düzenleme:
yenisi de sanki mobilden alınmış kasıyor havasında bakalım ilerde görürüz

Günceli yükledim ama malesef halen oynatmıyor programa giritor ama bir film veya dizi seçince sayac 0 da kalıyor film başlamıyor
Videoyu izlediyseniz , eskiyi silip kurun tavsiyesi var, öyle deneyin isterseniz. Bende sorunsuz çalışıyor çünkü. :)

Çalışan eski sürümü tamamiyle silip adresten indirdiğim uygulama kuruldu; açtım rastgele film-dizi seçtim tekrar tekrar başlattığımda; oynatma ekranında kalıyor, medya playeri oynatıyormuş gibi gözükse de ekran siyah ve hiçbir şekilde oynatma ve ilerleme yok.
Android 11 box için

Çalışan eski sürümü tamamiyle silip adresten indirdiğim uygulama kuruldu; açtım rastgele film-dizi seçtim tekrar tekrar başlattığımda; oynatma ekranında kalıyor, medya playeri oynatıyormuş gibi gözükse de ekran siyah ve hiçbir şekilde oynatma ve ilerleme yok.
Android 11 box için
Aynen, bende de bu durum söz konusu. 3 ayrı filmde denedim hepsi siyah ekranda kaldı.

Eski sürüm çok güzel çalışıyordu bende. Yeni sürüm gelince eski sürümü kaldırıp yeni sürümü yükledim. Ancak yeni sürümde dizi ve filmler hiç açılmadı, sadece kanalları gösterdi. Ben de yeni sürümü kaldırıp eski sürümü tekrar kurdum ama artık eski sürüm de çalışmıyor sadece kanalları gösteriyor.

Birde yeni sürümde filmler kategorisinde kategori bölümünde kategori seçerken hangi kategori de olduğumuz anlaşılmıyor kumanda ile.

Yeni sürümü açmayan arkadaşlar. Ayarlardan e-postanız ile oturum açın sonra "bizimle iletişime geçin" bölümünden şikayetinizi bildirin düzeliyor

Hem xiaomi Note 13 Pro plus telefona, hemde box olanı dreambox cihazım için yükledim her ikisinde de vpn siz mail vs girmeden gayet sağlıklı sorunsuz çalıştı. Emeğinize sağlık.

bende hiç bir zaman sıkıntı olmadı güncelemeden devam ediyorum ama güncellemeden sonrada gayet güzel çallışıyor

Hem xiaomi Note 13 Pro plus telefona, hemde box olanı dreambox cihazım için yükledim her ikisinde de vpn siz mail vs girmeden gayet sağlıklı sorunsuz çalıştı. Emeğinize sağlık.
Birde yeni sürümde filmler kategorisinde kategori bölümünde kategori seçerken hangi kategori de olduğumuz anlaşılmıyor kumanda ile. Bu olayı boxda dener misiniz

Geri