Rec tv Sorunu

Konular
16
Neden cloudstream de ki hiç bir eklenti REC TV yi çalıştırmıyor ? Yardımcı olacak var mı ? Uzun zamandır böyle bekledim düzelmesini.. Cloudstreamden rec tv yi izlemek daha keyifli .. Yoksa rec tv nin kendi uygulaması çalışıyor.

19-2-2 stabil versıyon yayında idi sorun yasyan arkadasların yarasına merhem oldumu ekran yırtılma bug sıyah ekranlar ??

Oyla 0
İçerik çekememe ve tüm ekranı kaplama sorunları düzelmiş stabil versiyonda, kim ilgileniyorsa teşekkürler

Oyla 0
Neden cloudstream de ki hiç bir eklenti REC TV yi çalıştırmıyor ? Yardımcı olacak var mı ? Uzun zamandır böyle bekledim düzelmesini.. Cloudstreamden rec tv yi izlemek daha keyifli .. Yoksa rec tv nin kendi uygulaması çalışıyor.
Merhaba herkese,
Bende son yaklaşık 10 gündür rec tv internet bağlantınızı kontrol edin hatası veriyor.
Bluestacks üzerinden çalıştırıyorum.
Kendi sitelerinden son sürümü kurdum ama problem devam ediyor. Çözüm ya da REC TV alternatifi var mıdır acaba
Teşekkürler

Oyla 0
Merhaba;

Yeni versiyonu kurdum, program çalışıyor. Film, dizi, kanallar açtığım zaman çalışıyorlar ama ekran siyah kalıyor sadece ses geliyor. Çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba;

19-2-2 stabil versıyon kurmama rağmen aynı sorun devam etmekte.

Bilginize.

Oyla 0
Rec tvnin resmi hesabı hangisi nerden indirebilirim son sürümü ,sinetech driverden indiremiyorum kota aşıldı falan diyor.

Oyla 0
19-2-2 stabil versıyon yayında idi sorun yasyan arkadasların yarasına merhem oldumu ekran yırtılma bug sıyah ekranlar ??
Oynatıcısı da sorun var açıldı ama Frame atlama gibi kesik kesik donma var hala sürüyor.Diğer TLF sürümünde yok .Onun player farklı sorunsuz oda TV box olmuyor. Böyle olunca siliyorsun mecburen.

Oyla 0
Rec TV film ve diziler için sunucu vs alarak masraf yapıyor bunların zararını çıkarmak için ise reklam koymak zorunda, cloudstream güzel bir uygulama ancak reklamları göstermediği için geliştirici tarafından veri çekmeyi engellemek için çeşitli korumalar ekledi.

Modexer
Android Reverse Engineer

Oyla 0

Geri