Rec tv Sorunu

Konular
16
Neden cloudstream de ki hiç bir eklenti REC TV yi çalıştırmıyor ? Yardımcı olacak var mı ? Uzun zamandır böyle bekledim düzelmesini.. Cloudstreamden rec tv yi izlemek daha keyifli .. Yoksa rec tv nin kendi uygulaması çalışıyor.

Oyla 0
hocam nasil bir sorun o ya resim varmi
yarın çekerim videosunu ama böyle bir şey ekranın farklı yerlernde çıkıyo sureklı hareketlı sahnelerde.bı konu acmıstım ama kapandı sıte kurallarından dolayı.tvboxa mobıl surumu yukleyınce olmuyo ama box surumunde oluyo yazıyom adamların twitterlarına ılgılenen yok
1757265662354

Oyla 0
yarın çekerim videosunu ama böyle bir şey ekranın farklı yerlernde çıkıyo sureklı hareketlı sahnelerde.bı konu acmıstım ama kapandı sıte kurallarından dolayı.tvboxa mobıl surumu yukleyınce olmuyo ama box surumunde oluyo yazıyom adamların twitterlarına ılgılenen yok
Ekli dosyayı görüntüle 13002
Tekrar guncelleme yapilacak galiba 1 saat once player sorunlari vs cok dertli olan kisi var

Oyla 0
Tekrar guncelleme yapilacak galiba 1 saat once player sorunlari vs cok dertli olan kisi var
her sürüm beta gibi. Yeni sürüm gelecekse yakında şu anki son sürüm çalışmaz

Son düzenleme:
Oyla 0
Oyla 0
Kraptor+ eklentisinde bitrate in oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum, hem ses, hem görüntü, diğer eklentilere göre bariz farklı, fhd Tv'de bileEkli dosyayı görüntüle 13018
Seçtiğiniz kaynağa göre değişiklik gösterebilir.

Yeni güncelleme ile klavye çalışmama sorunu çözülmüş. Duyuru kanalında yeni güncelleme ile yapılan değişiklikler olarak bunları yazmışlar.

📢 REC TV BOX 19.2 Güncellemesi Yayında 🚀

🔹 Arayüz iyileştirildi
🔹 Player optimize edildi
🔹 Hatalar giderildi
🔹 Ana sayfa & giriş ekranı yenilendi
🔹 “İzlemeye Devam Et” → ana sayfaya alındı
🔹 Uzun bas → içerik kaldır özelliği
🔹 Klavye çıkmama hatası düzeltildi
🔹 Tüm ekran hataları giderildi
🔹 Film/dizi/kanal oynatma daha pratik hale geldi
🔹 “Listem” optimize edildi
🔹 Şarj bitiren içerikler & son eklenen bölümler düzenlendi
🔹 B.t reklamları kaldırıldı.
🔹 Dizi bölümlerini oto oynat özelliği eklendi.
🔹 Ana Sayfada ki Film/Dizi Türleri için Tümünü Göster Seçeneği Eklendi.

Son düzenleme:
Oyla 0
Kotlin kullanılarak eklenti oluşturuluyor sanırım.. Aslında uğraşsam kendim eklenti yapcam ama bu ara yoğunum.. Birinin yapmasıni bekliyorum ..

Oyla 0
Merhaba;

Yeni versiyonu kurdum, program çalışıyor. Film, dizi, kanallar açtığım zaman çalışıyorlar ama ekran siyah kalıyor sadece ses geliyor. Çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Oyla 0
Merhaba;

Yeni versiyonu kurdum, program çalışıyor. Film, dizi, kanallar açtığım zaman çalışıyorlar ama ekran siyah kalıyor sadece ses geliyor. Çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
hay yaşa hocam ya aynı sorun bende de var çözüm bulursan beni de dürtersen sevinirim

Oyla 0
Bu uygulama artık sorun olarak adı anılacak herhalde🙂16 sonrası hep sorun.Bendede Frame takılır gibi donarak oynatıyor.Ne yaptın sen usta bu uygulamaya? Mahvettin.🙂

Oyla 0
Bu uygulama artık sorun olarak adı anılacak herhalde🙂16 sonrası hep sorun.Bendede Frame takılır gibi donarak oynatıyor.Ne yaptın sen usta bu uygulamaya? Mahvettin.🙂
Evet, film başlangıcında atlama var, bir kaç dk sürüyor malesef bende de

Oyla 0
Seçtiğiniz kaynağa göre değişiklik gösterebilir.

Yeni güncelleme ile klavye çalışmama sorunu çözülmüş. Duyuru kanalında yeni güncelleme ile yapılan değişiklikler olarak bunları yazmışlar.

📢 REC TV BOX 19.2 Güncellemesi Yayında 🚀

🔹 Arayüz iyileştirildi
🔹 Player optimize edildi
🔹 Hatalar giderildi
🔹 Ana sayfa & giriş ekranı yenilendi
🔹 “İzlemeye Devam Et” → ana sayfaya alındı
🔹 Uzun bas → içerik kaldır özelliği
🔹 Klavye çıkmama hatası düzeltildi
🔹 Tüm ekran hataları giderildi
🔹 Film/dizi/kanal oynatma daha pratik hale geldi
🔹 “Listem” optimize edildi
🔹 Şarj bitiren içerikler & son eklenen bölümler düzenlendi
🔹 B.t reklamları kaldırıldı.
🔹 Dizi bölümlerini oto oynat özelliği eklendi.
🔹 Ana Sayfada ki Film/Dizi Türleri için Tümünü Göster Seçeneği Eklendi.

Son 2 versiyondur mi box da komple makina donuyor. Eski versiyon var mı güvenli.

Oyla 0
son yayınladıkları beta surumunde sorunum cozuldu, sızde deneyın cozulurse twitterdan şu sorunum vardı cozuldu yazarsanız sevınırım, asıl surum olarak yayınlar belki.

Oyla 0
Beta 19.2.2 yi denedim, kaynak bulunamadı, başka kaynak deneyin diyor, 19.2.1e geri döndüm, ekranı kapla modunda başlıyor yine, next stickte

Oyla 0

Geri