Rec tv Sorunu

Konular
16
Neden cloudstream de ki hiç bir eklenti REC TV yi çalıştırmıyor ? Yardımcı olacak var mı ? Uzun zamandır böyle bekledim düzelmesini.. Cloudstreamden rec tv yi izlemek daha keyifli .. Yoksa rec tv nin kendi uygulaması çalışıyor.

Mor kanalları kaldırmışlar

Oyla 0
Oyla 0
Eskinin üstüne kurdum, yavaşladı, uygulama depolama verilerini silince düzeldi. İçerik başlatınca, ekranı kapla modunda başlıyordu, şu an içeriğin formatı neyse o şekilde geliyor, gördüğüm en iyi gelişme bu ilk bakışta

Oyla 0
Neden cloudstream de ki hiç bir eklenti REC TV yi çalıştırmıyor ? Yardımcı olacak var mı ? Uzun zamandır böyle bekledim düzelmesini.. Cloudstreamden rec tv yi izlemek daha keyifli .. Yoksa rec tv nin kendi uygulaması çalışıyor.
güncelleme yayınlandı ama mor paketler kaldırılmış rectv den

Oyla 0
futbol kanallarida gitti suan yok

Oyla 0
Oyla 0
Bende de mor kanallar gibi spor kanalları yok listede. Neden acaba? Standart spor kanalları var sadece.

Oyla 0
sinetech videoyu izleyin orada sayfa adresi var oradan yükleyin.bendede çalışmıyordu dün yükledim çalışıyor

Oyla 0
yayınlansa ne olur Mor kanalların hepsi kaldırılmış onun yerine seyredilmeyen spor kanalları yüklenmiş.
Mac günü bekle. onun dışında malum kanallari izleyip napsin millet.

Oyla 0
Rec tv kendi uygulamasında çalışıyor ben onu demiyorum, cloudstream eklentisinde çalışmıyor.

Oyla 0

Geri