Rec tv Sorunu

Konular
16
Neden cloudstream de ki hiç bir eklenti REC TV yi çalıştırmıyor ? Yardımcı olacak var mı ? Uzun zamandır böyle bekledim düzelmesini.. Cloudstreamden rec tv yi izlemek daha keyifli .. Yoksa rec tv nin kendi uygulaması çalışıyor.

Neden cloudstream de ki hiç bir eklenti REC TV yi çalıştırmıyor ? Yardımcı olacak var mı ? Uzun zamandır böyle bekledim düzelmesini.. Cloudstreamden rec tv yi izlemek daha keyifli .. Yoksa rec tv nin kendi uygulaması çalışıyor.
Ekstra güvenlik önlemleri aldılar, farklı bir açık keşfedilmediği sürece dışardan izlemesi zor.
Açık keşfedilip de cloudstream'e eklenecek olsa dahi fark ettikleri anda o açığı da kapatırlar.

Oyla 0
hed guvenlik asilir yeterki (uyanık) olmayi bilmek lazim

Oyla 0
Galiba ssl sertifika kontrolü gibi bir şey falan yapıyo yani gördüğüm kadarıyla anladığım o.

Oyla 0
REC TV BOX İÇİN YAKINDA YENİ GÜNCELLEME GELİYOR resmi dikkatli bakarsanız uygulamada karanlık mod var
🎉

Ekli dosyalar

• G0GCqgsXAAEsnCy.jpeg
    G0GCqgsXAAEsnCy.jpeg
    134.1 KB · Görüntüleme: 97
  • G0GCqgpWcAAd_QO.jpeg
    G0GCqgpWcAAd_QO.jpeg
    103.2 KB · Görüntüleme: 95
  • G0GCqgmWMAAmIgS.jpeg
    G0GCqgmWMAAmIgS.jpeg
    134.1 KB · Görüntüleme: 82
  • G0HIRJdXYAAao1T.jpeg
    G0HIRJdXYAAao1T.jpeg
    99.3 KB · Görüntüleme: 96
Oyla 0
Hatasız güzel bir şey geliyor..

REC TV BOX İÇİNG0GCqgpWIAAWNDD

Oyla 0
hocam ben rec tv box yükledim ama hata veriyor internet connection hatsı alıyorum.verileri temizledim ama hep aynı hata.

Oyla 0
açilir yakinda sikinti yok

Son düzenleme:
Oyla 0
hocam ben rec tv box yükledim ama hata veriyor internet connection hatsı alıyorum.verileri temizledim ama hep aynı hata.
dostum bende aynı hatayı alıyordum kendi sitelerinden tekrar indirip kurdum şu an sorunsuz izliyorum

istersen indirip tekrar dene

Oyla 0
Bu eklentilerin hiç birinde çalışmıyor.. Latte dahil.. Sanırım güvenlik önlemi aldılar ve açılacak gibide durmuyor...

Oyla 0
beyler uygulama token üretiyor bunlarda geçici oluyor belli bir süreden sonra yeni bir token üretiyor otomatik olarak güncelleniyor bu süreç böyle devam ediyor yalıcak olan sistem token üzerine kurulmalı otomatik değişen tokeni yakalamalı yada kayıt etmeli ayrıca sadece 1 kanalda gözlemlediğim şey ise 5 yada 6 tane server açmış olması biri kapanırsa diğeri çalışır elinde alternatif paneller var ayrıca malum spor kanalları kaldırmış neden böyle yaptı bilmem
bir bilgi daha vereyim özel bilgi eklemeden direk link ile çalışan bir de panel var modlama bilenler zaten yakalamışdır olayı yöntemi ve sistemi kurarım fakat içerde ajanlar olduğu için paylaşıldığı an patlayacak o yüzden sadece ip ucu veriyorum iyi forumlar

Oyla 0

Geri