Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Playstore'de halen 4.60 güncellemesi yok Bu 4.60 gerçek sürüm mü ?

Ben zaten 4.60'ı kuramıyorum. Çakılma uyarısı veriyor. Eakiyi kaldırıp 4.60 kurmam lazım. Onuda yapamam atv launcher'ı kapattım çünki
tekrar aktif edin sonra kaldırıp tekrar kurun

tekrar aktif edin sonra kaldırıp tekrar kurun

Fazla kurcalamak istemiyorum. Zaten cihaza tuner aldım uydu kanalları için, fullfilm izle kurdum birde bir iki tane tv programı var belgesel için. Ha 4.54 ha 4.60 benim için farkedeceiğini sanmam

Fazla kurcalamak istemiyorum. Zaten cihaza tuner aldım uydu kanalları için, fullfilm izle kurdum birde bir iki tane tv programı var belgesel için. Ha 4.54 ha 4.60 benim için farkedeceiğini sanmam
ben de hala 4,54 kullanıyorum. düzgünce çalışıyor bende. Ne diye kurcalayayım?_

ben de hala 4,54 kullanıyorum. düzgünce çalışıyor bende. Ne diye kurcalayayım?_
Bence 4.60 çakma versiyon. Google play'de bile halen 4.54 var. Hatta orijinal sitesi slimboxtv'de bile halen 4.54 versiyonu var

17385263446881738526443498
17385264978191738526613364bunlar da 4,54 aynı kareler

1738526684569
profiller
3, parti servis yükleme seçeneği
görselleri kişiselleştirmelerde ek yenilikler vs vs vs eklenmiş bir şeyler.
dediğim gibi pek fark yok ben hala 4,54 devam. program da fake değil ama sıkıntı yoksa siz yine 4,54 kullanın derim.

Karaburun ise ben yemem. Marmara ise hangi okul söyle bende 15 - 20 tane lüpletim.

Ayrıca apk editör ile versiyon değiştirip içine reklam kodu koymak bilenler için kolaydır. Gerçek 4.60 olsaydı ben kurarken güncelle diye uyarı çıkardı fakat çakışma var diyor
Yok sadece rakamdan ibaret değil, içeriklerde de çok değişiklikler var ama kişisel profilleri zenginleştirme ağırlıklı, tek fark 3, parti yazılım desteğine yüklenmişler de zaten sistem altından onu biz yapabiliyoruz normalde.

Arka planda görseller değişiyor. Çok estetik görüntüler oluşuyor . Kullanım zevkini artırıyor . 😁
Evet öyle bir artısı var. Benim için işini görsün, görsel olmasa da olur.

Ayar düzen gidecek öyle oldumu en iyisi eski sürüm devam 🙂 zaten çok bir farkı olduğunu sanmıyorum
Önceden de belirttiğim gibi, kemik değişiklikler olmadığı sürece yeni versiyonları emulatör
üzerinden sadece test edip tv box da ben de eski sürümden devam edeceğim.

Kumandadan home basıyorum tv box menüsüne yönlendiriyor nasıl kapatabiliriz bunu launcheri kullanmak istiyorum 4k NeXT star

Ekli dosyayı görüntüle 3890Ekli dosyayı görüntüle 3891
Ekli dosyayı görüntüle 3892Ekli dosyayı görüntüle 3894bunlar da 4,54 aynı kareler

Ekli dosyayı görüntüle 3895
profiller
3, parti servis yükleme seçeneği
görselleri kişiselleştirmelerde ek yenilikler vs vs vs eklenmiş bir şeyler.
dediğim gibi pek fark yok ben hala 4,54 devam. program da fake değil ama sıkıntı yoksa siz yine 4,54 kullanın derim.
Bu launcher de uygulama kilitleme varmı ben bulamadım varsa yardımcı olabilirimisiniz🤗

Slm bende bir türlü ebeveyn kilidini aktivleştiremedim 4.60 sürümünü kurdum nasıl oluyur bilen var mı nasıl oluyor

Peki uygulamalara şifre koyacağım bir uygulama varmı hako pro tv box kullanıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 1667
Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır.
Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki alışveriş, netflix vs görmek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır.
Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705

4.62 Güncelleme:

4.54:
4,60:
Şifre: forumsinetech
Tşkler adminin eyv ellerin dert görmeye emi.

Geri