patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Eski sürümü kaldırıp yeni sürümü kurunMevcut bir paketle çakıştığından kurulamadı hatası veriyor kurulu sürüm v4.54
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eski sürümü kaldırıp yeni sürümü kurunMevcut bir paketle çakıştığından kurulamadı hatası veriyor kurulu sürüm v4.54
tekrar aktif edin sonra kaldırıp tekrar kurunPlaystore'de halen 4.60 güncellemesi yok Bu 4.60 gerçek sürüm mü ?
Ben zaten 4.60'ı kuramıyorum. Çakılma uyarısı veriyor. Eakiyi kaldırıp 4.60 kurmam lazım. Onuda yapamam atv launcher'ı kapattım çünki
tekrar aktif edin sonra kaldırıp tekrar kurun
ben de hala 4,54 kullanıyorum. düzgünce çalışıyor bende. Ne diye kurcalayayım?_Fazla kurcalamak istemiyorum. Zaten cihaza tuner aldım uydu kanalları için, fullfilm izle kurdum birde bir iki tane tv programı var belgesel için. Ha 4.54 ha 4.60 benim için farkedeceiğini sanmam
Bence 4.60 çakma versiyon. Google play'de bile halen 4.54 var. Hatta orijinal sitesi slimboxtv'de bile halen 4.54 versiyonu varben de hala 4,54 kullanıyorum. düzgünce çalışıyor bende. Ne diye kurcalayayım?_
Yok sadece rakamdan ibaret değil, içeriklerde de çok değişiklikler var ama kişisel profilleri zenginleştirme ağırlıklı, tek fark 3, parti yazılım desteğine yüklenmişler de zaten sistem altından onu biz yapabiliyoruz normalde.Karaburun ise ben yemem. Marmara ise hangi okul söyle bende 15 - 20 tane lüpletim.
Ayrıca apk editör ile versiyon değiştirip içine reklam kodu koymak bilenler için kolaydır. Gerçek 4.60 olsaydı ben kurarken güncelle diye uyarı çıkardı fakat çakışma var diyor
Arka planda görseller değişiyor. Çok estetik görüntüler oluşuyor . Kullanım zevkini artırıyor .Premium farki nedir?
Evet öyle bir artısı var. Benim için işini görsün, görsel olmasa da olur.Arka planda görseller değişiyor. Çok estetik görüntüler oluşuyor . Kullanım zevkini artırıyor .![]()
Ayar düzen gidecek öyle oldumu en iyisi eski sürüm devamEski sürümü kaldırıp yeni sürümü kurun
Önceden de belirttiğim gibi, kemik değişiklikler olmadığı sürece yeni versiyonları emulatörAyar düzen gidecek öyle oldumu en iyisi eski sürüm devamzaten çok bir farkı olduğunu sanmıyorum
Aşağıdaki linkteki videoyu seyret. Ben o şekilde çözdüm.Kumandadan home basıyorum tv box menüsüne yönlendiriyor nasıl kapatabiliriz bunu launcheri kullanmak istiyorum 4k NeXT star
Bu launcher de uygulama kilitleme varmı ben bulamadım varsa yardımcı olabilirimisinizEkli dosyayı görüntüle 3890Ekli dosyayı görüntüle 3891
Ekli dosyayı görüntüle 3892Ekli dosyayı görüntüle 3894bunlar da 4,54 aynı kareler
Ekli dosyayı görüntüle 3895
profiller
3, parti servis yükleme seçeneği
görselleri kişiselleştirmelerde ek yenilikler vs vs vs eklenmiş bir şeyler.
dediğim gibi pek fark yok ben hala 4,54 devam. program da fake değil ama sıkıntı yoksa siz yine 4,54 kullanın derim.
Tşkler adminin eyv ellerin dert görmeye emi.Ekli dosyayı görüntüle 1667
Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır.
Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki alışveriş, netflix vs görmek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır.
Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705
4.62 Güncelleme:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
4.54:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
4,60:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şifre: forumsinetech
4,60 sürümü üzerine 4,62 kurdum ayarlar değişmedi bilginize.ayarlarda bazı yerler ingilizce kalmış.sanmam ama garanti de veremem dene hocam, büyük olasılıkla sizinki günceli olacağı için yükleme başarısız der