Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İhtiyacım olmadığı için hiç dikkat etmedimKatagori gizleme varmı uygulamada patron
m3u listesi yükleyinNasıl yüklenecek m3u istiyor
Teşekkür ederim, evet doğru konudaki ilk mesajı okuyun.Eline emeğine sağlık.
birşey sormak istiyorum 242mb çıkıyor bende doğru mu, daha önce eski bir versiyonu modlu kullanmıştım 96-97 mb kadardı
Teşekkür ederimEline , emeğine sağlık üstad...
Selam ciğerim merak ettiğim için sormak istiyorum! bu apk modlanırmı çünkü çok güzel arayüzü var.Selamlar değerli sinetech forum ailesi yine bir klasik olan başlığımdan anlaşıldığı üzere diyerek konuya giriyorum. Uygulamayı modlayıp premium haline getirdim kullanmak isteyen olursa diye burada da paylaşıyorum.
Uygulama iptv player uygulamasıdır herhangi bir liste barındırmaz kendiniz liste ekleyip kullanacaksınız. Ben örnek olarak forumda konusu olan @hpgdisco 'ya ait m3u listesini kullandım.
Uygulama içinde 64 bit ve 32 bit kütüphaneleri mevcut olduğu için (kimin cihazı kaç bit bilmediğim için universal sürümü modladım) boyutu biraz büyük oldu virüs uyarısı verir diyede herhangi bir apk sıkıştırması yapmadım sadece apkyı zipledim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip şifresi:123
Uygulamayı kurmak için indirilen zip dosyasından çıkarıp normal bir şekilde kuracaksınız.
![]()
Radyolar kısmının m3u listesiyle alakası yoktur premium olduğunuzda kullanıma açılır.
![]()
Teşekkür ederim, bilgim yok.Eline koluna sağlık , teşekkür ederim @patr0n ve bir sorum olacaktı. Otomatik olarak 12 saatte bir güncelleme alıyor ya , onu 6 saatte bir yapma şansımız olabiliyor mu ? Decompile ederek bakmadım ama biliyorsanız yazar mısınız lütfen ?
Rica ederim.çok teşekkürler alternatif her zaman iyidir.
Sağda solda modlusu bulunuyor onlardan birini kullanabilirsiniz.Selam ciğerim merak ettiğim için sormak istiyorum! bu apk modlanırmı çünkü çok güzel arayüzü var.
Rica ederim.Çok teşekkürler güzel adam...
Rica ederim, az olsun öz olsun.Patron teşekkür ediyorum faydalı güzel bi uygulama böyle paylasimlar yapıp kabuguna cekiliyorsun yapma aynen devam et hic bozma lütfen![]()
Uygulamayı Google TV ye kurdum yedekleme ve geri yükleme çalışmıyor.. Farklı sürümleride kurdum aynı. Bu konuda bir bilginiz var mı ?Söylemeyi unutmuşum uygulama sürümü son sürüm yani v47.1.0 sürümüdür.
Normalde çalışıp çalışmadığını dahi bilmiyorum.Uygulamayı Google TV ye kurdum yedekleme ve geri yükleme çalışmıyor.. Farklı sürümleride kurdum aynı. Bu konuda bir bilginiz var mı ?
Ultimate IP TV player pro şimdiye kadar gördüğün en iyi uygulama. Bunada bir baksanız
Kardeşim android tvde çalışırmı acaba.Selamlar değerli sinetech forum ailesi yine bir klasik olan başlığımdan anlaşıldığı üzere diyerek konuya giriyorum. Uygulamayı modlayıp premium haline getirdim kullanmak isteyen olursa diye burada da paylaşıyorum.
Uygulama iptv player uygulamasıdır herhangi bir liste barındırmaz kendiniz liste ekleyip kullanacaksınız. Ben örnek olarak forumda konusu olan @hpgdisco 'ya ait m3u listesini kullandım.
Uygulama içinde 64 bit ve 32 bit kütüphaneleri mevcut olduğu için (kimin cihazı kaç bit bilmediğim için universal sürümü modladım) boyutu biraz büyük oldu virüs uyarısı verir diyede herhangi bir apk sıkıştırması yapmadım sadece apkyı zipledim.
Zip şifresi:123
Uygulamayı kurmak için indirilen zip dosyasından çıkarıp normal bir şekilde kuracaksınız.
![]()
Radyolar kısmının m3u listesiyle alakası yoktur premium olduğunuzda kullanıma açılır.
![]()
Bilmiyorum hocam denemek lazım bende android tvde yok boxta yok.Kardeşim android tvde çalışırmı acaba.