patr0n - 9xtream Iptv Player Premium Mod APK

Selamlar değerli sinetech forum ailesi yine bir klasik olan başlığımdan anlaşıldığı üzere diyerek konuya giriyorum. Uygulamayı modlayıp premium haline getirdim kullanmak isteyen olursa diye burada da paylaşıyorum.

Uygulama iptv player uygulamasıdır herhangi bir liste barındırmaz kendiniz liste ekleyip kullanacaksınız. Ben örnek olarak forumda konusu olan @hpgdisco 'ya ait m3u listesini kullandım.

Uygulama içinde 64 bit ve 32 bit kütüphaneleri mevcut olduğu için (kimin cihazı kaç bit bilmediğim için universal sürümü modladım) boyutu biraz büyük oldu virüs uyarısı verir diyede herhangi bir apk sıkıştırması yapmadım sadece apkyı zipledim.

Zip şifresi:123
Uygulamayı kurmak için indirilen zip dosyasından çıkarıp normal bir şekilde kuracaksınız.
p637pem.jpg

Radyolar kısmının m3u listesiyle alakası yoktur premium olduğunuzda kullanıma açılı

Üstadım eline yüreğine sağlık. Uygulamayı Android telefonuna indirmek istedim lakin erişim izni diye bir yer çıkıyor erişim işte diyorum erişim izni verilmiyor diyor. Yanlış bişey mi yapıyorum

Selamlar değerli sinetech forum ailesi yine bir klasik olan başlığımdan anlaşıldığı üzere diyerek konuya giriyorum. Uygulamayı modlayıp premium haline getirdim kullanmak isteyen olursa diye burada da paylaşıyorum.

Uygulama iptv player uygulamasıdır herhangi bir liste barındırmaz kendiniz liste ekleyip kullanacaksınız. Ben örnek olarak forumda konusu olan @hpgdisco 'ya ait m3u listesini kullandım.

Uygulama içinde 64 bit ve 32 bit kütüphaneleri mevcut olduğu için (kimin cihazı kaç bit bilmediğim için universal sürümü modladım) boyutu biraz büyük oldu virüs uyarısı verir diyede herhangi bir apk sıkıştırması yapmadım sadece apkyı zipledim.

Uygulamayı kurmak için indirilen zip dosyasından çıkarıp normal bir şekilde kuracaksınız.
p637pem.jpg

Radyolar kısmının m3u listesiyle alakası yoktur premium olduğunuzda kullanıma açılır.
se0t5gb.jpg
telrvizo da oynatılam formatları desteklemiyor user age değiştir diyor ama değiştirsemde fark etmiyor

Hocam televizo uygulamasını da modlayabilirmisin
Hocam televizo uygulamasının geçmiş sürümü yabancılar tarafından modlandı yeni sürümleri daha kimse tarafından modlanamadı bende bir kaç kere denedim ama olmadı.
Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Teşekkür ederim.
Yükledik sakata glemtix fimi
Sıkıntı olmaz kendim modladım.
Emeğine sağlık,
Sadece mobil uyumlu mu yoksa Google Tv ye de uyumlu mu?
Hem mobil hem tv, tvbox destekli diye biliyorum en azından sitesinde öyle yazıyor.
Teşekkür ederim.

eline sağlık kullandığım bi uygulama tv de çok iyi 50 liste ekliyorum keyfime bakıyorum hatta yedek alıp istediğim dostlara yedeklemesini veriyorum
Teşekkür ederim.
Emeğine Sağlık
Eline sağlık patr0n, teşekkürler.
Eline saglik patr0n tesekkurler
emeğine sağlık üstad
Emeğine sağlık güzel insan teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim.
teşekürler, ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler patron ara sıra böyle görüntü yap kaybolma 😃
Buralardayım hocam sıkıntı yok, teşekkür ederim.😅

Üstadım eline yüreğine sağlık. Uygulamayı Android telefonuna indirmek istedim lakin erişim izni diye bir yer çıkıyor erişim işte diyorum erişim izni verilmiyor diyor. Yanlış bişey mi yapıyorum
Ben hiç bir izni vermiyorum bildirim dahil yinede çalışıyor hocam eğer dosya izni vermeden çalışmazsa dosya izni verebilirsiniz virüs total sonucunu bırakmıştım.

telrvizo da oynatılam formatları desteklemiyor user age değiştir diyor ama değiştirsemde fark etmiyor
Temelde vlc codec kullanıyor aslında bir sorun olmaması gerekiyor ama öyle sorunlar olabiliyor ona geliştiriciden başka çözecek kimse yok.

p637pem.jpg

Radyolar kısmının m3u listesiyle alakası yoktur premium olduğunuzda kullanıma açılır.
se0t5gb.jpg
Elinize sağlık @patr0n

p637pem.jpg

se0t5gb.jpg
Patron ellerine emeğine sağlık. Akşama kurup bakacağım

Patron ellerine emeğine sağlık. Akşama kurup bakacağım
Teşekkür ederim, player güzel bir player ama her m3u listesiyle verimli çalışmıyor bazı kanallar açılırken bazıları açılmayabiliyo ama filmler kısmında henüz sorun yaşamadım.

Geri