patr0n - 9xtream Iptv Player Premium Mod APK

Bir katkıda bulunalım ayarlardan genel ayarlar stream format HLS (m3u8) olarak ayarlayın donma olmuyor Chrome Cast ayarınıda aynı yapın. Benim şahsi denemem.
patr0n bu işin erbabı birkaç trik verir sanırım. Birde ricada bulanayım shamel tv hemen hemen İbo playerle aynı bunu modlama gibi bir güzellik yaparsan süper olur. Hem görsel anlamda hem hız konusunda bence benzersiz ✋

Teşekkür ederim.
Bir katkıda bulunalım ayarlardan genel ayarlar stream format HLS (m3u8) olarak ayarlayın donma olmuyor Chrome Cast ayarınıda aynı yapın. Benim şahsi denemem.
patr0n bu işin erbabı birkaç trik verir sanırım. Birde ricada bulanayım shamel tv hemen hemen İbo playerle aynı bunu modlama gibi bir güzellik yaparsan süper olur. Hem görsel anlamda hem hız konusunda bence benzersiz ✋
Estağfurullah, yanlış hatırlamıyorsam shamel tv modlusu forumda mevcuttu yeni sürümleri hakkında bilgim yok.

Selamlar değerli sinetech forum ailesi yine bir klasik olan başlığımdan anlaşıldığı üzere diyerek konuya giriyorum. Uygulamayı modlayıp premium haline getirdim kullanmak isteyen olursa diye burada da paylaşıyorum.

Uygulama iptv player uygulamasıdır herhangi bir liste barındırmaz kendiniz liste ekleyip kullanacaksınız. Ben örnek olarak forumda konusu olan @hpgdisco 'ya ait m3u listesini kullandım.

Uygulama içinde 64 bit ve 32 bit kütüphaneleri mevcut olduğu için (kimin cihazı kaç bit bilmediğim için universal sürümü modladım) boyutu biraz büyük oldu virüs uyarısı verir diyede herhangi bir apk sıkıştırması yapmadım sadece apkyı zipledim.

Zip şifresi:123
Uygulamayı kurmak için indirilen zip dosyasından çıkarıp normal bir şekilde kuracaksınız.
p637pem.jpg

Radyolar kısmının m3u listesiyle alakası yoktur premium olduğunuzda kullanıma açılır.
se0t5gb.jpg
ellerine sağlık üstad. güzel olmuş

Adultları gizlemek istiyorum mesela listedeki bu ayar varmı bu uygulamada

Geri