Pars Vip Tv (Güncel apk Vavoo Huhu Filim Dizi World Canlı Tv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reis cihazin ayarlar kismi uygulamlar bolumu pars vip bulup verileri tenizle yap bide oyle dene
Her yolu denedim reisim kumanda hiç bir sekilde tepki vermiyor televizyonu kapatiyrm kapanmıyor fişini cektim actim sonra uygulamayı silmek zorunda kaldim

Her yolu denedim reisim kumanda hiç bir sekilde tepki vermiyor televizyonu kapatiyrm kapanmıyor fişini cektim actim sonra uygulamayı silmek zorunda kaldim
reis olmuyorsa sil tabiki eger bi duzeltme yaparsak burdan bildiririz çalismayani zorlamyin arkadaslar

xioami Android stick e kurdum ama güncellemeyi yüklemiyor

reis olmuyorsa sil tabiki eger bi duzeltme yaparsak burdan bildiririz çalismayani zorlamyin arkadaslar
Aslında uygulamaniz çok güzel ama benim tvyi çok zorluyor örneğin atak tv olsun beleş tv olsun fu tv olsun gpik falan var çok rahat takılıyorum onlarda aslında fazla bölümleri kaldırabilirsiniz hocam örneğin pars tv lite gibi birşey olabilir stabil calisan kanallar sadece hem sizin için hemde tvi zorlamaz

cihaz ayarlarindan bilinmeyen kaynaklara izin vermen lazim ayni cihaz bizde var sorunsuz calisiyor bu cihazda
vip şifresi ne hocam elinize sağlık çok harika bir uygulama yanlız bizim ordaki derenin suyu biraz çekildi

vip şifresi ne hocam elinize sağlık çok harika bir uygulama yanlız bizim ordaki derenin suyu biraz çekildi
aga şifeyi kendin koyacaksin kimseye soylemezsen kimse bilmez şifreni
dere kuruyorsa sondaj vur belki yerden cikar su 😂😂😂😂

aga şifeyi kendin koyacaksin kimseye soylemezsen kimse bilmez şifreni
dere kuruyorsa sondaj vur belki yerden cikar su 😂😂😂😂
vip kısmına izledikten sonra ana sayfada görünüyor o biraz sıkıntılı anlarsın ya

Telefonda canlı yayınlar gayet akıcı ve kaliteli ama tv box'ta sürekli donuyor neden böyle olur?
Bende de durum aynı bu çözüm bulabilirsiniz mi verileri silin düzelir demiş telegram da ama hiç bi sonuç alamadım

Bende de durum aynı bu çözüm bulabilirsiniz mi verileri silin düzelir demiş telegram da ama hiç bi sonuç alamadım
calismayan cihazlarinizi zorlamayin arkadaslar ins guncelleme ile duzeltecegiz sorunu biliyoruz biraz sabir o zaman kadar apk yi silin cihazinizdan durum duzeldimmi haber veririz

Aslında uygulamaniz çok güzel ama benim tvyi çok zorluyor örneğin atak tv olsun beleş tv olsun fu tv olsun gpik falan var çok rahat takılıyorum onlarda aslında fazla bölümleri kaldırabilirsiniz hocam örneğin pars tv lite gibi birşey olabilir stabil calisan kanallar sadece hem sizin için hemde tvi zorlamaz
Gerçekten aşırı derecede liste fazlalığı var

Mobilde çok stabil şekilde çalışıyor eksiksiz ama tvde bir kanal izlemek nasip olmadı sağlık olsun emeklerinize sağlık

Maçı giremedim

Uygulama linki var mı hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri