Pars Vip Tv (Güncel apk Vavoo Huhu Filim Dizi World Canlı Tv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vpn olayini bilemem ama vip kismini göz önunden ala biliriz ama en onemli konu usta yurt disina gitti iş için ne zaman doner belli degil bunu not aldim gelince apk ya güncelleme yolu ile onu ayarlariz ama zamani belli degil malesef
Hemen geri dönüş yaptığınız için teşekür ederim
Belirtmeyi unuttuğum bir sorunu daha yazmak isterim
Önceki sürümlerde yayınlar da herhangi bir donma takılma olmadan seri şekilde izleyebiliyorken bu son sürümde dizi, film, vip farketmeksizin bir kasma takılma yaşanıyor
yeni gelecek güncellemede bu durumuda dikkate alırsanız sevinirim
çalışmalarınızda başarılar

Emeğine sağlık👏👏

Evet görsel olarak çok güzel ama tüm içeriklerde takılma oluyor, bunu düzeltmenin bir yolu varmı 100 megabit kablonet,ve lisanslı cihaz kullanıyorum

Hemen geri dönüş yaptığınız için teşekür ederim
Belirtmeyi unuttuğum bir sorunu daha yazmak isterim
Önceki sürümlerde yayınlar da herhangi bir donma takılma olmadan seri şekilde izleyebiliyorken bu son sürümde dizi, film, vip farketmeksizin bir kasma takılma yaşanıyor
yeni gelecek güncellemede bu durumuda dikkate alırsanız sevinirim
çalışmalarınızda başarılar
filimlere hic bakmadim ama canli tv ler gayet stabil oynuyor baglanma hizi 2 saniye internette fark eder çift player var uygulamada birde sen kimsin ekledik oda fark eder ama bakariz zamanla hepsi duzelir

Hocam merhaba uygulamanın güncel sürümünü paylaşır mısınız? Uygulama içi güncelleme istiyor.

tiklayin guncellesin eger yuklenmiyorsa cihazinizdan bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz lazin

Kardeşim ben denedim çok hoşuma giti eline emegine saglık

ayarlarda. bilinmeyem kaynak lara izin vermen lazim buyuk ihtimal ondam yapamiyorsun bundan baska apk yok bunu guncelliyoruz
haklısınız dediğinizden kaynaklı fakat tv+ cihazlarda bilinmeyen kaynaklardan yuklemeyi açamıyoruz cevabınız için teşekkür ederim

tiklayin guncellesin eger yuklenmiyorsa cihazinizdan bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz lazin
hocam beni yanlış anlamayın fakat bu iyi niyetli bir durum değil. ilk mesaja ne güzel virüstotal tarama sonuçlarını atmışsınız fakat güncel apk ne durumda? Bunlar düz kullanıcılar için çok rislkli. İnatla güncel apk'yı paylaşmamanız ilginç.

Ellerine sağlık

Merhaba

Emeği geçen herkese çok teşekkürler
Mibox 1.Nesil ses var görüntü yok
Ne yapabiliriz, teşekkürler

Emeğe sağlık çok güzel olmuş telefonda sıkıntısız çalışıyor ama Android tvde bir kanal bile acamadim televizyon çok kasıyor uygulamayi açıyorum ana ekranda kalıyor kumanda hiç bir sekilde tepki vermiyor

Emeğe sağlık çok güzel olmuş telefonda sıkıntısız çalışıyor ama Android tvde bir kanal bile acamadim televizyon çok kasıyor uygulamayi açıyorum ana ekranda kalıyor kumanda hiç bir sekilde tepki vermiyor
reis cihazin ayarlar kismi uygulamlar bolumu pars vip bulup verileri tenizle yap bide oyle dene

Merhaba

Emeği geçen herkese çok teşekkürler
Mibox 1.Nesil ses var görüntü yok
Ne yapabiliriz, teşekkürler
bagzi cihazlarda bu sorun var biz apk yi yaparken test icin
sansung telefon 2 tane farkli
reeder 2 farkli telefon
magcubic xiomi stick ucuz turk mali cihaz ve philis vestel android tv lerde test ettik

elimizde sorunlu cihazlar olmadigi icin yukaridada yazdin malesef körü körüne bi duzeltme yapilamiyor boyle sorun yasayan arkadaslar apk yi silebilir ilerleyen zamanlarda cihaz denk gelirse bakilir ama şu bir kaç ay tekrar bir guncelleme söz konusu degil

Hocam her şey iyide keşke ayarlar gibi bir yer yapsan oradan da uygulamanın hani mesela ekran formatı gibi ayarlar yapsan

Tcl android11 tv de ses var görüntü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri