Pars Vip Tv (Güncel apk Vavoo Huhu Filim Dizi World Canlı Tv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eline sağlık hocam

Güzel bir uygulama olmuş öncelikle Fakat geri tuşu çok hassas.Yani farzı mahal huhu canlı seçiyoruz burada Türk kanalları seçiyoruz herhangi bir kanala tıklıyoruz buradan geri tuşuna normal bastığımızda kanallara değil Türkiye menüsüne atlıyor.Çok hafif korkarak bastığımızda ancak bir önceki menüde kalıyor. Bunu da her zaman tutturmak mümkün olmuyor Geri tuş hassasiyet oranında bir düzenleme yapılamaz mı.

Güzel bir uygulama olmuş öncelikle Fakat geri tuşu çok hassas.Yani farzı mahal huhu canlı seçiyoruz burada Türk kanalları seçiyoruz herhangi bir kanala tıklıyoruz buradan geri tuşuna normal bastığımızda kanallara değil Türkiye menüsüne atlıyor.Çok hafif korkarak bastığımızda ancak bir önceki menüde kalıyor. Bunu da her zaman tutturmak mümkün olmuyor Geri tuş

İzlemeye devam et .....vip.***** u da barındırıyor.. yani şifreleme yapmanın bi mantıpı olmuyor..son izlenen e gerek olmadığı kanaatindeyim

Uygulama Süper,emeğinize sağlık,uygulama bana misafir ve VIP diyor 🥳

sansar tv kod hatası verıyor, eski olanı silermisiniz

bnabcvzu

Ben uygulamayı tcl TV kurdum vavo olsun huhu TV olsun hepsi süper calişiyor VPN ile süper olmuş valla emeğe saygı

Harika olmuş ellerinize sağlık

telefonda sorunsuz sony android tv de ekran buğulu sadece ses var

sansar tv çoktan kapandi artik onu silin burdan devam ediyor
Tamam siliyorum,pars VIP güncelleme almış, son güncel APK yı nereden bulabilirim, cihazım Turkcell TV pro uygulama olduğu için güncelleme izin vermiyor,

uygulama tek kelimeyle harika emeği geçenlerin ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler :)

uygulamanız cok guzel olmus elinize emeğinize sağlık fakat ben tv box tan guncelleme yapamıyorum acaba tlegram grubunuza veya buraya son sürümü atabilirseniz sevinirim iyi çalışmalar

Ellerinize sağlık güzel uygulama olmuş
lakin eski bir kullanıcı olarak
naçizane gözüme çarpan eksiklikleri belirtmek isterim
1= Vip yayınlar son izlenenlerde kalıyor ve şifreye ihtiyaç olmadan açılabiliyor.
2= Önceki versiyonlarda vip bölümü ayrı bir menü altındaydı,
şu anda çok göz önünde duruyor yine eski sürümdeki gibi vip bölümünü sağ üstten girilen menüye taşınırsa daha sağlıklı olur.
3= Cihaza ayrı bir vpn kurmaktansa uygulama içine kullanıcının isterse açabileceği
bir vpn uygulaması gömülebilir örneğin "Güneş vpn" olabilir.
Naçizane fikirlerim budur dikkate alınırsa daha güzel olacağı kanaatindeyim.
Tekrar elinize sağlık.

Üstad birinci nesil Mibox'ta ses var ama görüntü yok. Hallolursa içerik bakımından tadından yenmez uygulama. Eline sağlık.

emeğine sağlık sağolasın usta

Teşekkürler, elinize sağlık.

uygulamanız cok guzel olmus elinize emeğinize sağlık fakat ben tv box tan guncelleme yapamıyorum acaba tlegram grubunuza veya buraya son sürümü atabilirseniz sevinirim iyi çalışmalar
ayarlarda. bilinmeyem kaynak lara izin vermen lazim buyuk ihtimal ondam yapamiyorsun bundan baska apk yok bunu guncelliyoruz

Ellerinize sağlık güzel uygulama olmuş
lakin eski bir kullanıcı olarak
naçizane gözüme çarpan eksiklikleri belirtmek isterim
1= Vip yayınlar son izlenenlerde kalıyor ve şifreye ihtiyaç olmadan açılabiliyor.
2= Önceki versiyonlarda vip bölümü ayrı bir menü altındaydı,
şu anda çok göz önünde duruyor yine eski sürümdeki gibi vip bölümünü sağ üstten girilen menüye taşınırsa daha sağlıklı olur.
3= Cihaza ayrı bir vpn kurmaktansa uygulama içine kullanıcının isterse açabileceği
bir vpn uygulaması gömülebilir örneğin "Güneş vpn" olabilir.
Naçizane fikirlerim budur dikkate alınırsa daha güzel olacağı kanaatindeyim.
Tekrar elinize sağlık.
vpn olayini bilemem ama vip kismini göz önunden ala biliriz ama en onemli konu usta yurt disina gitti iş için ne zaman doner belli degil bunu not aldim gelince apk ya güncelleme yolu ile onu ayarlariz ama zamani belli degil malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri