Yardım ozel linkler geliyir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba
Bende istiyorum

tamam krallar artik aramaya son buldugum yer harika burdan devam edecegim takipte kalin lutfen begeni yorum atin yukseltelim surekli guncelleri atacagim

Anlamadığım şey niye herkes özelden at özelden at diye yazıyor. Bir şey paylaşılacak ise konuya yazılır. Yazılmayacak ise konu niye var?

Anlamadığım şey niye herkes özelden at özelden at diye yazıyor. Bir şey paylaşılacak ise konuya yazılır. Yazılmayacak ise konu niye var?
bu buldugum cok ozel daha once hic bole birsey yoktu o yuzden mac gunlerine ozel link burdan atacagim zaten mukemmel birsey buldum sizlerle..paylasiyorum elimdekiler cok iyi yakin .zamanda en guzel paylasimlar nicin. takipte kalin

arkadaslar cok iyi o zaman paylasim yapayin hazirlanin bence su ana kadarki en iyi si ama tek ricam kimse biryerde paylasmasin sozmu herkesten binsoz alayim
Ustam özelden atarsan sevinirim niye paylaşalım
Göndermeni bekliyorum

Kanka Site senin mi?
Senin ise Kaynakları neden paylaşıyorsunki böyle hit düşmez diye biliyorum sitede kalsın siteden izlesinler işte daha rahat

kardesim bende tesaduf eseri buldum paylasiyorum mac gunleri rahat raaht izleyeleim burdaki tum arkadaslarinda emegine saglik tesekkur ediyorum iyiki burdayim

kardesim bende tesaduf eseri buldum paylasiyorum mac gunleri rahat raaht izleyeleim burdaki tum arkadaslarinda emegine saglik tesekkur ediyorum iyiki burdayim
hocam şu konunun altı artık özelden at ile devam etmesin şu ılk mesajın da paylaştıkların haricinde bişe mi paylaşıcaksın ve maç günü mü paylaşıcaksın bunun altına net olarak yaz anlıylalım

Bekliyorum. Tşk...

hocam şu konunun altı artık özelden at ile devam etmesin şu ılk mesajın da paylaştıkların haricinde bişe mi paylaşıcaksın ve maç günü mü paylaşıcaksın bunun altına net olarak yaz anlıylalım
bu konuya netlik ngetirwyim sinetech ozel formunu begeniyorum yeni katildim . emegi olanlara teskkur ediyorumm bu konunun altina yaziyorum yeni buldugum herseyi burda paylascam ozel bu paslihi takip eden .izleyip tesekkur edenler faydalanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri