Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bu buldugum cok ozel daha once hic bole birsey yoktu o yuzden mac gunlerine ozel link burdan atacagim zaten mukemmel birsey buldum sizlerle..paylasiyorum elimdekiler cok iyi yakin .zamanda en guzel paylasimlar nicin. takipte kalinAnlamadığım şey niye herkes özelden at özelden at diye yazıyor. Bir şey paylaşılacak ise konuya yazılır. Yazılmayacak ise konu niye var?
Ustam özelden atarsan sevinirim niye paylaşalımarkadaslar cok iyi o zaman paylasim yapayin hazirlanin bence su ana kadarki en iyi si ama tek ricam kimse biryerde paylasmasin sozmu herkesten binsoz alayim
Cok Tesekur ederımgeliyor madeni buldum sinetech forumdakiler candir ona ozel vercem sozum soz devami geliyor burdan takipte kalin maden i buldum
Sabırsızlıkla bekliyoruzcok ozel bir yer reklam kasma donma yok ben cok begendim n7/24 elimde iki adet var sizinlede paylasacagim mac gunleri degisiyor
hocam şu konunun altı artık özelden at ile devam etmesin şu ılk mesajın da paylaştıkların haricinde bişe mi paylaşıcaksın ve maç günü mü paylaşıcaksın bunun altına net olarak yaz anlıylalımkardesim bende tesaduf eseri buldum paylasiyorum mac gunleri rahat raaht izleyeleim burdaki tum arkadaslarinda emegine saglik tesekkur ediyorum iyiki burdayim
bu konuya netlik ngetirwyim sinetech ozel formunu begeniyorum yeni katildim . emegi olanlara teskkur ediyorumm bu konunun altina yaziyorum yeni buldugum herseyi burda paylascam ozel bu paslihi takip eden .izleyip tesekkur edenler faydalanacakhocam şu konunun altı artık özelden at ile devam etmesin şu ılk mesajın da paylaştıkların haricinde bişe mi paylaşıcaksın ve maç günü mü paylaşıcaksın bunun altına net olarak yaz anlıylalım