Teknolojik
Üye
- Konular
- 0
Banada atarmısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sizce hic bir fark yokmu reklami yok mesala cokmngeriden gelmiyor bdklemtin nefir arayis nedir .arastirdim buldum ve size verdim bunlardanda bir site yapcam emek verdim buldum paylastimDiğer benzer paylaşımlardan farklı olarak daha önce hiç olmadığını söylediğiniz, tesadüf bulduğunuz nedir?
Özelden bana da atar mısınız?goruntusu kalitesi iyi paylassam patlarmi acaba iyi bilenler yazsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
devami geliyorrrrrr
Guncelll devami icin begeni yorum superrrrlerr
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
devammmm geliyor..
3.....
4 ....
5Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
6Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
7Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
8
vlc dosya olarak ındırıp vlc ıle acHangi player açıyor acaba televizo da açmadı
Emeğine sağlık.Emeğine sağlık.
Bence @Akyol @Sinetech @Adnan K. konuyu kapatın arkadaşın birşey bulduğu falan yok sanırım 10-12 yaşlarında genç bir arkadaşımız.Burayı tiktok sandı sanırım yok beğeni yok takipZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.