Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Ekli dosyayı görüntüle 29955 Ne eklersem ekleyim şöyle bi hata alıyorum bu uygulamayı çözemedim bir türlü telefondan yönetle ekliyorum orada kaydediliyor hesaptan ekliyorum eklenti olarak ordanda var ama tvde gözükmüyor pc de gözüküyor
Hocam eklediğiniz bağlantı adresi eklenti mi uzantı mı bilmiyorum ama bu işlemleri kolaylıkla Nuvio'nun web sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Yaptıktan sonra ayarlamaların hesabınıza anında yansıması için uygulama verilerini silip tekrar giriş yapmayı deneyin.
Edit: Videolu anlatımı izleyerek kurulum işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Hocam eklediğiniz bağlantı adresi eklenti mi uzantı mı bilmiyorum ama bu işlemleri kolaylıkla Nuvio'nun web sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Yaptıktan sonra ayarlamaların hesabınıza anında yansıması için uygulama verilerini silip tekrar giriş yapmayı deneyin.
Edit: Videolu anlatımı izleyerek kurulum işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
Play Storeden Yüklemiştim tvye onu sildim githubdan 200 mb olanını indirdim çalıştı playstoreden indirdiğimde Plung yoktu bunda var

Peki stremio ve nuvio arasında seçim yapsak hangisi daha iyi stremio arayüzü daha akıcı geliyor bana

Play Storeden Yüklemiştim tvye onu sildim githubdan 200 mb olanını indirdim çalıştı playstoreden indirdiğimde Plung yoktu bunda var
Evet, Github Apk sürümünü kullanmanız gerekiyor. Play Store sürümünde mağaza kuralları gereği kısıtlama var.

Nuvio ile ilk tanışan biriyim
ilk sayfadaki kurulum video sunu izleyerek üye oldum ve kurulum video sunun tamamını izleyerek kurulumu gerçekleştirdim.

1. Cihazlarımın işlemcilerini bilmiyorum.TLC android televizyonum ve Mecool km2 plus cihazlarıma yükleyeceğim.
2. 2 cihaza birden aynı kullanıcı adı ile giriş yapıp kullana bilirmiyim

emeği geçen herkese teşekkürler

Son düzenleme:
@ilengiz
Cihaz sınırlaması yok, aynı hesapla 100 cihaza da kurulur.

Profil sınırlaması var, en fazla 6 profil.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

2 cihazda da her şey tamamen aynı mı olsun, izleme geçmişi gibi yoksa biraz ayrılsın mı, tamamen mi ayrı olsun... Kullanım durumuna göre

1. Cihazlarımın işlemcilerini bilmiyorum.TLC android televizyonum ve Mecool km2 plus cihazlarıma yükleyeceğim.
Hocam kullandığınız cihazın işlemcisini yapay zekaya veya google'den aratarak öğrenebilirsiniz. Eski bir cihaz kullanıyorsanız v7a sürümünü tercih edebilirsiniz.

Edit: Kuracağınız sürüm cihazla uyumlu olmazsa apk'yi kurarken hata alırsınız. Eğer böyle bir sorun yoksa muhtemelen doğru sürümü kurmuşsunuzdur.
2. 2 cihaza birden aynı kullanıcı adı ile giriş yapıp kullana bilirmiyim
Herhangi bir sınır yoktur. Her şey senkron olur (İzlemeye devam et, Kütüphane vb.)

Hocam kullandığınız cihazın işlemcisini yapay zekaya veya google'den aratarak öğrenebilirsiniz. Eski bir cihaz kullanıyorsanız v7a sürümünü tercih edebilirsiniz.

Edit: Kuracağınız sürüm cihazla uyumlu olmazsa apk'yi kurarken hata alırsınız. Eğer böyle bir sorun yoksa muhtemelen doğru sürümü kurmuşsunuzdur.

Herhangi bir sınır yoktur. Her şey senkron olur (İzlemeye devam et, Kütüphane vb.)
teşekkür ederim bilgiler için.
arattım sizede sormadan ama çıkan sonuçlar alakasız görünüyor işte ucundan sonundan birşeyler yakalamaya çalışıyorsun. genelde yeni olanlarda arm64-v8a kuruyorsunuz galiba. Ondan başlayıp deneyeceğim büyük ihtimal.

sormak istedğim bir konuda var müsadeenizle

Plugins 4adet Trdublaj 3adet Altyazı ve İngilizce 1 adet de mustafayaman 1 adet ilk sayfada paylaştığınız spor uzantısını ekledim. Burası genel hatlarıyla tamam mıdır?

1 adet de vidoa da anlattınız gibi Addonsa a Sinewix eklentisini ekledim. Bunu neden buraya ekliyoruz ve Plungins ve Addonsa arasındaki faklılık nedir?

Şimdiden cevabınız ve emeğiniz için teşekkürler

Hocam güncel Addons ekleyeceğimiz ne var şuanda bendede çalışıyoyrdu ama bozulmuş

Plugins 4adet Trdublaj 3adet Altyazı ve İngilizce 1 adet de mustafayaman 1 adet ilk sayfada paylaştığınız spor uzantısını ekledim. Burası genel hatlarıyla tamam mıdır?
Gayet yeterlidir hocam. Hepsini kurmak zorunda değilsiniz. Çeşitlilik ve alternatif olması için kurulmasını öneriyorum.
1 adet de vidoa da anlattınız gibi Addonsa a Sinewix eklentisini ekledim. Bunu neden buraya ekliyoruz ve Plungins ve Addonsa arasındaki faklılık nedir?
Ben bu bilgiyi @manitux hocam sayesinde öğrenmiş oldum. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Aradaki fark şu: Eklentileri başka bir sunucu üzerinden oynatıyorsunuz. Uzantıda ise uygulama üzerinden direkt erişim sağlıyorsunuz. Bu sebeple play store ve app store'de uzantı oynatılamıyordu. Mağaza kuralları açısından birtakım özellikleri kırpmak zorunda kaldı geliştiriciler.
Şimdiden cevabınız ve emeğiniz için teşekkürler
Teşekkür ederim, sağ olun.

Hangisi çalışmıyor hocam. URL'si ile cevaplarsanız daha iyi olur.
Ne var ne yok sildim baştan yaptım PC de çalışmıyor Tv de çalışıyor Tam sanırım Tüm nuvio platformu anlık birbiriyle uyumlu değil heralde ondan kaynaklı sanrıım tşkler.

Ne var ne yok sildim baştan yaptım PC de çalışmıyor Tv de çalışıyor Tam sanırım Tüm nuvio platformu anlık birbiriyle uyumlu değil heralde ondan kaynaklı sanrıım tşkler.
PC uygulaması verimli çalışmayabilir, bir de bu siteden deneyin.

Merhabalar Kraprtor eklentisi çalışmıyor mu

Hocam selamlar geliştirici benim :) bir sorun olursa issue bırakabilirsiniz githubdan ilgilenirim

dizibalde Mevlana Celaleddin-i Rumi dizisi mevcut ama sizin repoda gözükmüyor ilgilenme şansınız olursa çok sevinirim. Özetle genel olarak o platformun dizileri.

Yeni eklentiler (addons) eklenmiştir. Froststream sayfası için güvenli yönlendirme penceresi açılmıyor, metni seçip kopyalayarak yapıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 29522
pengu platformunu ekledim fakat oynatıcıda son zamanlarda sign in yapmanız gerekiyor diyor. Bakabilir misiniz hocam. Birde vid fast pro eklentisini ekledim fakat açabilmek için bir uygulama lazım sanırsam repoya tıklayınca bölüm üstünde harici yazıyor onu nasıl yapıyoruz.

Son düzenleme:
pengu platformunu ekledim fakat oynatıcıda son zamanlarda sign in yapmanız gerekiyor diyor. Bakabilir misiniz hocam.
Kusura bakmayın, bununla alakalı bilgilendirme yapacaktım ama unutmuşum, hatırlattığınız iyi oldu.
PenguPlay'e DDOS saldırısı yaptıklarından dolayı geliştirici güvenlik önlemi aldı. Telegramdan @PenguPlayBot üzerinden alacağınız kodu görseldeki alana yazmalısınız.
pengu.png
PenguPlay adresi:

PenguPlay Telegram Botu:

Son düzenleme:

Geri