Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

bende ikigündür uğraştım eklentileri bir türlü çalıştıramadım ,tcl google tv kurmaya çalışıyorum,, gerekli medya desteği yok uyarısı alıyoruyorum ve bir türlü eklentileri kuramıyorum
Varsayılan olarak kurulu gelen Cinemeta eklentisini silmediniz değil mi?

dostum önce silmeden denedim olmadı sonra sildim, yapmış olduğunuz videoda izledim orda vermiş olduğuğunuz talimatlara uymaya çalıştım fakat beceremedim,,, büyük ihtimal bende bir yanlışlık var o varsayılan eklentiyi tekrar kura bilirmiyim yani anlayacağan iki türlüde , tvye eklentileri kuramadım

dostum önce silmeden denedim olmadı sonra sildim, yapmış olduğunuz videoda izledim orda vermiş olduğuğunuz talimatlara uymaya çalıştım fakat beceremedim,,, büyük ihtimal bende bir yanlışlık var o varsayılan eklentiyi tekrar kura bilirmiyim yani anlayacağan iki türlüde , tvye eklentileri kuramadım
Hocam bugün içinde hesap oluşturup bilgileri size DM'den ileteceğim. Şuan da biraz yoğunum

nuvio kraptor cs gibi içerik saglam arkadaşlar varsa ricam özelden atarlarsa sevinirim içerik olmadımı boş ev gibi oluyor nuvio malesef

Dostlar ne yaptimsa bir dizi seyredecegim ama bir turlu cikmiyor.ilk baslarda kraptor calisirken ne arasam cikiyordu.ama o calismayunca artik araddiklarimi bulamiyorum. Birde siz kontrol edebilirmisiniz. Dizinin adi: Benim adım aylamaz.

Massacre47

Little pig, little pig. Let me in.​

Müdavim
Puan129

Çözümler0
Katılım 11 Nisan 2026Mesajlar 866Beğeni 2,289Puan 129Şehirİzmir@Massacre47
Hocam bugün içinde hesap oluşturup bilgileri size DM'den ileteceğim. Şuan da biraz yoğunum

tamam teşekkür ederim ,, ama bir türlü eklenti yapamadım inşallah başarılı olurum

Massacre47 ustad çok teşşekürler herşey yolunda ve şuan stabil çalışıyor yorduk seni hakkını helal et​

Dostlar ne yaptimsa bir dizi seyredecegim ama bir turlu cikmiyor.ilk baslarda kraptor calisirken ne arasam cikiyordu.ama o calismayunca artik araddiklarimi bulamiyorum. Birde siz kontrol edebilirmisiniz. Dizinin adi: Benim adım aylamaz.
2 ihtimal var.
1- Eğer dizi henüz yayınlanmadıysa ve sizde de ayarlarda "Yayınlanmayan içerikleri gizle" seçeneği aktifse diziyi göremezsiniz.
2- Anladığım kadarıyla söylediğiniz bir Türk dizisi. Paylaşılan uzantılarda telif haklarından ötürü bu içerik olmayabilir. İsterseniz bu diziyi İnat Tv veya Rec Tv'den izleyebilirsiniz.

2 ihtimal var.
1- Eğer dizi henüz yayınlanmadıysa ve sizde de ayarlarda "Yayınlanmayan içerikleri gizle" seçeneği aktifse diziyi göremezsiniz.
2- Anladığım kadarıyla söylediğiniz bir Türk dizisi. Paylaşılan uzantılarda telif haklarından ötürü bu içerik olmayabilir. İsterseniz bu diziyi İnat Tv veya Rec Tv'den izleyebilirsiniz.
Malesef dizi yayinlandi cs de izliyorum.hrmde bircok sitede paylasilmis ama nuvio da bir turlu bulamiyor.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
nuvio için IMDb koleksiyonu bu çalışıyor ama top 250 çıkmıyor eğer IMDb top 250 görünecek şekilde elinde link olan varsa paylaşabilir mi

Apple kullanıcılarına MÜJDE!!!!
Nuvio artık IOS ve iPadOS'ta mevcuttur.
Nuvio uygulamasını App Store'den indirebilirsiniz.
--------NUVİO APP STORE'DEN KALDIRILDI--------​
Uygulamayı daha işlevsel kullanmak için Tmdb (Api Key), MdbList (Api Key) ve Trakt hesabınızı bağlamayı unutmayın.
NOT!!! Uygulamada henüz Plugins (Uzantı) oynatma mevcut değil. İçeriklere ulaşabilmek için:
Nuvio hesabınıza size verdiğim Addons (Eklenti) URL adreslerini eklemeniz gerekmektedir. Eklenti (Addons) nasıl eklenir sorusunun cevabı videolu anlatımda mevcuttur.

Addons URL Adresleri:
NOT 2!!! IOS ve iPadOS uygulaması sadece HTTP üzerinden içerik oynatıyor (Torrent oynatmıyor) ve açılmayan içeriklerde diğer alternatifleri deneyin. Şuan da Dublajlı içerik sağlayan tek eklenti SineWix'tir bilginize.
NOT 3!!! PenguPlay eklentisine güvenlik önlemi getirildi, detaylara ulaşmak için
tıklayınız.

Son düzenleme:
@Massacre47 hocam, Nuvio addon konusunda inceleme yaptım.

addon ve plugin kavramları arasındaki fark şu; addon bir sunucudan yayın yapmak zorunda, plugin ise direk Nuvio içinde çalışıyor. Yani sizin cihaz ve ip üzerinden web scrape işlemleri yapılabiliyor.

Yeni çıkan ios sürümünde ios kısıtlamalarından dolayı haliyle pluginler şimdilik çalışmıyordur.

sinewix addon gibi bir addon yapıp vercel app gibi sunucular üzerinde ücretsiz çalıştırmayı denesem bile sitelerden scrape işlemi başarıyla çalışmaz. Çünkü timeout kısıtlaması, cloudflare koruması gibi zorluklar ortaya çıkar.

sinewix kendi altyapısında kendi api'sini kullandığı için sorun olmuyor.

Kısacası, addon işlemi bizim gibi internet sitelerinden veri kazıyanlar için değil.

Ama ileride plugin konusunda çalışmalarımız olabilir.

Apple kullanıcılarına MÜJDE!!!!
Nuvio artık IOS ve iPadOS'ta mevcuttur.
Nuvio uygulamasını App Store'den indirebilirsiniz.
--------
--------​
Uygulamayı daha işlevsel kullanmak için Tmdb (Api Key), MdbList (Api Key) ve Trakt hesabınızı bağlamayı unutmayın.
NOT!!! Uygulamada henüz Plugins (Uzantı) oynatma mevcut değil. İçeriklere ulaşabilmek için:
Nuvio hesabınıza size verdiğim Addons (Eklenti) URL adreslerini eklemeniz gerekmektedir. Eklenti (Addons) nasıl eklenir sorusunun cevabı videolu anlatımda mevcuttur.

Addons URL Adresleri:
NOT 2!!! IOS ve iPadOS uygulaması sadece HTTP üzerinden içerik oynatıyor (Torrent oynatmıyor) ve açılmayan içeriklerde diğer alternatifleri deneyin. Şuan da Dublajlı içerik sağlayan tek eklenti SineWix'tir bilginize.
Yeni eklentiler (addons) eklenmiştir. Froststream sayfası için güvenli yönlendirme penceresi açılmıyor, metni seçip kopyalayarak yapıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
froststream.png

Son düzenleme:
Kodi ile ugrasa ugrasa 1 yil sonra tam olarak ogrenebildim ve bakalim bu nuvio yu kac zamanda ogrenecem.

Çok gıcık uygulama. 2 gün uğraştım içerikler açılmıyor torbox aldım bağlanmıyor hata veriyor. Lanet gelsin böyle uygulamaya. Stremionun gözünü seveyim. Torrentio kur bak keyfine.
torrent beles or pay? beles varsa alirim bi dal.

Kodi ile ugrasa ugrasa 1 yil sonra tam olarak ogrenebildim ve bakalim bu nuvio yu kac zamanda ogrenecem.
Konunun ilk mesajında videolu anlatım mevcuttur, öğrenmek fazla vaktinizi almaz :)

güzel anlatım teşekkürler üstad

Geri