Aleykümselam hocam, ilk fırsatta bakacağım. Bilgilendirme yapacağım.Selamün aleyküm hocam artık tüm Türkçe dublaj etiketler hiçbiri çalışmıyor hem android tv hemde mobilde
Emeklerinize sağlık. Reponuza yeni sağlayıcı ekleme özelliği de var. Bu işe meraklı arkadaşlar inceleyip istedikleri bir siteyi ekleyebilirler. Starınızı verdikHocam selamlar geliştirici benimbir sorun olursa issue bırakabilirsiniz githubdan ilgilenirim
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nuvio'nun mantığı cs gibi değil yani bunda sinewix gibi eklentileri tek yüklemek işe yaramaz cinemeta gibi kategoriler yüklemek gerekiyor o kategorilerden içeriği açmak isterseniz eklenti devreye giriyor ve izleyebiliyorsunuz.Adreste yer alan bağlantıyı uzantıları ekledim 4 eklenti eklendi ancak ben bir şey görmedim. Tam olarak nereye ne yapacağız türkçe içerik için örneğin sinewix gibi ana elrana gelecek mi tam doğru bir şekilde açıklayıcı bir açıklama yaparmısınız
Selamün aleyküm hocam artık tüm Türkçe dublaj etiketler hiçbiri çalışmıyor hem android tv hemde mobilde
Hocam şimdi denedim, denemeden önce özellikle uygulamayı güncellememiştim (0.7.16), eski sürüm üzerinden denedim. Bir problem yaşamadım. En güncel sürümü de denedim (0.7.18) bunda da bir problem yoktu. Sadece bütün yerli uzantılarda ki HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını çalıştıramadım, bunların güncellenmesi gerekiyor muhtemelen. Bu iki site harici bir sorun yaşamadım.Aleykümselam hocam, ilk fırsatta bakacağım. Bilgilendirme yapacağım.
Hocam gerekli uzantı ve eklentiler kuruluysa uygulamanın arayüzü Netflix ile aynı. Tavsiye ettiğim ayarlamalar hakkında bir video hazırlamıştım, bu videoda biraz uygulamayı da tanıtmış oldum. İzlemenizi tavsiye ederim.Adreste yer alan bağlantıyı uzantıları ekledim 4 eklenti eklendi ancak ben bir şey görmedim. Tam olarak nereye ne yapacağız türkçe içerik için örneğin sinewix gibi ana elrana gelecek mi tam doğru bir şekilde açıklayıcı bir açıklama yaparmısınız
Hocam yani bizim yapmamız gereken bir şey var mı, yoksa bekleyecek miyizHocam şimdi denedim, denemeden önce özellikle uygulamayı güncellememiştim (0.7.16), eski sürüm üzerinden denedim. Bir problem yaşamadım. En güncel sürümü de denedim (0.7.18) bunda da bir problem yoktu. Sadece bütün yerli uzantılarda ki HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını çalıştıramadım, bunların güncellenmesi gerekiyor muhtemelen. Bu iki site harici bir sorun yaşamadım.
Hayır hocam yok, uzantı geliştiricilerinin HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını güncellemesi gerekiyor.Hocam yani bizim yapmamız gereken bir şey var mı, yoksa bekleyecek miyiz
Tamamdır hocam çok teşekkürler, tekrardan ellerinize emeğinize sağlık hazırladığınız video içinHayır hocam yok, uzantı geliştiricilerinin HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını güncellemesi gerekiyor.
Hocam şuan sadece stabil çalışan sinewix reposu test etme imkanı buldum diğer tr dub seçenekleri çalışmıyorNuvio (film/dizi uygulaması), Stremio’ya benzer şekilde çalışan bir medya platformudur. Film ve dizileri tek bir arayüzde toplayarak kullanıcıların farklı kaynaklardan içeriklere daha kolay erişmesini sağlar. Uygulama, içerikleri kategori ve arama sistemi üzerinden düzenli bir şekilde sunar ve izleme deneyimini daha pratik hale getirmeyi hedefler.
Temel mantığı, farklı platformlara tek tek girmek yerine içerikleri tek bir yerde toplamak ve hızlı şekilde izlenebilir hale getirmektir. Bu yüzden Stremio tarzı “toplayıcı/akış (streaming) merkezli” bir uygulama olarak değerlendirilebilir.
Nuvio uygulamasının kurulumunu anlattığım videoya aşağıda ki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.
Uygulamada eklenti (addon), uzantı (plugin) ve koleksiyon (collection) hazırlayan herkesin eline emeğine sağlık, çok teşekkür ediyorum.
Video linki:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nuvio'nun Web sitesine ulaşmak içinBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
TR Dublaj İçerik İçin URL Adresleri ( Plugins-Uzantı )
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Alt yazılı ve İngilizce İçerikler İçin URL Adresleri ( Plugins-Uzantı )
@losmagandos Hocamın hazırladığı koleksiyonlara ulaşmak için
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun. Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Denediğiniz cihaz nedir? IOS tarafında plugin (uzantı) çalışmaz.Hocam şuan sadece stabil çalışan sinewix reposu test etme imkanı buldum diğer tr dub seçenekleri çalışmıyor
Selamün aleyküm hocam artık tüm Türkçe dublaj etiketler hiçbiri çalışmıyor hem android tv hemde mobilde
Hocam şimdi denedim, denemeden önce özellikle uygulamayı güncellememiştim (0.7.16), eski sürüm üzerinden denedim. Bir problem yaşamadım. En güncel sürümü de denedim (0.7.18) bunda da bir problem yoktu. Sadece bütün yerli uzantılarda ki HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını çalıştıramadım, bunların güncellenmesi gerekiyor muhtemelen. Bu iki site harici bir sorun yaşamadım.Aleykümselam hocam, ilk fırsatta bakacağım. Bilgilendirme yapacağım.
Next 4K TVbox da deniyorum hocamDenediğiniz cihaz nedir? IOS tarafında plugin (uzantı) çalışmaz.
Edit:
Birkaç gün önce bir üye daha çalışmadığını belirtmişti
Selamün aleyküm hocam artık tüm Türkçe dublaj etiketler hiçbiri çalışmıyor hem android tv hemde mobildeHocam şimdi denedim, denemeden önce özellikle uygulamayı güncellememiştim (0.7.16), eski sürüm üzerinden denedim. Bir problem yaşamadım. En güncel sürümü de denedim (0.7.18) bunda da bir problem yoktu. Sadece bütün yerli uzantılarda ki HDFilmcehennemi ve FilMakinesi sağlayıcılarını çalıştıramadım, bunların güncellenmesi gerekiyor muhtemelen. Bu iki site harici bir sorun yaşamadım.Aleykümselam hocam, ilk fırsatta bakacağım. Bilgilendirme yapacağım.
Hocam çok teşekkürler kullanıyorum nuvio seviyorum sayendeHocam selamlar geliştirici benimbir sorun olursa issue bırakabilirsiniz githubdan ilgilenirim
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Evet hocam tamamen açık kaynak halde geliştirdim. Foruma bakmıyorum sürekli o sebepten bir problem olduğu zaman issue açmanız çok daha hızlı çözüme ulaştırır. İlgili meraklı arkadaşlar pr da atabilirEmeklerinize sağlık. Reponuza yeni sağlayıcı ekleme özelliği de var. Bu işe meraklı arkadaşlar inceleyip istedikleri bir siteyi ekleyebilirler. Starınızı verdik![]()
Ne demek hocam bu tarz platformlarda Türk kullanıcı çekmek yeterince mutlu ediyor beniHocam çok teşekkürler kullanıyorum nuvio seviyorum sayende![]()
Tv sürümünü kastettiyseniz böyle bir sorunla karşılaşmadım. DM'den konuyla alakalı konuşabiliriz hocam.Yeni güncellemede plugins kısmı kayboldu. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba? Addons kısmı duruyor ama plugins kısmı yok.
Tam anlamadım ama Eklenti/Uzantı tek başlık altında 2'li menü. Yani bu bir uzantı olduğu için hata alıyorsanız normal. Bu alandayken Geri tuşuna basarsanız uzantı seçim ekranını da görmeniz gerekir.Ekli dosyayı görüntüle 29955 Ne eklersem ekleyim şöyle bi hata alıyorum bu uygulamayı çözemedim bir türlü telefondan yönetle ekliyorum orada kaydediliyor hesaptan ekliyorum eklenti olarak ordanda var ama tvde gözükmüyor pc de gözüküyor