Nuvio için Manitux Türkçe içerik sağlayıcı eklentileri

Bu konuda ki videoyu izlemenizi öneririm.
izledim aynı sonuç hata alıyor id falan var

bu doğrumu?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-09-27 001104.png
    Ekran görüntüsü 2026-09-27 001104.png
    263.2 KB · Görüntüleme: 61
hdfilmcehennemi film makinesi falan gelmedi

@manitux Ücretsiz diye başlayıp sonradan işi paralıya çeviren köylü kurnazı ve onun dilenci yancıları gördüğüm kadarıyla senin gibi bu işi gönüllü yapan arkadaşlara saldırıp sizi bu işten soğutarak tek alternatif kalıp karlarını arttırmaya çalışıyor. Bu böceklerin boş laflarını kaale almayın.

Forum yetkilileri de bu tarz art niyetli şahısları forumdan uzaklaştırsa iyi olacak, yüzsüzlük ve hadsizlikleri yetmedi mi?

Bu kadar kaynağa gerek yok ayruki ve manitux yetiyor birde patron ve hdhub kur kaliteli kaynaklar icin yeter
bende izlelan ve manitux kurdum sadece. Ana sayfa çok değişmiyor nuvio da. keşfetten arasak belki istediklerimizi bulabiliriz ama ana sayfa öneriler kısmı zayıf geliyor bana.

bende izlelan ve manitux kurdum sadece. Ana sayfa çok değişmiyor nuvio da. keşfetten arasak belki istediklerimizi bulabiliriz ama ana sayfa öneriler kısmı zayıf geliyor bana.
Önerilerden kastınız ne mesela ana sayfada gözüken icerikler mi?

Arkadaslar öneriler ve takip icin showly justwatch ve benzeri uygulamalar daha çok işinizi görecektir

Önerilerden kastınız ne mesela ?
ana sayfa hep aynı film dizi önerileri lle karşılıyor beni. sıralaması bile aynı.
cs de mesela kaynak sitenin değişkinliğine göre ana sayfada devamlı öneriler kısmı değişiyor.
bunun ki çok stabil geliyor bana.sizde farklı mı

ana sayfa hep aynı film dizi önerileri lle karşılıyor beni. sıralaması bile aynı.
cs de mesela kaynak sitenin değişkinliğine göre ana sayfada devamlı öneriler kısmı değişiyor.
bunun ki çok stabil geliyor bana.sizde farklı mı
Bu kullandığınız kataloga gore degisir mesela ben nuvio stock katalog kullaniyorum ayarlar entegrasyonlardan tüm kaynaklar açık bende değişiyor öneriler

Bu kullandığınız kataloga gore degisir mesela ben nuvio stock katalog kullaniyorum ayarlar entegrasyonlardan tüm kaynaklar açık bende değişiyor öneriler
cinemeta yı silsem nuvio stock katolok yüklesem bizim plugins ler uyum sağlıyor mu. İşte ben bu katoloğa gçre geliştirdim deniliyor ya onun için soruyorum.

uzantısını paylaşırmısın ekleyip deneyeyim. Addons a ekliyorsun değil mi katologları

cinemeta yı silsem nuvio stock katolok yüklesem bizim plugins ler uyum sağlıyor mu. İşte ben bu katoloğa gçre geliştirdim deniliyor ya onun için soruyorum.

uzantısını paylaşırmısın ekleyip deneyeyim. Addons a ekliyorsun değil mi katologları
Hepsi çalışıyor kaynaklarin stockla
Addonsa Kur Birde Ayarlarda Entegrasyonlardan bütün kaynaklarini ac

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Hepsi çalışıyor kaynaklarin stockla
Addonsa Kur Birde Ayarlarda Entegrasyonlardan bütün kaynaklarini ac

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ekledim şimdi çok daha güzel oldu teşekkür ederim.

Entegrasyonlar kısmına girdim ama ayrıntı verirmisin lütfen.isim olarak.

teşekkürler

ekledim şimdi çok daha güzel oldu teşekkür ederim.

Entegrasyonlar kısmına girdim ama ayrıntı verirmisin lütfen.isim olarak.

teşekkürler
Entegrasyonlarda zaten 2 kaynak var ikisininde icine gir tikleri ac kapaliysa

1000008098.jpg

Entegrasyonlarda zaten 2 kaynak var ikisininde icine gir tikleri ac kapaliysa

Ekli dosyayı görüntüle 32949
TMDB açıkmış hepsi, MDSlist kapalıymış a.tım hepsini teşekkürler.

Nuvio da en sevdiğim şeylerden bir tanesi ayarları birkere yapıyorsun, baika cihaza kursanda kendi hesabunla gçrdiğinde bütün ayarların ayarladığın şekilde kalıyor. Tekrar tekrar uğraşmıyorsun

TMDB açıkmış hepsi, MDSlist kapalıymış a.tım hepsini teşekkürler.

Nuvio da en sevdiğim şeylerden bir tanesi ayarları birkere yapıyorsun, baika cihaza kursanda kendi hesabunla gçrdiğinde bütün ayarların ayarladığın şekilde kalıyor. Tekrar tekrar uğraşmıyorsun
Aynen özellestime ve senkron olayi iyi

Geri