Nuvio için Manitux Türkçe içerik sağlayıcı eklentileri

üstad repon harika teşekkür ederim

Bu eklenti mi başka mi bilmiyorum ama hiç a filmi açarken b filmi açılan oldu mu?

Eklenti sahibi kızmasın hangisi yapıyor bakamadım akşam ondan sorayim dedim işte geldi aklıma

Bu eklenti mi başka mi bilmiyorum ama hiç a filmi açarken b filmi açılan oldu mu?

Eklenti sahibi kızmasın hangisi yapıyor bakamadım akşam ondan sorayim dedim işte geldi aklıma
Hocam nuvio için normal böyle şeyler, tmdb ile sitedeki film eşleştirme esnasında sorunlar olabiliyor

Eline sağlık kardeşim iyi çalısmalar

çiçek gibi olmuş klavyene zeval gelmesin

Merhaba.. Ben nuvio yu yeni keşfettim. Biraz acemiyim birkaç tane ekleme yaptım ama sizinkini eklemek istediğimde eklemiyor. Nuvionun internet sitesinden Account / plugins kısmına linki eklemek istediğimde eklemiyor . Ben mi hatalı yapıyorum acaba ?

Merhaba.. Ben nuvio yu yeni keşfettim. Biraz acemiyim birkaç tane ekleme yaptım ama sizinkini eklemek istediğimde eklemiyor. Nuvionun internet sitesinden Account / plugins kısmına linki eklemek istediğimde eklemiyor . Ben mi hatalı yapıyorum acaba ?
Merhaba. Bir aksilik var mı diye silip tekrar ekledim ama bende sorun olmuyor. Aşağıdaki link olduğundan emin misiniz ve aldığınız hata nedir?

Link:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Nuvio catalog addon ile aynı mı bu dostum bu yazdığın kurulmadı bende denedim
Hocam Katalog bu ana sayfadaki içerikler gözükmüyorsa kurun eklentilere (addonsa) linke tıkladıktan sonra kopyalayin

Cloudstream eklentileri reposunda olduğu gibi az ve öz içerik olacak. İki repo paralel olarak geliştirilip güncellenecek.
Şu an 4 adet eklenti mevcut, zamanla güncellenecek.

Depoyu ara ara kontrol edip yeni pluginleri çekmek için: Nuvio/Ayarlar/İçerik ve Keşif/Uzantılar/Depolar/Manitux Nuvio Plugins menüsünden yenile butonuna basınız.

Nuvio'ya plugin olarak eklemek için url:

Nuvio kurulumunda varsayılan olarak gelen Nuvio Catalog Addon ile entegre çalışır:
{"language":"tr-TR","region":"TR"}/manifest.json

Diğer repolar ve CS için:

Ekli dosyayı görüntüle 32859
tşkler

elinize sağlık güzel oldu.

Hocam Katalog Ne Zaman Geliyor 😁 Birşeyler Gözüme Çarptı

Nuvio vavoo urlsi nasil

Hocam Katalog Ne Zaman Geliyor 😁 Birşeyler Gözüme Çarptı
Hiç bir şey gizli kalmıyor :) Türkçe siteler için sorun çıkarmayacak arama sonuçları için çalışıyorum.
Plugin olarak cihaz da katalog çalıştırabilir miyim diye denemeler yaptım ama Nuvio api izin vermiyor.
Lokalde tamam ama bunun için sunucu masrafına giremeyiz. Ücretsizler de limitli.
Yani şimdilik iptal.

Hiç bir şey gizli kalmıyor :) Türkçe siteler için sorun çıkarmayacak arama sonuçları için çalışıyorum.
Plugin olarak cihaz da katalog çalıştırabilir miyim diye denemeler yaptım ama Nuvio api izin vermiyor.
Lokalde tamam ama bunun için sunucu masrafına giremeyiz. Ücretsizler de limitli.
Yani şimdilik iptal.
Hayırlısı olsun hocam yine zor bişey deneyip olduramamışın 😁

Hayırlısı olsun hocam yine zor bişey deneyip olduramamışın 😁
Nuvio'yu forklayıp istediğim kıvama getirmek fikri aklımdan çıkmıyor :)
Cloudstream'de olduğu gibi istediğimiz bir siteyi katalog olarak kullanabilmek mesela.
Ya da bir sunucuya ihtiyaç duymadan hem katalog hem yayın linklerini aynı plugin üzerinden yapabilmek gibi.

Nuvio'yu forklayıp istediğim kıvama getirmek fikri aklımdan çıkmıyor :)
Cloudstream'de olduğu gibi istediğimiz bir siteyi katalog olarak kullanabilmek mesela.
Ya da bir sunucuya ihtiyaç duymadan hem katalog hem yayın linklerini aynı plugin üzerinden yapabilmek gibi.
Hocam temeli attiysan saglam bir çalışma ile çözersin önemli olan zaten düşünmen ve heves etmen hayırlısı olsun takip ediyorum ilginç bir proje çıkartacak gibisiniz sürekli birşeyler deniyorsunuz

Geri