Eline sağlık hocamRepo şu an sağlam 4 tane eklentiyle yayın hayatına devam ediyor.
Sorun olursa bu konu altından bildirim yapınız. İyi eğlenceler.
Ekli dosyayı görüntüle 32860
Hdfilmizle.ink bunuda eklermisin sana zahmet.film ,dizi baya çokHepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
İlk mesaj güncellendi. Eklenti sayısı artarakBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.eşitlenene kadar devam.
hoşnut değilsen kullanma bi sorun görürsün uyarı için yazarsın ama rencide etmeyede çalışma adam elinden geline yapmiş kullaniclar icin plugin olusturmus bu dedigin kalp kırıcı bisey motivasyon olmaya calışmak varken sen düşürüyorsun emeğe saygısızlık etme bozarlar seni.Buda senin cs depon gibi olmasında.elimizde patlamıştı o
Merhaba üstad, Nuvioyu yüklemeye karar verdim ve playstore da arattım fakat birden fazla Nuvio adinda app var. Bunların hangisi bizimkisi yardımcı olursan sevinirim.Cloudstream eklentileri reposunda olduğu gibi az ve öz içerik olacak. İki repo paralel olarak geliştirilip güncellenecek.
Şu an 4 adet eklenti mevcut, zamanla güncellenecek.
Depoyu ara ara kontrol edip yeni pluginleri çekmek için: Nuvio/Ayarlar/İçerik ve Keşif/Uzantılar/Depolar/Manitux Nuvio Plugins menüsünden yenile butonuna basınız.
Nuvio'ya plugin olarak eklemek için url:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nuvio kurulumunda varsayılan olarak gelen Nuvio Catalog Addon ile entegre çalışır:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.{"language":"tr-TR","region":"TR"}/manifest.json
Diğer repolar ve CS için:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 32859
üstadım play storeden ekleme github sitesinden apk olarak indir ve kurMerhaba üstad, Nuvioyu yüklemeye karar verdim ve playstore da arattım fakat birden fazla Nuvio adinda app var. Bunların hangisi bizimkisi yardımcı olursan sevinirim.
Üstad doğru adresi paylaşabilir misin acaba. Şimdiden teşekkürler.üstadım play storeden ekleme github sitesinden apk olarak indir ve kur
Üstad doğru adresi paylaşabilir misin acaba. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bu konuda ki videoyu izlemenizi öneririm.Olmadı ne yapmam lazım yardım olur musunuz?