Öneri Next Start Pro 4k Sistem Güncellemesi Geldi !

@tekkan Rehber şart. Hatta forumda rehberler şart. O çift almış. Getirdiler. Kur güncelle falan filan. 1520 TL'ye almışlar. Genel olarak cihaz iyi ama donanım olarak Android 12 üstünü kaldırmaz bu cihaz. Herkes kızıyor ama bu makinaya Allwinner işlemci koysalarmış bu alet canavar ötesi olurmuş. Çok ısınma yapıyor eyvallah ama ben oldum olası Allwinner işlemci taraftarıyım. Soğukmayı çözünce makinalar canavar oluyor. O rehberi mutlaka bekliyorum üstad. Bu arada komşular vesileyle bir Netflix rezalitne de şahit olmuş oldum. Ek konu açacacağım. Hem Netflix kullanıcıları hem Nexstar kullanıcıları bir kontrol etsinler.
Ben de Alwinner severim üstad, aldığım gün soğutucuyu değiştirir ısı işini hemen çözerim. Şu an aktif olarak kullandığım yine Alwinner cihaz, tık demez.
Ayrıca Next'i 1.520 liraya çok ucuz almış, kontrol ettin mi ? bir terslik olmasın.!

• Beğen
Tepkiler: ENS
Ben de Alwinner severim üstad, aldığım gün soğutucuyu değiştirir ısı işini hemen çözerim. Şu aktif olarak kullandığım yine Alwinner cihaz, tık demez.
Ayrıca Next'i 1.520 liraya çok ucuz almış, kontrol ettin mi ? bir terslik olmasın.!
Ettim. Satıcı Next'in kendisi zaten. Hiçbir sorun yok. Cihaz olarak. Her şeyi temiz. Ama cihazı fiilen ilk kez test etmiş oldum. Allwinner'u soğut, buna koy bak neler olur. Bu cihaz yoksa 12 üstünü alırsa patlar. Denedi demeyin. Fiili olarak test edince anlıyorsun. Menüler geçişler falan minumum uygulama ve birçok uygulama devre dışı iken bile zorluyor. Ha bir de Wifi biraz tırt geldi bana. Uzun kullanınca anlaşılır ama ilk izlenimim o. Ama yoklukta gideri var.

Ettim. Satıcı Next'in kendisi zaten. Hiçbir sorun yok. Cihaz olarak. Her şeyi temiz. Ama cihazı fiilen ilk kez test etmiş oldum. Allwinner'u soğut, buna koy bak neler olur. Bu cihaz yoksa 12 üstünü alırsa patlar. Denedi demeyin. Fiili olarak test edince anlıyorsun. Menüler geçişler falan minumum uygulama ve birçok uygulama devre dışı iken bile zorluyor. Ha bir de Wifi biraz tırt geldi bana. Uzun kullanınca anlaşılır ama ilk izlenimim o. Ama yoklukta gideri var.
Cihaz bu mudur ? doğruysa, menu geçiş felan takılmayın üstad. Fiyat bedava. Ben son güncellemeden sonra cihaz dan daha da hoşlanmaya başladım açıkcası.

Cihaz bu mudur ? doğruysa, menu geçiş felan takılmayın üstad. Fiyat bedava. Ben son güncellemeden sonra cihaz dan daha da hoşlanmaya başladım açıkcası.

Aynen. Üretim koduna kadar kontrol ettim. 4K yayın da denedim. Sorun yok. Ama Netflix çok saçmalamış. Onu ayrı konu açacağım.

Aynen. Üretim koduna kadar kontrol ettim. 4K yayın da denedim. Sorun yok. Ama Netflix çok saçmalamış. Onu ayrı konu açacağım.
Netflix konusu nedir ? hafif çıtlatsan üstad.

Oztur hocam söylediklerini harfien yaptım, tuş olarak sağ üsteki kaynak tuşuna atama yaptım sonuç güzel. Tuşa basıldığında boş hafıza 800mb lere çıkıyor..
Daha önce de hatırlarsan Tvquickaction konusunda yine yollarımız kesişmişti. Forumda bu uygulamaya senin kadar hakim olan birisi olduğunu sanmıyorum.
Müsait olduğunuzda bu uygulama hakkında bir rehber hazırlamak müthiş faydalı olacaktır. Tabi ki insiyatif sizin.

Tekrar teşekkürler.
İnşallah. Daha önceden yazmıştık ama silinmişmi anlamadım bulamadım. Yeniden oluştururuz.

şu lanet olası hiremco denilen gereksiz cihazada güncelleme gelir mi acaba arkadaşlar bilgisi olan var mı?? uygun rom bulamadım yoksa bulsam atacağım !!!

Geri