Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Farkı kaynaklardan edindiğim ve aynı olan OTA dosyasını 4. kez cihaza yükledim/sıfırladım sonuç aynı, değişen bir şey yok.
Dosya ayrıntıları:
Ekli dosyayı görüntüle 13252
Güncellemeden sonra sıfırlama yapmış mıydın reis.?Bende de lisanslı gözüküyorgüncellemeyi verdiğiniz dosyadan yapmıştım.
Yok hiç sıfırlama yapmadım. Sıfırlamak mı gerekiyordu?Güncellemeden sonra sıfırlama yapmış mıydın reis.?
Sıfırlama yaptığında muhtemelen ben de olduğu gibi sertifika uçacaktır. O yüzden sıfırla demeye korkuyorum.Yok hiç sıfırlama yapmadım. Sıfırlamak mı gerekiyordu?
Şu an için pek sıfırlamayı düşünmüyorum ama ihtiyaç olursa belki.Sıfırlama yaptığında muhtemelen ben de olduğu gibi sertifika uçacaktır. O yüzden sıfırla demeye korkuyorum.![]()
Sıfırlama yaptığında bilgi verirsen seviniriz.Şu an için pek sıfırlamayı düşünmüyorum ama ihtiyaç olursa belki.
Bir yabancı videoda, güncelleme yapmadan önce box ı 10 dk elektriksiz bırakın, yoksa tam güncelleme yapamayabilir diyordu. Bilmem faydası olur muSıfırlama yaptığında bilgi verirsen seviniriz.
Buradaki abimiz de sıfırlama yapmadığı için sertifikalı görünüyor olabilir.
''Next Start Pro 4K'' Play Protect ( Cihaz Sertifikalı değil ) Sorunu
Pek ilgisi olduğunu sanmıyorum üstad, 4 kez güncellemeyi tekrarladım her seferinde cihaz en az 1 hafta kapalı kalmıştı, rafta duruyordu.Bir yabancı videoda, güncelleme yapmadan önce box ı 10 dk elektriksiz bırakın, yoksa tam güncelleme yapamayabilir diyordu. Bilmem faydası olur mu
Konuyu bulamadığım için dönüş yapamamıştımPek ilgisi olduğunu sanmıyorum üstad, 4 kez güncellemeyi tekrarladım her seferinde cihaz en az 1 hafta kapalı kalmıştı, rafta duruyordu.
Teknik olarakta bir karşılığı yok.
Yaptğınız yorumun konuyla alakasız olduğunu düşünüyorumBu next cihazı bence dreamstar çalışan ekipleri kötülüyor. Bu next start pro 4k şuan fiyat performans kralı. Kafanızı bulandırmayın: kendim aldın arkadaşlarıma aldırdım daha memnun olmayan bir kişi bile yok.
Sertifikasız bir TV Box, güvenlik riskleri taşır, Google Play güncellemelerini ve uyumluluk güncellemelerini almayabilir, bazı popüler uygulamaları (özellikle Google servislerine dayalı olanları) çalıştıramaz, potansiyel olarak daha az performans gösterir ve cihazınızın uyumluluğunu belirten bir Google kaydının olmamasını sağlar.Konuyu bulamadığım için dönüş yapamamıştım. Cihazim sertifikasız görünüyor. sıfırlama yapmıştım güncellemeden sonra. Sertifikasız olunca ne gibi eksileri oluyor acaba?.
Farkı kaynaklardan edindiğim ve aynı olan OTA dosyasını 4. kez cihaza yükledim/sıfırladım sonuç aynı, değişen bir şey yok.
Dosya ayrıntıları:
Ekli dosyayı görüntüle 13252
Dün adb ile cihaza bağlanıp gsf id almaya çalıştım hata vermişti. Akşam apk 'yı kurup denerim. Teşekkürler üstad.
Bu videoda kurduğumuz FydeOS de sertifika yok hatası verdiği için manuel kayıt yapıyorduk ve videonun tam bu anından itibaren, sertifikası olmayan cihazı nasıl kaydedeceğimizi anlatıyorum, belki sertifika sorununuzu çözebilir.
İşlemi yaptım şu an değişen bir şey yok, akşam veya yarın tekrar bakmak lazım.Bir de device id apk sı ile cihaz id sini alıp, google hesabına ekleyenler var. İşlemden 2-3 gün sonra, Google kontrolleri sonucuna göre lisans gelebiliyormuş bazı cihazlarda.
Üzerinden 5 gün geçmesine rağmen malesef bu yöntem de işe yaramadı üstad. ''Next bizi kandırıyor mu-2'' gelir mi.
Bu videoda kurduğumuz FydeOS de sertifika yok hatası verdiği için manuel kayıt yapıyorduk ve videonun tam bu anından itibaren, sertifikası olmayan cihazı nasıl kaydedeceğimizi anlatıyorum, belki sertifika sorununuzu çözebilir.
Güncellemeyi veren next yetkilisine hafta başında mail attım dönüş yapan olmadı.Bence bir telefon açıp sorun, gümcellemeden sonra lisans kayboldu, ne yapabilirim diye, hatta önce güncelleme dosyasını talep edin