''Next Start Pro 4K'' Play Protect ( Cihaz Sertifikalı değil ) Sorunu

Ekli dosyalar

• 17579337856254814484656120327384.jpg
    17579337856254814484656120327384.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 13
Bu next cihazı bence dreamstar çalışan ekipleri kötülüyor. Bu next start pro 4k şuan fiyat performans kralı. Kafanızı bulandırmayın: kendim aldın arkadaşlarıma aldırdım daha memnun olmayan bir kişi bile yok.

Bir yabancı videoda, güncelleme yapmadan önce box ı 10 dk elektriksiz bırakın, yoksa tam güncelleme yapamayabilir diyordu. Bilmem faydası olur mu
Pek ilgisi olduğunu sanmıyorum üstad, 4 kez güncellemeyi tekrarladım her seferinde cihaz en az 1 hafta kapalı kalmıştı, rafta duruyordu.
Teknik olarakta bir karşılığı yok.

Pek ilgisi olduğunu sanmıyorum üstad, 4 kez güncellemeyi tekrarladım her seferinde cihaz en az 1 hafta kapalı kalmıştı, rafta duruyordu.
Teknik olarakta bir karşılığı yok.
Konuyu bulamadığım için dönüş yapamamıştım :D. Cihazim sertifikasız görünüyor. sıfırlama yapmıştım güncellemeden sonra. Sertifikasız olunca ne gibi eksileri oluyor acaba?.

Bu next cihazı bence dreamstar çalışan ekipleri kötülüyor. Bu next start pro 4k şuan fiyat performans kralı. Kafanızı bulandırmayın: kendim aldın arkadaşlarıma aldırdım daha memnun olmayan bir kişi bile yok.
Yaptğınız yorumun konuyla alakasız olduğunu düşünüyorum :D burada cihazı kötülemek adına bir yorum mu yapılmış? Güncelleme sonrası cihazı sıfırlayınca böyle bir hatanın ortaya çıktığını belirtmişler.

Konuyu bulamadığım için dönüş yapamamıştım :D. Cihazim sertifikasız görünüyor. sıfırlama yapmıştım güncellemeden sonra. Sertifikasız olunca ne gibi eksileri oluyor acaba?.
Sertifikasız bir TV Box, güvenlik riskleri taşır, Google Play güncellemelerini ve uyumluluk güncellemelerini almayabilir, bazı popüler uygulamaları (özellikle Google servislerine dayalı olanları) çalıştıramaz, potansiyel olarak daha az performans gösterir ve cihazınızın uyumluluğunu belirten bir Google kaydının olmamasını sağlar.

Sertifikasız Bir TV Box'ın Dezavantajları Nelerdir?

• Güvenlik Riskleri:
    Play Protect sertifikası, cihazın güvenli ve uyumlu bir Android deneyimi sunduğunu gösterir. Sertifikasız cihazlar bu güvenceyi sunmadığı için kötü amaçlı yazılımlara karşı daha savunmasız olabilir.
  • Uygulama Uyumsuzlukları:
    Birçok popüler uygulama ve hizmet, sertifikalı bir cihaz gerektirir. Sertifikasız cihazlar, Netflix gibi Google servislerine dayalı uygulamaları yükleyemeyebilir veya çalıştırmayabilir.
  • Güncelleme Sorunları:
    Play Protect sertifikası, cihazınıza Android sistem güncellemeleri ve uygulama güncellemelerinin düzenli olarak gelmesini sağlar. Sertifikasız bir cihaz, bu güncellemeleri almayabilir, bu da güvenlik açıklarının giderilmemesine ve cihazın modası geçmiş bir yazılımla kalmasına neden olabilir.
  • Performans Sorunları:
    Sertifikalı cihazlar genellikle daha iyi performans için optimize edilmiştir. Sertifikasız bir cihazda donma, yavaşlama gibi sorunlar daha sık yaşanabilir.
  • Google Play Store'da Yer Almama:
    Sertifikasız cihazların Google'da bir uyumluluk kaydı bulunmaz. Bu, cihazınızın Google ekosistemiyle tam uyumlu olmadığını gösterir.

Farkı kaynaklardan edindiğim ve aynı olan OTA dosyasını 4. kez cihaza yükledim/sıfırladım sonuç aynı, değişen bir şey yok.

Dosya ayrıntıları:

Ekli dosyayı görüntüle 13252

Bu videoda kurduğumuz FydeOS de sertifika yok hatası verdiği için manuel kayıt yapıyorduk ve videonun tam bu anından itibaren, sertifikası olmayan cihazı nasıl kaydedeceğimizi anlatıyorum, belki sertifika sorununuzu çözebilir.

Bu videoda kurduğumuz FydeOS de sertifika yok hatası verdiği için manuel kayıt yapıyorduk ve videonun tam bu anından itibaren, sertifikası olmayan cihazı nasıl kaydedeceğimizi anlatıyorum, belki sertifika sorununuzu çözebilir.
Dün adb ile cihaza bağlanıp gsf id almaya çalıştım hata vermişti. Akşam apk 'yı kurup denerim. Teşekkürler üstad.

Bir de device id apk sı ile cihaz id sini alıp, google hesabına ekleyenler var. İşlemden 2-3 gün sonra, Google kontrolleri sonucuna göre lisans gelebiliyormuş bazı cihazlarda.

Bir de device id apk sı ile cihaz id sini alıp, google hesabına ekleyenler var. İşlemden 2-3 gün sonra, Google kontrolleri sonucuna göre lisans gelebiliyormuş bazı cihazlarda.
İşlemi yaptım şu an değişen bir şey yok, akşam veya yarın tekrar bakmak lazım.

Üzerinden 5 gün geçmesine rağmen malesef bu yöntem de işe yaramadı üstad. ''Next bizi kandırıyor mu-2'' gelir mi. :)

Bence bir telefon açıp sorun, gümcellemeden sonra lisans kayboldu, ne yapabilirim diye, hatta önce güncelleme dosyasını talep edin

Bence bir telefon açıp sorun, gümcellemeden sonra lisans kayboldu, ne yapabilirim diye, hatta önce güncelleme dosyasını talep edin
Güncellemeyi veren next yetkilisine hafta başında mail attım dönüş yapan olmadı.

Bazı cıhazlar, guncellemeden sonra, fabrıka ayarlarına dönun, tavsiye edıyor..

Geri