''Next Start Pro 4K'' Play Protect ( Cihaz Sertifikalı değil ) Sorunu

Üzerinden 5 gün geçmesine rağmen malesef bu yöntem de işe yaramadı üstad. ''Next bizi kandırıyor mu-2'' gelir mi. :)
Enteresan gerçekten, normalde asla lisansı olmayan bir OS'e bile sertifika veriliyor, bu şekilde zaten sertifikalandırılmış bir cihazın kabul edilmemesi çok garip :)

Enteresan gerçekten, normalde asla lisansı olmayan bir OS'e bile sertifika veriliyor, bu şekilde zaten sertifikalandırılmış bir cihazın kabul edilmemesi çok garip :)
Son olarak firmayı arayıp bir cevap almaya çalışırım artık. Umarım mantıklı bir açıklamaları vardır.

Son düzenleme:
Belki Next firmasının bu hata dan haberi yoktur diye kendimi iyimser olmaya zorluyorum; fakat olmuyor. :)
😀 Hocam maalesef NextStar sınıfta kaldı bence. Bende ota dosyasını yükleme hatasını yaptım. Adamların verdiği ota cihazın sertifikasını bozdu. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Üstüne üstelik kulak üstüne yatmayı çok güzel beceriyorlar. Destek sıfır, ilgi sıfır. Bence tümüyle NextStar sıfırı hak ediyor bu tutumuyla. Daha yolda bedava dağıtsalar dönüp bakmam bile bu markaya

Geri