İndirim🔥 Next Start 4K Android TV Box 1.509 TL

Çok kararsız kalarak aldığım bir ürün. Mi box gen 2 ya da dreamstar nova arasında kalmıştım. İndirimli fiyat farkı %40civari olunca bunu tercih ettim. Kullanıp göreceğiz. Şu an bir sıkıntı olmaz ama 2 yıldan sonraki performansı onemli

Çok kararsız kalarak aldığım bir ürün. Mi box gen 2 ya da dreamstar nova arasında kalmıştım. İndirimli fiyat farkı %40civari olunca bunu tercih ettim. Kullanıp göreceğiz. Şu an bir sıkıntı olmaz ama 2 yıldan sonraki performansı onemli

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben monitör ile kullanımda sorun yaşadığım için iade ettim sonra stick olanını aldım ve onunda mi stick 4k ya oranla çok fazla ısındığını ve performans kaybı yaşadığını gözlemlediğim için üzülerek onu da iade ettim. Yeni yıla geçmeden bende bir cihaz almak istiyorum. 2. nesil mi box ve nova arasında gidip geliyorum. Mi box 2. nesil daha önce almış ve yazılım problemli denk geldiği için iade etmiştim. Cihazı kumandadan kapatınca tekrar kumandadan açamıyor, adaptörü çıkar tak yapıyordum dolayısı ile iade etmiştim sene başı gibi. Ayrıca sene olacak 2025 dolayısı ile gerçekten bu cihazlar için 8gb depolama artık çok komik kalıyor. Bir çok kullanıcı güncellemelerden sonra yetersiz depolama alanı uyarısı aldığını dile getiriyor. Hali hazırda 1. Nesil box ve mi stick 4k sahibiyim ve sadece iptv ve uzun metrajlı filmler için kullandığım için ayrıca ADB TV App Manager ile tüm kendi üzerinde gelen programları kaldırdığım için depolama sorunu hiç yaşamadım ama günümüz de insan yeni cihaz almak isterken depolaması da yüksek olsun istiyor. Bakalım bende D.Nova alacak gibi duruyorum.

lisanslı bir cihaz aldıktan sonra böyle pubg fılan falan da oynamıycaksan fiyatı en uygun olanı al gitsin 4gb ram 32 hafıza arm 55 olsa ne olucak kullanıcagın apklar belli ben şuan alsam bunu alrdım bir box a herkesin bildigi apkları kurucaksan 4000 verip süper cihaz aldım demeye gerek yok fazlasıyla yeterli bir cihaz

lisanslı bir cihaz aldıktan sonra böyle pubg fılan falan da oynamıycaksan fiyatı en uygun olanı al gitsin 4gb ram 32 hafıza arm 55 olsa ne olucak kullanıcagın apklar belli ben şuan alsam bunu alrdım bir box a herkesin bildigi apkları kurucaksan 4000 verip süper cihaz aldım demeye gerek yok fazlasıyla yeterli bir cihaz
Senmi söylüyorsun bunları tatmin meselesi sırf deneyim olsun diye aldığımız cihazlar varken

Senmi söylüyorsun bunları tatmin meselesi sırf deneyim olsun diye aldığımız cihazlar varken
tam olarak ne demek istedin anlamadım benim söylemek istedigim standart bir kullanıcıysan yani piyasada kullanılan en bilindik apkları yukliyceksen parçalanmaya gerek yok bir kutunun içi aynıysa ambalajı uygun fiyat olanı alırsın a35 ile a55 muazzam farkediyor derse biri aynı uygulamada bilemiyorum onun dışında cihaz alınır deneyimlenir 5 de verilir 10 da verilir ekstra işler dışında kullanan çoğunluk ve kullandıkları şeyler belli kutu alıp bozulana kadar kullanıyor insanlar a35 2gb ram 8 de hafıza var bnm cihaz da google lisanslı 1 senedir sorunsuz kullanıyorum 7 8 9 tane yuklediğim uygulama da vardır oyun oynamıyorum ve gayet akıcı olarak çalışıyor sonuç olarak standart al kullan kullanıcısıysan ekonomiik olan bir cihaz fazlasıyla yeterli next de bence mantık olarak tercih edilir öteki türlü cihazları deneme meraklısı bütçe sorunu olmuyanlar zaten ayrı bir kategori

Geçenlerde bende indirimden aldım. Güzel cihaz.

1.300tl civarı almıştım hemide 1 yıllık D-Smart GO hediyesi ile kasma donma yok fişek gibi çalışıyor

Son düzenleme:
Daha bugün indirime girmiş olmasına rağmen Amazon elektronik en çok satan cihazlar sıralamasında 1. sıraya yerleşti.

Güzel cihaz arkadaşlar.Fazla box için extra bence ödeme yapmaya gerek yok.Zaten tvboxların işi mediaplayer ,film,dizi,YouTube vb...4-6 gb olup oyun konsolu değil PC hiç değil android box cihazlar ram olsa bile işlemciler eski genelde.Lisansıda var.etherneti ve depolaması da 16 gb daha iyi , mi boxtan bu fiyatlara alınacak en eli yüzü düzgün cihaz bence.Zaten bu enflasyon ekonomide cihazlar artık 3 binden kapı açıyor.

%15 kupon ile 1.529 TL şu anda.
Gülegüle kullanın çok iyi fiyat bu enflasyonda bence.

@majeste42 Next yeni çıkmış bir gelişmiş modeli,32 GB çıkmış depolaması işlemci cortex a-55 mibox 2 gende bunu kullanıyor bildiğim bir tık daha iyi ,android 12 ile geliyor.farkları bunlar gibi ilk bakışta bütçeniz buna yetiyorsa bunu seçin ama alırken kullanıcı yorumlarını satılan sitelerde okumanızı öneririm.Ama diğer Nextstart 4k flmdizi vb izliyorsanız fazlasıyla yeterli bence.Özellikleri linkte ;

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri