İndirim🔥 Next Start 4K Android TV Box 1.509 TL

Arkadaşlar nextstart 4k da pip(resim içinde resim) olayı yok galiba en azından tivimatede olmadı.smartubede veya başka programlarda denemedim.google tv olduğu içinmi acaba.alpsmart as565x3 cihazımda sorunsuz.

merhaba kumandayı tv kumandası olarak kullanabiliyoruz yazılmış ama ayarlamayı bulamadım bilen var mı?

İnternete bağlanan herhangi bir cihazın Pazar günü yavaşlama gibi bir sorunu olamaz, ya kendi internetiniz ve bölgenizdeki yoğunluk buna sebep oluyordur ya da kullandığınız uygulama ve kaynakların pazar günü daha kalabalık olması yüzündendir.

Ayrıca kablolu kısmı bende sorunsuz çalışıyor, kabloyu bağladıktan sonra uzun bir süre beklemeniz gerekiyor da olabilir, kablonuz bozuk da olabilir bu arada.
vallaha kendimi bilgisayardan anlar zannederdim ama şu 15 senede acayip ilerlemeler oldu bende ta gerilerde kaldım galiba beceremedim. Ama araştırırken şunu farkettim cloudstream de bazı dizilerde sorun oluyor Rec yada başka uygulamalarda sorunsuz çalışıyor internet. Eski bir video vardı Sinetech'e ait 'android tv boxlardaki wifi bağlanmıyor sorunu" ile ilgili videyu uyguladım. Umarım sorun çözülür.

Yardımlarınız için teşekkürler admin...

Kablolu kullanacaksanız kablosuzu kesinlikle kapatın.bazen 2si açık olabiliyor.kablolu bağlantı biraz zaman alıyor.diğer farklı cihazımdada aynı şekilde kablodan kaynaklandığını düşünüyorum.pazar günleri üstadın dediği gibi yoğunluktan olabilir.imkanınız varsa cep telefonun internetini cihaza hotspottan vererek deneyin belki bir fikir verir internetizle ilgili.
telefonum iphone o yüzden hotspot uygulamasını bulamadım (yeniyim iphone da) malesef beceremedim bunu da :)

telefonum iphone o yüzden hotspot uygulamasını bulamadım (yeniyim iphone da) malesef beceremedim bunu da :)
Screenshot 2024 12 20 18 09 32 03 4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76
Ben de hiç kullanmadım ama bu olabilir belki aradığınız ayar kısmı.

Maalesef yeni gelenlerde D-Smart çıkmadı. Hepsi Amazon'dan alınma.

İnternete bağlanan herhangi bir cihazın Pazar günü yavaşlama gibi bir sorunu olamaz, ya kendi internetiniz ve bölgenizdeki yoğunluk buna sebep oluyordur ya da kullandığınız uygulama ve kaynakların pazar günü daha kalabalık olması yüzündendir.

Ayrıca kablolu kısmı bende sorunsuz çalışıyor, kabloyu bağladıktan sonra uzun bir süre beklemeniz gerekiyor da olabilir, kablonuz bozuk da olabilir bu arada.

Amazon'dan aldığım ilk cihazda yanında D-Smart hediyesi vardı ama son aldığım 2 tanesinde bu etiket çıkarılmış, Next'in anlaşması bitmiş olabilir, alacak arkadaşların bilgisine.

Ekli dosyayı görüntüle 1650
Hediye çekiliş Gelirmi Hocam😊

eternet girişinden kablolu bağladım , sürekli internet gidip geliyo eternetle bağlanıldı yazıyo sağ üst köşede cihaz da problem mi var anlamadım?
televizyondada yine kablolu bağlantı var internet hiç gidip gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Pl1
eternet girişinden kablolu bağladım , sürekli internet gidip geliyo eternetle bağlanıldı yazıyo sağ üst köşede cihaz da problem mi var anlamadım?
Kablo sağlam mı? TV'deki kablonun aynısını mı kullanıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Pl1
Önümüz yıl zam furyası ile birlikte benim ön görüm bu cihaz 2000 bandına xiaomi ise 3000 bandına oturur diye tahmin ediyorum o yüzden yılın son fırsatı düşüncesiyle bende sipariş oluşturdum bir adet. Tek çekincem Google TV arayüzü barındırması olması fakat onu da launcher ile ekarte ederiz artık. Cazip tarafı ise hem cihaz üzerindeki giriş fazlalığı hem depolama genişliği hem kumandasında ki tuş çeşitliliği ve fiyatı ile birlikte benim için xiaominin önüne geçti. Bakalım inşallah memnun kalırız. Bilgi için teşekkürler.

tarih saat ayarını kontrol edin otomatikten çıkıp manuel girin deneyin

Önümüz yıl zam furyası ile birlikte benim ön görüm bu cihaz 2000 bandına xiaomi ise 3000 bandına oturur diye tahmin ediyorum o yüzden yılın son fırsatı düşüncesiyle bende sipariş oluşturdum bir adet. Tek çekincem Google TV arayüzü barındırması olması fakat onu da launcher ile ekarte ederiz artık. Cazip tarafı ise hem cihaz üzerindeki giriş fazlalığı hem depolama genişliği hem kumandasında ki tuş çeşitliliği ve fiyatı ile birlikte benim için xiaominin önüne geçti. Bakalım inşallah memnun kalırız. Bilgi için teşekkürler.
hiçbir apk da sorun yaşatmadı gayet kullanışlı sadece eksi yanı next cihaz güncellemelerini çok sık yapmıyor bu cihazda 12 kalır.

• Beğen
Tepkiler: EOE
Aslında arayüzü hesabım bölümünden değiştirebiliyoruz.ama sesli kumanda çalışmıyor o arayüzde.

• Beğen
Tepkiler: EOE
Aslında arayüzü hesabım bölümünden değiştirebiliyoruz.ama sesli kumanda çalışmıyor o arayüzde.

Cihaz geldi kullanmaya başladım.İlk izlenim olarak hoşuma gitti akıcı buldum cihazı. Google TV arayüzünü project launcher ile ekarte ettim. Cihazla ilgili şu an yaşadığım tek sıkıntı sesli asistan düğmesi. Xiaomi de basınca devreye girerken bu cihazda ise bas/konuş mantığı ile basılı tutmak gerekiyor. Aslında bu da problem değil ama sesli komut özelliğini jio tarayıcı ve smart tube uygulamasında kullanamadım. Uygulama izinlerin de gboard mikrofon erişimi aktif fakat klavye açıkken sesli komut tuşuna basmama rağmen algılamıyor. Bu konuda çözüm bilen var mı acaba, teşekkürler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri