Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
vallaha kendimi bilgisayardan anlar zannederdim ama şu 15 senede acayip ilerlemeler oldu bende ta gerilerde kaldım galiba beceremedim. Ama araştırırken şunu farkettim cloudstream de bazı dizilerde sorun oluyor Rec yada başka uygulamalarda sorunsuz çalışıyor internet. Eski bir video vardı Sinetech'e ait 'android tv boxlardaki wifi bağlanmıyor sorunu" ile ilgili videyu uyguladım. Umarım sorun çözülür.İnternete bağlanan herhangi bir cihazın Pazar günü yavaşlama gibi bir sorunu olamaz, ya kendi internetiniz ve bölgenizdeki yoğunluk buna sebep oluyordur ya da kullandığınız uygulama ve kaynakların pazar günü daha kalabalık olması yüzündendir.
Ayrıca kablolu kısmı bende sorunsuz çalışıyor, kabloyu bağladıktan sonra uzun bir süre beklemeniz gerekiyor da olabilir, kablonuz bozuk da olabilir bu arada.
telefonum iphone o yüzden hotspot uygulamasını bulamadım (yeniyim iphone da) malesef beceremedim bunu daKablolu kullanacaksanız kablosuzu kesinlikle kapatın.bazen 2si açık olabiliyor.kablolu bağlantı biraz zaman alıyor.diğer farklı cihazımdada aynı şekilde kablodan kaynaklandığını düşünüyorum.pazar günleri üstadın dediği gibi yoğunluktan olabilir.imkanınız varsa cep telefonun internetini cihaza hotspottan vererek deneyin belki bir fikir verir internetizle ilgili.
Hediye çekiliş Gelirmi HocamMaalesef yeni gelenlerde D-Smart çıkmadı. Hepsi Amazon'dan alınma.
İnternete bağlanan herhangi bir cihazın Pazar günü yavaşlama gibi bir sorunu olamaz, ya kendi internetiniz ve bölgenizdeki yoğunluk buna sebep oluyordur ya da kullandığınız uygulama ve kaynakların pazar günü daha kalabalık olması yüzündendir.
Ayrıca kablolu kısmı bende sorunsuz çalışıyor, kabloyu bağladıktan sonra uzun bir süre beklemeniz gerekiyor da olabilir, kablonuz bozuk da olabilir bu arada.
Amazon'dan aldığım ilk cihazda yanında D-Smart hediyesi vardı ama son aldığım 2 tanesinde bu etiket çıkarılmış, Next'in anlaşması bitmiş olabilir, alacak arkadaşların bilgisine.
Ekli dosyayı görüntüle 1650
GelmezHediye çekiliş Gelirmi Hocam![]()
Kablo sağlam mı? TV'deki kablonun aynısını mı kullanıyorsunuz?eternet girişinden kablolu bağladım , sürekli internet gidip geliyo eternetle bağlanıldı yazıyo sağ üst köşede cihaz da problem mi var anlamadım?
televizyondada yine kablolu bağlantı var internet hiç gidip gelmiyor.
aynı değil farklı kablo ama sağlam, zaten hiç hareket vs olmadan bu dediklerim oluyor.Kablo sağlam mı? TV'deki kablonun aynısını mı kullanıyorsunuz?
Siz yine de kablodan şüphelenebilirsiniz, ucundaki soket iyi çakılmamış olabilir. Varsa bir laptop vs ile kabloyu test ediniz.aynı değil farklı kablo ama sağlam, zaten hiç hareket vs olmadan bu dediklerim oluyor.
tarih saat ayarını kontrol edin otomatikten çıkıp manuel girin deneyineternet girişinden kablolu bağladım , sürekli internet gidip geliyo eternetle bağlanıldı yazıyo sağ üst köşede cihaz da problem mi var anlamadım?
televizyondada yine kablolu bağlantı var internet hiç gidip gelmiyor.
hiçbir apk da sorun yaşatmadı gayet kullanışlı sadece eksi yanı next cihaz güncellemelerini çok sık yapmıyor bu cihazda 12 kalır.Önümüz yıl zam furyası ile birlikte benim ön görüm bu cihaz 2000 bandına xiaomi ise 3000 bandına oturur diye tahmin ediyorum o yüzden yılın son fırsatı düşüncesiyle bende sipariş oluşturdum bir adet. Tek çekincem Google TV arayüzü barındırması olması fakat onu da launcher ile ekarte ederiz artık. Cazip tarafı ise hem cihaz üzerindeki giriş fazlalığı hem depolama genişliği hem kumandasında ki tuş çeşitliliği ve fiyatı ile birlikte benim için xiaominin önüne geçti. Bakalım inşallah memnun kalırız. Bilgi için teşekkürler.
Aslında arayüzü hesabım bölümünden değiştirebiliyoruz.ama sesli kumanda çalışmıyor o arayüzde.Önümüz yıl zam furyası ile birlikte benim ön görüm bu cihaz 2000 bandına xiaomi ise 3000 bandına oturur diye tahmin ediyorum o yüzden yılın son fırsatı düşüncesiyle bende sipariş oluşturdum bir adet. Tek çekincem Google TV arayüzü barındırması olması fakat onu da launcher ile ekarte ederiz artık. Cazip tarafı ise hem cihaz üzerindeki giriş fazlalığı hem depolama genişliği hem kumandasında ki tuş çeşitliliği ve fiyatı ile birlikte benim için xiaominin önüne geçti. Bakalım inşallah memnun kalırız. Bilgi için teşekkürler.
Aslında arayüzü hesabım bölümünden değiştirebiliyoruz.ama sesli kumanda çalışmıyor o arayüzde.
bende aynı şekilde denedim olmadı sağlam 2 kablo ile denedim daha önce hiç kullanılmıştı.aynı değil farklı kablo ama sağlam, zaten hiç hareket vs olmadan bu dediklerim oluyor.
kopup gerimi geliyo kronik hatalımı acababende aynı şekilde denedim olmadı sağlam 2 kablo ile denedim daha önce hiç kullanılmıştı.
Hiç çalışmadı yada ben beceremedim bilmiyorum, Bluetooth u da kapattım olmadı. Eternet kapalı üzerine tıklayamıyorum...kopup gerimi geliyo kronik hatalımı acaba