danceflare
Üye
- Konular
- 7
ÇEKTİM 1 TANE. TAM BİR CANAVAR.KAÇIRMAYIN BU FİYATA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Vpn acikmi verdin siparis nabtinben buradan birkaç ürün alacaktım ucuz ucuz sepete ekledim ödemeye geldim gümrük kargo vs vs ekledi bir baktım türkiyenin iki katına çıktı fiyat sinir oldum iptal ettim hepsini bir dahada alışveriş yapmadım onun için yazdım onu aliexpres başında söylüyor ne tutacağını
vpn ile filan alakası yok biride demiş amazon tr den almamışındır o kadar cahil değiliz bende amazon tr den almaya çalıştım iş ödeme noktasında son ödeme onayında bir anda normal amazona geçti aslında beni dolandıracaktı yemedim millet çine dolandırıcı diyorlar ama abd firmalarının da onlardan aşağı yanı yok etys denen firmadanda birşeyler almıştım kargo takip yapıyorum geldi geldi gümrüğü geçti en son tr yerel firmaya teslim edildi dedi akıbeti yok onlarca yazışma ne bir kargo numarası nede akibetini veremediler olan benim parama oldu geri de alamadım intelin firması macefe kredi kartımdan para çekti geri alamadım alayı dolandırıcı bunların şimdide bir tane temu mu ne çıkmış şekil değiştiriyorlar herhaldeVpn acikmi verdin siparis nabtinyurtdisi alisveris yaptin muhtemelen
KArdeş problem sende bence. Temu dedigin siteden 10 larca alisveris yaptim ben sorunsuz sikintisiz yer. Sen fake siteden almiş olabilirsin adresi kontrol etseydin iyicevpn ile filan alakası yok biride demiş amazon tr den almamışındır o kadar cahil değiliz bende amazon tr den almaya çalıştım iş ödeme noktasında son ödeme onayında bir anda normal amazona geçti aslında beni dolandıracaktı yemedim millet çine dolandırıcı diyorlar ama abd firmalarının da onlardan aşağı yanı yok etys denen firmadanda birşeyler almıştım kargo takip yapıyorum geldi geldi gümrüğü geçti en son tr yerel firmaya teslim edildi dedi akıbeti yok onlarca yazışma ne bir kargo numarası nede akibetini veremediler olan benim parama oldu geri de alamadım intelin firması macefe kredi kartımdan para çekti geri alamadım alayı dolandırıcı bunların şimdide bir tane temu mu ne çıkmış şekil değiştiriyorlar herhalde
kupon nereye geliyor?Amazon'un kampanyasından Next Start 4K aldım. Amazon uygulamasından alırsanız ilk üyelikte ilave 100 TL indirim daha yapıyor.
Android box olarak ilk cihazım. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, memnunum.
Hayırlı olsun güle güle kullanınBende kaptım bidene
bende almıştım yaklaşık 1 ay olacak çok memnun kaldım, teşekkürler forumDostum bir yanlışın olmasın, bu ürün gördüğümüz fiyata satılıyor, yani her şey dahil 1399 TL, Prime üyesi değilsen belki kargo ekleniyor olabilir.
Hatta geçen 1 tane almıştım bugün 2 tane daha sipariş verdim.
Ekli dosyayı görüntüle 1564
Zaten bu konu "yakın zamanda" açılmıştı, o zaman nasıl fırsattı ise bugün de fırsat tabii ki.ben 3 taksitle 1799 tl ye mi box gen2 yi tercih ettim. yakın zamada next bu fiyatı görmüştü yani fırsat değil.
Dostum "Uygulamalar" kategorisinde konu açarak sorabilirsin, bu konuda bu cihazla alakalı sıcak fırsat konuşuyoruz, ayrıca soruyu sorarken de biraz detay vermen gerekir, ama doğru başlık altında.Wars tv pro ya giremiyom nasıl olacak bilmiyorum yardımcı olur mu sun
Demek ki kimse ya kullanmıyor ya da bilmiyor, o başlığı da gördüm, "uygulamaya giremiyom" deyince kimse için bir anlam ifade etmiyor, tıklıyorsun açılmıyor mu, açılıyor çalışmıyor mu, girerken şifre mi istiyor, hangi sürüm kurulu vs. vs. detay vermeden olmaz. Bu konuyu da daha fazla meşgul etmeyelim bence, diğerine cevap beklemeni tavsiye ederim.Forum da başlık açtım wars tv pro diye ama cevap yok wars tv pro ya giremiyom
İnternete bağlanan herhangi bir cihazın Pazar günü yavaşlama gibi bir sorunu olamaz, ya kendi internetiniz ve bölgenizdeki yoğunluk buna sebep oluyordur ya da kullandığınız uygulama ve kaynakların pazar günü daha kalabalık olması yüzündendir.Next Start 4K Android TV Box almıştım, ancak pazar günleri nedense internette bir yavaşlama oluyor dizi film izlerken sorun yaşıyorum dün eternet üzerinden izleyeyim dedim ve kablo bağladım ama ayarlarda kapalı gözüküyordu deneyen arkadaşımız oldu mu sizde de aynı sorun var mı? Eğer benim cihazda bir sorun varsa 1 ay olmadan iade edeyim istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler