İndirim🔥 Next Start 4K Android TV Box 1.509 TL

Amazon'un kampanyasından Next Start 4K aldım. Amazon uygulamasından alırsanız ilk üyelikte ilave 100 TL indirim daha yapıyor.
Android box olarak ilk cihazım. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, memnunum.
Güzel cihaz güle güle kullanın @Speedy151

Hangi uygulamaları denediniz ?

Alınabilecek en ucuz Android TV Box. Hafızanın 8 GB değil 16 GB olması iyiymiş.

İnceleme videosu:
bedava verse next star alinmaz zamaninda deli kazik attilar millete ove ove bitiremedikleri pandora next 10000 normal cihazlari 500₺ ye pandora aldi arkadaslar daha 3/4 ay gecmeden uretici firma bize kazik atti diye millete duyurup destegi cektiler ha keza aynisini 10000 dede yaptilar tam dolandirici zihniyetine sahipler

bedava verse next star alinmaz zamaninda deli kazik attilar millete ove ove bitiremedikleri pandora next 10000 normal cihazlari 500₺ ye pandora aldi arkadaslar daha 3/4 ay gecmeden uretici firma bize kazik atti diye millete duyurup destegi cektiler ha keza aynisini 10000 dede yaptilar tam dolandirici zihniyetine sahipler
Dediğiniz ürün Android 4 kullanıyor. Ne bekliyordunuz ki? Konudaki cihaz Android 11 kullanıyor.

1. Nesil mi stick kullanıcısıyım. Mi stick ve next star 4k yı karşılaştırsanız 10 üzerinden kaç verirdiniz?
1. nesil Mi Stick bence performans olarak çok düşük. İki cihaz arasında kat kat fark var.

Dediğiniz ürün Android 4 kullanıyor. Ne bekliyordunuz ki? Konudaki cihaz Android 11 kullanıyor.
reis pandora ilk ciktiginda android surumu 4 den yukari yoktu 3/5 ayda cihaz destek verilmedigi icin pert oldu

reis pandora ilk ciktiginda android surumu 4 den yukari yoktu 3/5 ayda cihaz destek verilmedigi icin pert oldu
Ozamanlar Android TV arayüzü yoktu. Mecburiyetten telefonlarda bildiğimiz Android arayüzü kullanılıyordu. Dediğin sorunlar benzer Android uydu alıcılarında da yaşanıyordu. Uydu alıcısını telefon gibi tanıtıyorsun sonuçta.

1. nesil Mi Stick bence performans olarak çok düşük. İki cihaz arasında kat kat fark var.
dün akşam sipariş verdim bu sabah elime ulaştı gerçekten 10 üzerinden 100 puan verdim çok hızlı yüklemeleri yaptım ancak herhangi bir şey henüz izlemedim bakalım takılma durma olacak mı?

yardımlarınız için çok teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.. Ses olayını cözemedim.. Son volum yapıyorum.. Ancak yetersiz kalıyor.. bu cihazı kullanan birkaç yorumda aynı problemi gormustum

Stok tekrar geldi. D Smart Go hediyesi kalkmış bilginize. Ama ginede çok iyi fiyatta Mi TV Box'un neredeyse yarı fiyatında sonuçta.

CİHAZ ALINACAK EN IYI FP CIHAZI.KACIRMAYIN SON INDIRIM

Ürün yurtdışından gelmiyor ki. Satıcıya bakarsan eğer Amazon,com,tr yani Amazon Türkiye olduğunu görebilirsin.
ben buradan birkaç ürün alacaktım ucuz ucuz sepete ekledim ödemeye geldim gümrük kargo vs vs ekledi bir baktım türkiyenin iki katına çıktı fiyat sinir oldum iptal ettim hepsini bir dahada alışveriş yapmadım onun için yazdım onu aliexpres başında söylüyor ne tutacağını

ben buradan birkaç ürün alacaktım ucuz ucuz sepete ekledim ödemeye geldim gümrük kargo vs vs ekledi bir baktım türkiyenin iki katına çıktı fiyat sinir oldum iptal ettim hepsini bir dahada alışveriş yapmadım onun için yazdım onu aliexpres başında söylüyor ne tutacağını
Dostum bir yanlışın olmasın, bu ürün gördüğümüz fiyata satılıyor, yani her şey dahil 1399 TL, Prime üyesi değilsen belki kargo ekleniyor olabilir.

Hatta geçen 1 tane almıştım bugün 2 tane daha sipariş verdim.

1734355644309

amazon tr yerine yurt dışı amazon dan alırsan tabi eklenir öteki türlü alakasız

Geri