camgozbursa
Üye
- Konular
- 10
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bizim günlük uygulamalar için yeterli olacağını düşünüyorum, gelince bir video çekerim mutlaka.Ben 905 işlemcileri seviyorum.
Allwinner H313 nasıl acaba?
Merhabalar lisans varmı bu cihazda Netflix YouTubeAlan veya alacak olan arkadaşlar , Alwinner cihazlarda her türlü destek için bana yazabilirler
bu konuda arşivim geniştir.
%99 yoktur .Merhabalar lisans varmı bu cihazda Netflix YouTube
Hocam Mi boxdan özelleklikleri iyi mi bende 1.nesil mi box var ethernet girişi olmadığı için bu cihazı düşünmeye başladımBundan da aldım bir tane, önceki sürümü gayet güzel çalışıyordu bunun da iyi olduğuna eminim. Teşekkürler @camgozbursa
Ekli dosyayı görüntüle 5781
lisans yok cihazda netten incelemeleri mevcut ordan gördüm bende mi stick 1.nesil var ondan buna geçmeye değermi karar veremedim yada bekliyim 1500 2000 tl bandına bir ürün mü alayım suan cıhazda problem vs yok lisans ihtiyacımda yokMerhabalar lisans varmı bu cihazda Netflix YouTube
Bence de geçmeye değmez, ancak evde lazımsa, ikinci cihaz olarak (lisans ihtiyacı yoksa) alınabilir.lisans yok cihazda netten incelemeleri mevcut ordan gördüm bende mi stick 1.nesil var ondan buna geçmeye değermi karar veremedim yada bekliyim 1500 2000 tl bandına bir ürün mü alayım suan cıhazda problem vs yok lisans ihtiyacımda yok
sağolun hocam bende öyle düşündüm ama 900 tl güzel ihtiyacı olan arkadaşlar var ise lisanssız işlerini görecektir dışardan apk yüklemeye vs de uygun cihaz teşekkürler iyi forumlarBence de geçmeye değmez, ancak evde lazımsa ikinci cihaz olarak (lisans ihtiyacı yoksa) alınabilir.
Erişebilirlik ayarı adı altında birşeye izin vermeyemi çalışıyorsunuz ?Erişilebilirlik ayarını açabilen var mı? Bir türlü açamıyorum kapatıyor kendi kendine
Baktım da soruyuErişebilirlik ayarı adı altında birşeye izin vermeyemi çalışıyorsunuz ?
Baktımda soruyunarkotikpolisi gibi sormuşumarkadaşımız cevap vermeye çekindi gibi .