Next Minix Mediabox 5G Android TV Box - 2GB RAM, 32GB Hafıza 899 TL

Donanım Özellikleri:

• İşlemci Allwinner H313 Dört Çekirdekli ARM Cortex-A53 İşlemci
  • Grafik İşlemcisi G31 - Grafik İşlemcisi
  • RAM 2GB
  • Flash (ROM) 32GB
  • Wi-Fi Dahili 2.4G Wi-Fi / IEEE 802.11 b/g/n
  • Bluetooth ---
  • LAN Ethernet 10M/100M
  • LED Gösterge Çalışırken: Mavi - Stand-by: Kırmızı
  • Temel Özellikler
  • İşletim Sistemi AOSP
  • İşletim Sistemi Versiyonu Android 10
  • Sertifika
  • DRM
  • HDCP
  • Lisan Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca,
  • +25 lisan
  • HDR HDR10+
  • HDR10
  • HLG and Technicolor HDR processing
  • OTA
  • (İnternetten Yazılım Güncelleme) Evet
  • Video Kod Çözücü
  • (Codec)
  • VP9 Profile 2 up to 4k30fps
  • H.265 Main10L5.1 up to 4k60fps
  • AVS2 Jizhun 10bit Profile up to 4k30fps
  • H.264 BP/MP/HPL4.2 up to 4k30fps
  • H.263 BP up to 1080p60fps
  • MPEG-4 SP/ASPL5 up to 1080p60fps
  • WMV9/VC1 SP/MP/AP up to 1080p60fps
  • AVS/AVS+ Jizhujn Profile up to 1080p60fps
  • MPEG-2 MP/HL up to 1080p60fps
  • MPEG-1 MP/HL up to 1080p60fps
  • 3D Grafik OpenGL ES 1.0/2.0/3.2, Vulkan 1.1, OpenCL2.0
  • Bağlantı Noktaları 1* HDTV - 4K*2K60 Maksimum Çözünürlük
  • 2* USB 2.0
  • 1* TF Kart Okuyucu 1~32GB
  • 1* CVBS&L/R Analog Video ve Ses Çıkışı (Jak Tipi 3.5mm)
  • 1* RJ45 LAN Ethernet Giriş
  • 1* DC 5V/2A Adaptör Girişi
  • 5g

Bundan da aldım bir tane, önceki sürümü gayet güzel çalışıyordu bunun da iyi olduğuna eminim. Teşekkürler @camgozbursa

1742329885267

Bu fiyata kaçırmayın derim..Alwinner cihazlar stabildir kolay bozulmaz
Ufak bir düzelme yapayım ,işlemci H618 Android 12 dir bu cihaz, Lisans yoktur ama işinizi görür.
Saygılar.

Alan veya alacak olan arkadaşlar , Alwinner cihazlarda her türlü destek için bana yazabilirler
bu konuda arşivim geniştir..

Merhabalar lisans varmı bu cihazda Netflix YouTube
lisans yok cihazda netten incelemeleri mevcut ordan gördüm bende mi stick 1.nesil var ondan buna geçmeye değermi karar veremedim yada bekliyim 1500 2000 tl bandına bir ürün mü alayım suan cıhazda problem vs yok lisans ihtiyacımda yok

lisans yok cihazda netten incelemeleri mevcut ordan gördüm bende mi stick 1.nesil var ondan buna geçmeye değermi karar veremedim yada bekliyim 1500 2000 tl bandına bir ürün mü alayım suan cıhazda problem vs yok lisans ihtiyacımda yok
Bence de geçmeye değmez, ancak evde lazımsa, ikinci cihaz olarak (lisans ihtiyacı yoksa) alınabilir.

Bence de geçmeye değmez, ancak evde lazımsa ikinci cihaz olarak (lisans ihtiyacı yoksa) alınabilir.
sağolun hocam bende öyle düşündüm ama 900 tl güzel ihtiyacı olan arkadaşlar var ise lisanssız işlerini görecektir dışardan apk yüklemeye vs de uygun cihaz teşekkürler iyi forumlar :)

2/16 ben kullanıyorum amologic 905 işlemci hızlı tvbox.bunun işlemcisini değiştirmişler .2 ram le cihaz yavaşlamıştır.tek farkı 5g ile bluetooht olması ve fiyatı çok düşmüş

Erişilebilirlik ayarını açabilen var mı? Bir türlü açamıyorum kapatıyor kendi kendine

Erişebilirlik ayarı adı altında birşeye izin vermeyemi çalışıyorsunuz ?
Baktım da soruyu narkotik polisi gibi sormuşum :) arkadaşımız cevap vermeye çekindi gibi .

;
TDK uyarı verdi ('da) ayrı yazılıyormuş , mesaj düzenlendi :)

Son düzenleme:
Baktımda soruyu narkotik polisi gibi sormuşum :) arkadaşımız cevap vermeye çekindi gibi .
😂😂😂 ya şöyle button mapper da tuş kombinasyonu atamak için erişilebilirlik ten izin vermemiz gerekiyor. Ayarlarda Erişilebilirlik bölümü yok. Uygulama içinde erişilebilirlik izni kısmından ayarlara geliyor açıyorum ancak 3 saniye sonra altta siyah bir uyarı Erişilebilirlik yazıyor geri kendi kendine kapatıyor. Hiçbir şekilde açamıyorum ve button mapper kullanamıyorum

Button mapper a erişilebilirlik izni uygulama içinden değil, ana sayfa sağ üst kısımdaki ayarlar bölümünde, erişilebilirlik düğmesinden veriliyor, en azından ben öyle verdim.
Bende next stick 4k var, baya ucuza geldi kampanya ile, 20 şubatta n11 den 1172 tl ye almışım, cihaz 2/8, performansından memnunum, takılma donma yaşatmıyor. Elimde mi nin baya bi ürünü var, bu da next olsun dedim. Mi nin yazılım desteğini sevmiyorum, özellikle eskiyen cihazları unutuyor

Geri