patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
NETV GOLD (reklamsız mod) Afiyet olsun :)Ben de alabilir miyim mümkünse
hocam burada da var ama bu virüs şeyini kafanıza takıyosanız sizede link atarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
NETV GOLD (reklamsız mod) Afiyet olsun :)Ben de alabilir miyim mümkünse
Bende alabilirmiyimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
hocam bu virüs total sonucu dosya linkini özelden atayım konuyu baltalamış gibi olmayalım![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
hocam bu virüs total sonucu dosya linkini özelden atayım konuyu baltalamış gibi olmayalım![]()
e söyledim hocam
hocam biraz izleyince atması normal mie söyledim hocam![]()
neymiş o görünen_?hocam bi 5 dk bekleteyim çünkü o virüs değil hemen kendim modlayıp atacağım.
söylediğim gibi uygulama bana ait değil o yüzden bilgim yok hocamhocam biraz izleyince atması normal mi
virüs olmayan bir şeyneymiş o görünen_?
Yararlı bakteri.virüs olmayan bir şey
Manuel olarak el ile klavyeden de yazdım ama maalesef olmadı.Şifreyi kopyala yapıştır olarak yazdıysanız başında boşluk almıştır el ile yazıp tekrar deneyiniz.
özelden mesaj atacağım bakın hocamManuel olarak el ile klavyeden de yazdım ama maalesef olmadı.
merak etme küfürle alakasi yok. cevaben (almanca da: tam olabilir anlaminda yazdim) canin BAN yapmak istiyorsa serbestsin. SIKINTI YOKTUR.O ne?küfür mü? Doğru söyle söz banlamayacağım. (Banladı)
Estağfurullah. Olur mu öyle şey.merak etme küfürle alakasi yok. cevaben (almanca da: tam olabilir anlaminda yazdim) canin BAN yapmak istiyorsa serbestsin. SIKINTI YOKTUR.
Öncesinde hiç modlu uygulama kuruldu mu cihazınıza?
Modlu dediğiniz ? Hangi uygulamalar acaba ?Öncesinde hiç modlu uygulama kuruldu mu cihazınıza?
Modlu herhangi bir uygulamaModlu dediğiniz ? Hangi uygulamalar acaba ?
tvbox ile sorunsuz izliyordum, yılbaşından beri açılmıyor, internet bağlantısı yok diyor ama inattv veya diğer uygulamalarda sorun yaşamıyorum, bir de bunu indirip deneyeceğim ama aynı sorun çıkarsa düzeltme imkanı olur mu acaba?
yine de teşekkürler...