NETV GOLD (reklamsız mod) Afiyet olsun :)

Bu uygulamanın Web sitesi hali varmi

cevap için teşekkür ederim, vodafonet kullanıyorum, uygulamayı kaldırıp buradaki linkten tekrar kurup deneyeceğim, umarım çözülür, sonucu da yazarım
Tekrar selamlar, uygulamayı buradaki linkten indirip sıfırdan kurdum. Sonuç değişmedi, internet bağlantı hatası veriyor. Uygulama açılmıyor. Muhtemelen bağlantı kurmaya çalıştığı sitede sorun var.

@LAperdesi 'nin paylaştığı bağlantıdaki eklenti bu.

VPN açık değil sadece adguard DNS adresi ekli.
Açarken de kullanırken de hata vermedi.

Kanalları da direkt açtı ve bağlantı hatası vermedi hiç.

Superonline fiber kullanarak denedim.
Ekli dosyayı görüntüle 6388
Merhaba, kurulum yaptığınız apk dosya linkini paylaşmanız mümkün mü, yada apk gönderme imkanı olur mu?

Merhaba, kurulum yaptığınız apk dosya linkini paylaşmanız mümkün mü, yada apk gönderme imkanı olur mu?
Merhaba.

Bu konudaki ilk mesajda (@LAperdesi 'nin konudaki ilk mesajı aynı zamanda) Link yazan bir bağlantı adresi var altında da rar şifresi yazıyor.

Oradan indirip kullandığım uygulamayı bu resimlerini paylaştığım. Ayrıca başka bir yerden indirip kullanarak paylaşmamıştım yani.

Bu mesaj size bahsettiğim ilk sayfadaki mesaj.

Merhaba.

Bu konudaki ilk mesajda (@LAperdesi 'nin konudaki ilk mesajı aynı zamanda) Link yazan bir bağlantı adresi var altında da rar şifresi yazıyor.

Oradan indirip kullandığım uygulamayı bu resimlerini paylaştığım. Ayrıca başka bir yerden indirip kullanarak paylaşmamıştım yani.

Bu mesaj size bahsettiğim ilk sayfadaki mesaj.
ben de buradan indirmiştim ve çalışmadı ama tekrar denerim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri