NETV GOLD (reklamsız mod) Afiyet olsun :)

uygulama box cihazlarda uyumlu degil. android tv ye kurdum gayet güzel ve stabil calismakta ve tüm kanallar nerdeyse %99 calismakta ve görüntü kalitesi 1080 pix degerinde cok güzel net kanal gecislerinde acilma cok hizli ve güzel. emek verene ugrasana cok cok tsk sagol. bende vpn gerekmedigi icin eklentide hic bir sorun yoktur.

uygulama box cihazlarda uyumlu degil. android tv ye kurdum gayet güzel ve stabil calismakta ve tüm kanallar nerdeyse %99 calismakta ve görüntü kalitesi 1080 pix degerinde cok güzel net kanal gecislerinde acilam cok hizli ve güzel. emek verene ugrasana cok cok tsk sagol. bende vpn gerekmedigi icin eklentide hic bir sorun yoktur.
"uygulama box cihazlarda uyumlu degil"
Kurdum denedim, çalışıyor boxtaaa... Cihazınızı kontrol edin. :geek:

"uygulama box cihazlarda uyumlu degil"
Kurdum denedim, çalışıyor boxtaaa... Cihazınızı kontrol edin. :geek:
bendeki mi box birinci generasyon eklentiyi kurdum actim bir kac saniye sonra eklenti ani kapaniyor yani düsme yapiyor. bir kac sefer denedim ayni sorun yetkileri kontol ettim hepsi acik dedigim gibi tv ye kurdum hic bir sikinti yoktur. cok güzel calismakta sorun yok

bendeki mi box birinci generasyon eklentiyi kurdum actim bir kac saniye sonra eklenti ani kapaniyor yani düsme yapiyor. bir kac sefer denedim ayni sorun yetkileri kontol ettim hepsi acik dedigim gibi tv ye kurdum hic bir sikinti yoktur. cok güzel calismakta sorun yok
(buradan çıkacak sonuç: işin içinden çıkamıyorsan hemen T-r-a-k-y-a'ya bağlayacaksın!): -E satayım sana benimkini beaa? :D 😬
Edit: Forum sistemi nedendir bilmem belirttiğim üstteki bölgeyi sansürlemiş ben de tireler ile çözüm buldum.

(buradan çıkacak sonuç: işin içinden çıkamıyorsan hemen T-r-a-k-y-a'ya bağlayacaksın!): -E satayım sana benimkini beaa? :D 😬
Edit: Forum sistemi nedendir bilmem belirttiğim üstteki bölgeyi sansürlemiş ben de tireler ile çözüm buldum.
Benim a/t/a/r/k/e/n kelimemi sansürlediği gibi bir durum.

Bu arada uygulama ve tv box konusunda;

Daha önceki mesajlarımdan birinde belirtmiştim. Mi Stick 4k'ya kurdum gayet de güzel çalışıyor. Fakat mobil uygulama olduğu için box arayüzünde bulmak için sistem uygulamalarına girmek ve oradan açmak gerekiyor.

Diğer bir alternatif ise Projectivy Launcher gibi bir başlatıcı kullanıp ana ekranda mobil uygulamalar altında görerek açabilmek.

naja genau...(y):LOL::LOL:

Benim a/t/a/r/k/e/n kelimemi sansürlediği gibi bir durum.

Bu arada uygulama ve tv box konusunda;

Daha önceki mesajlarımdan birinde belirtmiştim. Mi Stick 4k'ya kurdum gayet de güzel çalışıyor. Fakat mobil uygulama olduğu için box arayüzünde bulmak için sistem uygulamalarına girmek ve oradan açmak gerekiyor.

Diğer bir alternatif ise Projectivy Launcher gibi bir başlatıcı kullanıp ana ekranda mobil uygulamalar altında görerek açabilmek.
"Atarken" neyi sansürlüyor, bitti o mesele :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri