matrax213
Üye
- Konular
- 1
Tünaydın Ahmet kardeşim netfelix patladı haberin olsun.ya birisi hesaplardan çıkış yapiyor ama kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tünaydın Ahmet kardeşim netfelix patladı haberin olsun.ya birisi hesaplardan çıkış yapiyor ama kim
yakinda ekliycemTünaydın Ahmet kardeşim netfelix patladı haberin olsun.
Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık.yakinda ekliycem
güncelledim hocam rica ederimAllah razı olsun kardeşim emeğine sağlık.
guncellendi efendimBen de Udemy diyeyim, eğer mümkün olursa.
hbo max Alacagim aksama dogru atarim cookieAllah razı olsun kardeşim emeğine sağlık.
üstad hesap verirsem anında şifre degisiyorlarMobil ya da Android Tv için de olsaydı süper olurdu. Eline sağlık
Hesap paylaşma çünkü anında kapanır. Bir de hesabı çalamazlar çalsalar bile hesap sahibi desteğe yazdığı an hesabı geri alır.üstad hesap verirsem anında şifre degisiyorlar
Sen de haklısınüstad hesap verirsem anında şifre degisiyorlar
aynen hocamHesap paylaşma çünkü anında kapanır. Bir de hesabı çalamazlar çalsalar bile hesap sahibi desteğe yazdığı an hesabı geri alır.
hbomax eklendiHesap paylaşma çünkü anında kapanır. Bir de hesabı çalamazlar çalsalar bile hesap sahibi desteğe yazdığı an hesabı geri alır.
ahmet hbomax problem var haberin olsun playhbomax diyor sonra satın alma yerine atıyor.hbomax eklendi
bakiyom hemenahmet hbomax problem var haberin olsun playhbomax diyor sonra satın alma yerine atıyor.
seni de uğraştırıyorum kardeşim hakkını helal et.bakiyom hemen
cok az kaldi altindaki izleye degil şag ust köşede basinahmet hbomax problem var haberin olsun playhbomax diyor sonra satın alma yerine atıyor.
estağfurullah ne demek hocamseni de uğraştırıyorum kardeşim hakkını helal et.
bak böyle bir şey geldi senin dediğin yer hangisi?estağfurullah ne demek hocam
Teşekkürler, şu an için çalışıyor. Kurslar konusunda şöyle bir durum var, eğer bir kurs daha önce alındıysa (eklendiyse ??, başkası tarafından), o kurs da enroll yazısı çıkıyor ama daha önce kimsenin almadığı (???) bir kurssa ücretli çıkıyor. Yani tam böyle değilse bile buna benzer bir şey. Bu yüzden istediğiniz her kursa ulaşmak mümkün değil, şansınıza.guncellendi efendim