Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
güle güle kullanın hocamTsk,ler cookie net calisiyor
yaptım videodaki gibi ama olmadı malesef[Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.] bu bideo izleyin hocam
prime suan çalışmıyor netflix mi prime mi denedinizyaptım videodaki gibi ama olmadı malesef
netflix firefox da deniyorum olmuyorprime suan çalışmıyor netflix mi prime mi denediniz
netfelix çalışıyornetflix frefox da beniyorum olmuyor
netflix firefox da deniyorum olmuyor
Firefoxda aynen videodaki gibi denedim olmadı.Yada ben beceremedim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
üstad belki firefox desteklemiyor chrome kurma şansin var miFirefoxda aynen videodaki gibi denedim olmadı.Yada ben beceremedim.
guncelledim hocamAhmet kardeşim udemy çalışmıyor haberin olsun.
Chrome da yaptım zaten oldu orada sıkıntı yok. Ben firefox u merak ettim oluyormu diye, hemde benden başka yapan olursa rehber olsun diye.Ondada olmadı malesef.üstad belki firefox desteklemiyor chrome kurma şansin var mi
S.a kardeşim bunu Android telefonda nasıl yapacağız
firefox sorunlu olabiliyor hocamChrome da yaptım zaten oldu orada sıkıntı yok. Ben firefox u merak ettim oluyormu diye, hemde benden başka yapan olursa rehber olsun diye.Ondada olmadı malesef.
Tşkler kardeşim denicemZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu tarayiciyi indirin extensionu kurun siteye girin ama masaustu gorunumu olsun extensiona girin import edin sayfayı yenileyin
hocam eklentiden j2 team basin open new tab yazar kosede ona basin mesala önce udemy.com girin sonra kurdugunuz eklentiye basin new tab deyin tam ekran olmazsa olmuyor androidde importa basin ekleyin otomatik kapanir udemy gelir mesela ornek sayfa yenileyin gelir sorunsuzTşkler kardeşim denicem
aynen logout yapilmis not olarak belirtmistim yenisini bekliyorumTeşekkürler.
Netflix'i denedim oldu ama 2 dk sürmedi bile, kategorilerden birine tıkladım giriş yapma sayfasına attı.
Şimdi en baştan denesem de olmuyor, galiba ya birisi logout yaptı da cookie iptal oldu ya da Netflix'in kendisi farklı cihazlardan/ip'lerden aynı cookie ile bağlanıldığını fark edince cookie'yi iptal etti.