netflix ve amazon prime ve seo tools cookies

Screenshot 20251222 181034simdi sora2 video bilgileri cekmeye calisiyorum basarabilirsen sora2 video yapma gelecek sınırsız tabi kesin olacak diye bisey yok

Tşkler kardeşim denicem
hocam eklentiden j2 team basin open new tab yazar kosede ona basin mesala önce udemy.com girin sonra kurdugunuz eklentiye basin new tab deyin tam ekran olmazsa olmuyor androidde importa basin ekleyin otomatik kapanir udemy gelir mesela ornek sayfa yenileyin gelir sorunsuz

Teşekkürler.
Netflix'i denedim oldu ama 2 dk sürmedi bile, kategorilerden birine tıkladım giriş yapma sayfasına attı.
Şimdi en baştan denesem de olmuyor, galiba ya birisi logout yaptı da cookie iptal oldu ya da Netflix'in kendisi farklı cihazlardan/ip'lerden aynı cookie ile bağlanıldığını fark edince cookie'yi iptal etti.

Teşekkürler.
Netflix'i denedim oldu ama 2 dk sürmedi bile, kategorilerden birine tıkladım giriş yapma sayfasına attı.
Şimdi en baştan denesem de olmuyor, galiba ya birisi logout yaptı da cookie iptal oldu ya da Netflix'in kendisi farklı cihazlardan/ip'lerden aynı cookie ile bağlanıldığını fark edince cookie'yi iptal etti.
aynen logout yapilmis not olarak belirtmistim yenisini bekliyorum

Geri