güle güle kullanın hocamtsk ederim pc yaptim tablet tv boxta ugrasiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
güle güle kullanın hocamtsk ederim pc yaptim tablet tv boxta ugrasiyorum
boxa uymaz hocamBoxa uyuyumu
bu video izleyinilgili uygulama chrome uzantı olarak eklendi, sonra indirilen netflix json tıklandığında seçimler arasında uzantı yok webstore de yok. netflix sayfası üyesiz olarak gelsede json tıklansada herhangi bir işlem olmadı. Sanırım ben yazı açıklamasını anlamadım
rica ederim iyi günler keyifli seyirlerTeşekkürler paylaşımlar için video izleyip çözdüm.
bakim hemenpremire calışmıyormu bir ara yaptım gitmiş
Bu indireceğimiz cookie eklentisi Mozilla Firefox da yok. Onun yerine Firefox da kullanabileceğimiz bir eklenti varmı?önce bunu yükleZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol..
sonra netfelix sitesini aç sonra progama gel import de indirdiğin dosyayı seç bu kadar.
progamı uzantılardan açmayı unutma.
export: dışa çıkar demek import: içe aktar clear cookies for this website: bu websitesi için cookileri temizle.
premire calışmıyormu bir ara yaptım gitmiş
üstad biri çıkış yapmis hesaptan biri cikarsa herkes çıkmış gibi olur hesap sahibine dedim o birazdan giris yaparsa bende alicam cookie paylasicampremire calışmıyormu bir ara yaptım gitmiş
[Bu indireceğimiz cookie eklentisi Mozilla Firefox da yok. Onun yerine Firefox da kullanabileceğimiz bir eklenti varmı?
Tam olarak nasıl kuruyoruz telefonda pin istiyor Netflix detaylı anlatım yapacak arkadaş varsa kurup deneyen
aynen hocam paylaşımlı hesap bu udemy lazımsa udemy hesabi vereyim kurslar istediginizi alip izliyonuz ücretsiz her kurs var yanancı yerliHintli bir arkadaşın galiba hesap.?
hocam ben üyelik aldım para ile ulaşırsınız diğer paylasılan cookieleri bulsaniz bile patlayinca bidaha ulasamazsinizBu cookie'lere erişebileceğimiz bir site var mı acaba?
ama siteyi sizinle paylasabilirim isterseniz cok pahali degil ben cookieleri cekiyorum cesitli yontemlerle yoksa eklenti engelliyorlarBu cookie'lere erişebileceğimiz bir site var mı acaba?