Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

Uygulama 3.0.8 sürüme güncellendi.

"Canlı yayın kalite ayarlaması yapıldı.",
"Radyo arka plan değiştirildi.",
"Vavoo yayınları iyileştirmeleri.",
"Güncelleme düzeltmeleri yapıldı."

Eline,Emeğine Sağlık. @Adnan K. Hocam,
Canlı Yayın Kanallar Arası Geciş Jet Hızında Anında Çalışıyor.
(Vavoo Yayınlarıda Dahil Buna).+Görüntü Kaliteside Çamur Gibi Değil.
Sorunsuz Çalışıyor.Tam Kumanda Desteğide Mevcut Sol,ve Sağ Tuslarıyla Kanal İleri,ve Geri,Asağı Yukarı Tusları İle Ses Ac Kapat,Yapabiliyorsunuz.
Uygulamadan Atma Acılmama Söz Konusu Bile Değil.Herşey Bu Kadar Net ve Berrak.
Saygılarımla.:coffee:

Son düzenleme:

Öncelikle elinize emeğinize sağlık 👏👏ben android 11 vontarx4 kurdum canlı film dizi üzerine tıklıyorum hiç bir tepkime yok açılmıyor neden acaba lütfen bilgilendirebilir misiniz ?

Öncelikle elinize emeğinize sağlık 👏👏ben android 11 vontarx4 kurdum canlı film dizi üzerine tıklıyorum hiç bir tepkime yok açılmıyor neden acaba lütfen bilgilendirebilir misiniz ?
Teşekkürler,
En olası sebepten başlayalım. Google Play Store → arama kısmına Android System WebView yazarak güncel değilse güncelleyin. Sonrasında uygulamanın depolama verisi ve ön belleği temizleyerek tekrar dener misiniz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260501-203717.png
    Screenshot_20260501-203717.png
    168.4 KB · Görüntüleme: 27
@imajmyker50 Hocam,Aptoide Uygulamasında"da Var.ANDROİD SYSTEM WEBWİEV Uygulaması Aptoide Üzerindende İndirebilirsiniz.:coffee:

Sayın @Adnan K ustam Güncellemeyi yaptık.herşey yolunda güzel çalışıyor.hatta şu an netspor 2 den maçı izliyorum. sadece film bölümünde biraz kasma yapıyor bende.açılmayan film yok gibi.zaten ½99 deneyerek yüklüyorum. :) :) bir öneri ana sayfa ve giriş logoları biraz daha görsel olsa güzel olur diye düşünüyorum.Nacizhane fikrim bu yönde.Nettv takibe ve kullanmaya devam.

Sayın @Adnan K ustam Güncellemeyi yaptık.herşey yolunda güzel çalışıyor.hatta şu an netspor 2 den maçı izliyorum. sadece film bölümünde biraz kasma yapıyor bende.açılmayan film yok gibi.zaten ½99 deneyerek yüklüyorum. :) :) bir öneri ana sayfa ve giriş logoları biraz daha görsel olsa güzel olur diye düşünüyorum.Nacizhane fikrim bu yönde.Nettv takibe ve kullanmaya devam.
Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Film miktarı fazla olduğu için ilk yükleme biraz zorlayabiliyor bazı cihazları,yükleme bittikten sonra daha hızlı.
Önerilerinizi ileriki sürümler için not aldım.
İyi seyirler.

Ben next stickte webview ve diğer store uygulamalarını, sağ üst köşedeki ayarlar, uygulamalar, tüm yüklü uygulamalar, güncellemeleri denetle kısmıyla yapıyorum. Otomatik güncelleme açık olmasına rağmen nedense olmuyor, haftada bir kontrol ediyorum ve bu ara sık güncelleme geliyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260502-014056.png
    Screenshot_20260502-014056.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 15
Yazdığınızı harfiyen yaptım uyguladım sonuç aynı değişmedi
Android System WebView güncelleyebildiniz mi? Ayrıca Chrome un da güncelliğini kontrol ediniz.
Bunları güncelledikten sonra uygulama verisini temizleyip tekrar kurunca düzeliyor mu kontrol ediniz.
Eğer düzelip bir süre sonra tekrar oluyorsa bilgi verin ona göre bir güncelleme yapayım.
Eğer güncellemeye rağmen düzelmezse sizden cihazınızın firmware/build numarası, Google play Hizmetleri, Android webview ve chrome tam sürüm numaralarını isteyeceğim.

Bu tip sorun yaşayabilecek olan tüm arkadaşlar benzer adımları takip edebilirler.

Sistem otomatik güncelleme ile çalışacak şekilde ayarlandı. Bunu kolaylık olsun diye yaptım.Bazı kişiler de apk nerede,nereden indireceğim gib sorularla geliyordu.
Sorununuza gelince, yardımcı olmaya çalışayım. öncelikle cihazınızın marka modeli ve android sürümünüzü öğrenebilirmiyim? dokunduğun dediğinizden dolayı telefon veya tablet olduğunu düşünüyorum. ben şu an her ikisinde de sorunsuz kullanıyorum. önbelleği silip tekrar denerseniz düzeleceğini düşünüyorum.
@eren3535 sorununuz çözüldü mü?

Öncelikle teşekkür ederim. Tv kısmı ile ilgili, bu konuda herkesin görüşü farklı. Kimi gruplandırarak kullanmayı seviyor,kimi de sizin gibi tek liste olsun örn:3e basayım atv çıksın gibi düşünüyor. Şimdilik bu şekilde, ileride değerlendirebiliriz talebe göre.
Açılmayan kanal illa ki oluyor zaman zaman,bu işin doğasında var. gördükçe düzeltiyorum, rastladığınızda bilgi verebilirseniz daha hızlı müdahale şansım olur.Çözünürlük otomatik,sizin o anki internet hızınıza göre değişkenlik gösteriyor.Bu şekilde donmalar minimize ediliyor, mesela siz uhd seçtiniz, internet hızınız anlık düştüğünde donma yapabiliyor.
Güneş dns bazı cihazlarda izin kaynaklı otomatik açılmıyor, Net tv'yi ilk açarken bir kereye mahsus manuel açmanız gerekebiliyor. (v) kanallar ilk mesajda da belirttiğim gibi biraz geç açılabilir, bazı cihazlarda da ilk anda açılmadığında zap yapıp geri geldiğinizde açılabiliyor. Bu sorunu ileriki sürümlerde çözmeye çalışacağım.
Dizi ve film kısmımızın büyük bölümü @powerboard ve @Zerk hocaların listesi. Çalışmadığına emin olduğunuz film ve dizileri buradan bildirirseniz kendileriyle iletişime geçip düzelttirmeye çalışırız.
Elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım,tek başınayım ve tüm kanal veya dizileri kontrol etme şansım olmadığından bildirimlerle bana destek olabilirsiniz.
İyi seyirler.
@tvboxdemircan sorununuz çözüldü mü? (v) kanallarını açabildiniz mi?

İyi niyetinizin farkındayım, yanlış anlamayın lütfen. Bildirimleriniz için teşekkürler. Şu an test ettim; Clint Eastwood, Jackie Chan ve batman listeye göre ilk üçer filmi denedim , sorunsuz saniyesinde açtı. İlk olasılık olarak uygulamadan kaynaklı olduğunu düşünmeniz normal tabiki. Ama diğer olasılıkları da düşünmeliyiz. Cihaz marka-model ve android sürümünüz nedir? Sorunu çözmeye çalışalım.
@jack52 sorununuz çözüldü mü?

sagolun sorun cozuldu

Daha önce de yazmıştım.
ARM V7 işlemcili android medya playerde kuruluyor gerekli izinler veriliyor sayfa açılıyor ne kumanda ne mausla hiçbir şekilde gelen ekranda ki canlı film dizi gibi görsellerle iletişim olmuyor. DNS kapalı ve açık dahil.
Bİlginize,
Teşekkürler

Daha önce de yazmıştım.
ARM V7 işlemcili android medya playerde kuruluyor gerekli izinler veriliyor sayfa açılıyor ne kumanda ne mausla hiçbir şekilde gelen ekranda ki canlı film dizi gibi görsellerle iletişim olmuyor. DNS kapalı ve açık dahil.
Bİlginize,
Teşekkürler
Ekran aşağıdaki gibi mi kalıyor? cihazınızın marka modelini ve android sürümünü öğrenebilir miyim?
1777720353984.png

Uygulama 3.0.9 sürüme güncellendi.
"Otomatik önbellek temizleme özelliği eklendi.",
"Film ve Diziler kademeli listeleme eklendi.",
"Canlı bölümü ilk odak değiştirildi."

Geri