Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

Daha önce de yazmıştım.
ARM V7 işlemcili android medya playerde kuruluyor gerekli izinler veriliyor sayfa açılıyor ne kumanda ne mausla hiçbir şekilde gelen ekranda ki canlı film dizi gibi görsellerle iletişim olmuyor. DNS kapalı ve açık dahil.
Bİlginize,
Teşekkürler
Farklı 3 uygulama için de benzer yorumları yazmışsınız. Sorun sizin cihazda olmalı hocam

Uygulama 3.0.9 sürüme güncellendi.
"Otomatik önbellek temizleme özelliği eklendi.",
"Film ve Diziler kademeli listeleme eklendi.",
"Canlı bölümü ilk odak değiştirildi."
Programda sürüm bilgisi yazmıyor.hangi sürümü kullandığımızı nasıl bileceğiz

Programda sürüm bilgisi yazmıyor.hangi sürümü kullandığımızı nasıl bileceğiz
Uygulama Bilgileri kısmında yazıyor. Siz nereye baktınız da göremediniz?
Uygulama açılışta güncelleme istemiyorsa son sürümdesinizdir.

Farklı 3 uygulama için de benzer yorumları yazmışsınız. Sorun sizin cihazda olmalı hocam
Cihaz bilgilerini yazdım, cihaza şimdiye kadar kurulamayan uygulama olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmez. Üretilip forumda paylaşılan bazı uygulamalarda bu şekilde oluyor maalesef.
Yine de üretip paylaşımları yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Cihaz bilgilerini yazdım, cihaza şimdiye kadar kurulamayan uygulama olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmez. Üretilip forumda paylaşılan bazı uygulamalarda bu şekilde oluyor maalesef.
Yine de üretip paylaşımları yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
O zaman yapacak birşey yok maalesef. Teşekkürler

Uygulama çok güzel olmuş 🫡 her gün daha da gelişiyor maşallah

Android System WebView güncelleyebildiniz mi? Ayrıca Chrome un da güncelliğini kontrol ediniz.
Bunları güncelledikten sonra uygulama verisini temizleyip tekrar kurunca düzeliyor mu kontrol ediniz.
Eğer düzelip bir süre sonra tekrar oluyorsa bilgi verin ona göre bir güncelleme yapayım.
Eğer güncellemeye rağmen düzelmezse sizden cihazınızın firmware/build numarası, Google play Hizmetleri, Android webview ve chrome tam sürüm numaralarını isteyeceğim.

Bu tip sorun yaşayabilecek olan tüm arkadaşlar benzer adımları takip edebilirler.
İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim👏👏yine aynı sorunla karşılaşıyorum

İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim👏👏yine aynı sorunla karşılaşıyorum lütfen güncelleyebilir misiniz?
Hocam güncelleyelim de neresini güncelleyelim?? Sorunu tespit edebilirsek güncelleyelim.
Yukarıda yazdıklarımı ne çabuk uyguladınız da aynı sorunla karşılaştınız??

Tekrar soruyorum;

-Android System WebView
güncelleyebildiniz mi? Ayrıca Chrome un da güncelliğini kontrol ediniz.
-Bunları güncelledikten sonra uygulama verisini temizleyip tekrar kurunca düzeliyor mu kontrol ediniz.
-Eğer düzelip bir süre sonra tekrar oluyorsa bilgi verin ona göre bir güncelleme yapayım.
-Eğer güncellemeye rağmen düzelmezse sizden cihazınızın firmware/build numarası, Google play Hizmetleri, Android webview ve chrome tam sürüm numaralarını isteyeceğim.

Hocam güncelleyelim de neresini güncelleyelim?? Sorunu tespit edebilirsek güncelleyelim.

Tekrar soruyorum;

-Android System WebView
-Bunları güncelledikten sonra uygulama verisini temizleyip tekrar kurunca düzeliyor mu kontrol ediniz.
-Eğer düzelip bir süre sonra tekrar oluyorsa bilgi verin ona göre bir güncelleme yapayım.
-Eğer güncellemeye rağmen düzelmezse sizden cihazınızın firmware/build numarası, Google play Hizmetleri, Android webview ve chrome tam sürüm numaralarını isteyeceğim.
Allah sabır versin.

Tekrar soruyorum;

-Android System WebView
Emeğinize sağlık güncellemişsiniz sonradan farkettim🤔

Güncelleme var diyor, indiriyorum ama dosya bin uzantılı. Nasıl açacağım bu dosyayı

Güncelleme var diyor, indiriyorum ama dosya bin uzantılı. Nasıl açacağım bu dosyayı
Hocam yanlış bir şey yapmış olabilir misiniz? Uygulama açtığınızda uyarı çıkar güncelleme var diye.
Yükle dersiniz yükler. dosya falan görmezsiniz.
İlk mesajdaki indirme linklerinden ilk kez indirdiyseniz ve uzantısı bin oldu diyorsanız, uzantı ismini apk olarak değiştiriniz. Düzelir.

Dediklerimi yaptınız mı?
Evet chrome son sürüm android system webview dün gönderdiğiniz linkten kurdum ön bellek veri temizledim denedim son sürüm güncelledim ama tıklanmıyor açmıyor mausla ve akıllı kumanda hiç biri ile açılmıyor

Geri