Net TV V.3.3 Sürüme Güncellendi(01.09.26)..Her şey Daha NET! DAHA HIZLI.. Android Tv/Box/Telefon Uyumlu. Vavoo Yayınları..

@Adnan K. eline emegine saglik bende bu guncellemeye bekliyordum. Yukledim guncelleme tekrar geldi onuda guncelledim. Bende sol ustten ortaya kadar bir siyah perde cikiyor ama hic bir sey calismiyor, gorselinide yukledim zaten gorursunuz. Anladigim kadar tvbox un surumu ile ilgili demekki bendeki Beelink GTKing pro Surum android 9.0 da calismiyor yapacak birsey yok. Calismalarinizda basarilar dilerim.
saygilarimla
Evet hocam maalesef android sürümü ile alakalı. Bazı cihazlarda 8 e kadar kabul ediyor ama android 10 ve üzerinde sorunsuz çalışıyor.

Başarılı inşallah soluksuz devam eder emeğinize sağlık çok beğendik. Android TV kurdum 👍

Merhaba kolay gelsin uygulama virüs bulaştırdı ustam tv yi sıfırladım bütün uygumalarım emeklerim gitti yüklediğim

Daha hızlı açılış için neler yapabilirim bakarım ama bu durum cihaza göre değişiyor. Bazı cihazlarda da çok hızlı açılabiliyor. Peki menü açıldıktan sonra sorun yaşadınız mı?

power fılm kısmında filmler calısmıyor

Merhaba kolay gelsin uygulama virüs bulaştırdı ustam tv yi sıfırladım bütün uygumalarım emeklerim gitti yüklediğim
Virustotal sonuçlarını paylaştım, bu uygulamadan bulaştığına eminmisiniz? Ben uygulamama kefilim ancak her zaman söylediğimiz gibi; emin olmadığınız uygulamaları yüklemeyiniz. Yükleyecekseniz önce özel verilerinizin olmadığı tablet vb cihazlarda deneyerek sonrasında yükleyiniz. 2 günde indirip deneyen 1777566199862.png 724 kişi sorunsuz kullanırken sizde sorun olmasından dolayı başka olasılıkları da değerlendirmenizi rica ederim.

@jack52 Hiçbiri mi çalışmıyor? Ben bugün 2 tane film izledim.
Çalışmayan filmler, oynamayan kanallar olacaktır, bunlar her zaman her uygulamada olabilen şeylerdir. Bu işin doğasında var.
"Filmler çalışmıyor" demek biraz suçlamak gibi oluyor. Sadece beni değil, o listenin sahibini de. Bahsettiğiniz filmler @powerboard ustanın listesidir. Onun listesini kullanan yüzlerce kişi var her gün.
Eğer örneklerle gelip şu film, şu dizi, şu kanal çalışmıyor vb şekilde yapıcı çözümsel örneklerle gelirseniz her zaman yardımcı olmaya hazırım.

İyi forumlar

Başarılı inşallah soluksuz devam eder emeğinize sağlık çok beğendik. Android TV kurdum 👍
Kurarken ve kullanımda herhangi bir sıkıntı veya sorun oldu mu acaba ?

LS Player da Hata vermekte

En hafiflerden biridir aslında. Başka bir tanesini deneyebilirsiniz isterseniz. Emülatör ayarlarına baktınız mı?
Kurcalamadım dilersen özelden ayar vs paylaşalım konu şişmesin

Kurcalamadım dilersen özelden ayar vs paylaşalım konu şişmesin
Bende yüklü değil hocam. Emülatörde bazı ayarları deneyerek bulmanız gerekiyor. benim pcde çalışan ayar sizde çalışmaz veya tam tersi.

Selamlar.Aşağıya Yazmış Olduğum Onerileri Mumkunse Deneyebilirmisiniz?

1=Yetersiz İslemci Gucu veya Bellek (RAM) Emulatoru Calıstıran Bilgisayarın,
Kullanılan Emulatorun Gereksinimlerini,Karşılayamadığı İçin Bu Hataya Yol Açabilir.

2=Uygulama Dosyasında İndirirken,Meydana Gelcek Anlık Kesinti (Saliselik)Bu Duruma Yol Acabilir.Bazen Apk"yı Tekrar İndirip Kurmak,Cozum Olabilir

3=Cihazı Yeniden Baslatmak,Gecici Dosyaların Silinmesi,Cozum Olabilir.

4=Uygulama Önbelleğini Temizlemek,Cozum Olabilir.

5=Sistem ve Android Guncellemelerini Yapmak, (Android System Webview)
Hataların Giderilmesine Yardımcı Olabilir.

6=Google Play Store Son Guncellemeleri Kaldırmak,Tekrar Etkinlestirip,Son Guncellemeleri Yuklemek,Sorunu Cozebilir.

7=Son Olarak,Emulator"un Son Guncelleme"lerini Yuklemek Sorunu Cozebilir.
Şimdilik Aklıma Gelenler Bunlar.Umarım Size Bir Yardımı Olur.Saygılarımla.

Geri