myway
Paylaşımcı
- Konular
- 5
yok hocam animasyon yerli film diye kanallar gelecek özel kemal sunal serileri yeşilcamreis tek kanalmi olacak yayin kalitesi guzel![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yok hocam animasyon yerli film diye kanallar gelecek özel kemal sunal serileri yeşilcamreis tek kanalmi olacak yayin kalitesi guzel![]()
| şlemci | Intel Xeon E5 -Serisi 4 CPU |
| Ram | 5 GB |
| Disk | 50 GB SSD |
| Trafik | 1GBit Port / Limitsiz |
| Lokasyon | Türkiye |
aslında bı faydası yok ama listeyi alıp düzenleyen arkadaşlara yardımcı olması bakımından kalıyor link 1 çalışmassa ugraşmadan linkleri deniyolar coklu link kanaları cok bozulan kanallardırHocam merhabalar elinize emeğinize sağlık. Öğrenmek için bir şey sormak istiyorum. Listede birden fazla kanal linkini peş peşe eklemenin ne gibi bir faydası oluyor acaba, mesela linklerden biri çalışmadığı zaman hemen diğerine mi geçiyor
Anladım hocam teşekkürler.aslında bı faydası yok ama listeyi alıp düzenleyen arkadaşlara yardımcı olması bakımından kalıyor link 1 çalışmassa ugraşmadan linkleri deniyolar coklu link kanaları cok bozulan kanallardır
Peki teşekkür ederim. Araştırmaya devam edeyimtam bılgım yok hocam avrupada yaşayan liste yapan arkadaşlar daha iyi bilir o konuyu
Linki kaybettim buraya atarmisin sana zahmetgayet guzel calisiyo yayin frenkastany oynuyor
Eline emeğine sağlıkTamamen yasal m3u8 listesi
Televizio ve Tivimate m3u İptv listesi
28.11.2025 liste günceleme yapıldı
Pofidix Kids Animasyon Kanalımız Yayına Girmiştir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Youtube Yayınları ğüncel indirme linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
listenın en altındakı yeşilcam larmı hocamyesilcam 1 ve yesilcam 2 kanalları sürekli kendini tekrar ediyor 10 saniyede bir, bakar mısınız
evet en alt kısımlardakilistenın en altındakı yeşilcam larmı hocam