myway06 m3u Listesi

ustam virus bulaşıyo derken forum indir kısmı sürekli indirme mı yapıyo ?
Evet indirme yapıyor ayrıca ortalama 20 dakikada bir wifi baglantısı kesilmeye basladı ac kapa yapmak zorunda kaldım. Yarın formarçt atıcam. Hocam yazarak girdim diger tv ye kanallar harika çalısıyor emeginiz için teşekkürker

Belgesel ve eklediğin bir çok link virus bulaştırıyor bilginize JS/Redirector.SWD

Analiz​

JS/Redirector.SWD!tr bir Truva Atı (truva atı) olarak sınıflandırılır.
Truva atı, kullanıcının bilgisi olmadan çeşitli faaliyetler gerçekleştiren bir kötü amaçlı yazılım türüdür. Bu faaliyetler genellikle uzaktan erişim bağlantıları kurmak, klavye girişlerini yakalamak, sistem bilgilerini toplamak, dosya indirmek/yüklemek, virüslü sisteme başka kötü amaçlı yazılımlar yüklemek, hizmet reddi (DoS) saldırıları gerçekleştirmek ve işlemleri çalıştırmak/sonlandırmak gibi eylemleri içerir.
Fortinet Antivirüs Analist Ekibi açıklamalarımızı sürekli olarak güncellemektedir. Güncellemeler için lütfen FortiGuard Ansiklopedisi'ni düzenli olarak kontrol edin. ustam herhangi online oyun falanmı oynuyosun verdıgın kod klavye ve goruntu yakalama işlemi yapıyormuş ben iptv linkle alakası yok sanırım ben sadece m3u8 link paylaşıyorum apk olsa dedıgınızı anlarım son indirdiginiz programları bı kontrol edin bence.

ustam sadece tv kanalları olsa daha iyi olur bu şekilde çok ağır bi liste oluyor
benım içinde kendi listemde tv yayınları var sinema dizi farklı dosya içinde aslında kaldırmak da işime gelir

benım içinde kendi listemde tv yayınları var sinema dizi farklı dosya içinde aslında kaldırmak da işime gelir
reis bu listede kanal larin cogunda kanal yazisi cikiyor hangi kanal oldugu belli olmuyor buna bi cozum uretebilirmisin ayni listedin icinde bir kacinin ismi gorunuyor

bak boyle reisScreenshot 20251109 120823

senin listen reis ilk mesajdaki link bu
pars ustam güncel listede oyle bi hata olması mumkun degil tüm kanal isimleri eksiksiz bi şekilde liste acab kullandıgınız program falan mı indirirken kanal isimlerini silen

pars ustam güncel listede oyle bi hata olması mumkun degil tüm kanal isimleri eksiksiz bi şekilde liste acab kullandıgınız program falan mı indirirken kanal isimlerini silen
reis isin enteresani şu bagzilari tam olarak gorunuyor illaki arada bir bosluk veya baska bisey vardir bi bakayim ben listeyi indirip

reis isin enteresani şu bagzilari tam olarak gorunuyor illaki arada bir bosluk veya baska bisey vardir bi bakayim ben listeyi indirip
liste raw otomatik ğüncelleme degil ben güncelleme yapdıkca listeyi yeniden indirmek gerekiyo .

liste raw otomatik ğüncelleme degil ben güncelleme yapdıkca listeyi yeniden indirmek gerekiyo .
reis buldum hatani bak atv den sonr a1080.720 felan ayirmissin onlari ayri ayri ilk atv deki gibi yapman lazimdi ondan boyle gorunuyorScreenshot 20251109 134904

listeyi boyle ayri ayri eklemen lazimdi reis ondan boyle gorunuyor listen bak boyke olmasi lazim
#EXTINF:-1 tvg-logo="tv logo" group-title="⚡Ulusal",ATV

yani ayni kanalin yedekleri hep ayni olmus reis ondan boyle gorunuyor

reis buldum hatani bak atv den sonr a1080.720 felan ayirmissin onlari ayri ayri ilk atv deki gibi yapman lazimdi ondan boyle gorunuyorhpgdisco
lisde nin adini deyisdir enson m3u yazan yeri txt yap lisdeye tikla gir kanal ura al basinda ki #EXTINF : - 1 bu sekilde 1 den sonra bişluk ve bunu , ekle t8rnak yani böyle olacak EXTINF : - 1 ,

lisde nin adini deyisdir enson m3u yazan yeri txt yap lisdeye tikla gir kanal ura al basinda ki #EXTINF : - 1 bu sekilde 1 den sonra bişluk ve bunu , ekle t8rnak yani böyle olacak EXTINF : - 1 ,
benim duzeltmem bisey ifade etmez listeyi usta yayinliyor ve guncelliyor bem duzeltsem sadece bendeki kanallar kalir ustanin guncelledigi veya yeni ekledigi kanal olmaz her seferinde indirip tekrar upload etmem lazim olur ama usta duzeltip verirse herkeste duzgun gorunur liste guncelledikce herkeste guncellenir

Geri