myway06 m3u Listesi

benim duzeltmem bisey ifade etmez listeyi usta yayinliyor ve guncelliyor bem duzeltsem sadece bendeki kanallar kalir ustanin guncelledigi veya yeni ekledigi kanal olmaz her seferinde indirip tekrar upload etmem lazim olur ama usta duzeltip verirse herkeste duzgun gorunur liste guncelledikce herkeste guncellenir
pars ustam sanırım o sorun sadece sende var başka kimse kanal isimleri cıkmıyo diye yazmadı daha günde liste indirme sayolarına bakıyorum şu an
Toplam tıklamalar
374314

Bugün tıklamalar
39145

Benzersiz tıklamalar
7087

myway06.txt dosyası da ekledım ustam

Ekli dosyalar

• myway06.txt
    40.4 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
pars ustam sanırım o sorun sadece sende var başka kimse kanal isimleri cıkmıyo diye yazmadı daha günde liste indirme sayolarına bakıyorum şu an
Toplam tıklamalar
374314

Bugün tıklamalar
39145

Benzersiz tıklamalar
7087

ola bilir reis sansar tv de standart iptv player mantiginda yazildi demekki bagzi duzeltmeler yapilmasi lazim kodda sikinti yok sadece dedigim gibi ayni yayinin altarnatiflerini kanal olarak yaziyor

ola bilir reis sansar tv de standart iptv player mantiginda yazildi demekki bagzi duzeltmeler yapilmasi lazim kodda sikinti yok sadece dedigim gibi ayni yayinin altarnatiflerini kanal olarak yaziyor
apk yukluyorsan normal :D ben normal listese hata var sandım

Analiz​

JS/Redirector.SWD!tr bir Truva Atı (truva atı) olarak sınıflandırılır.
Truva atı, kullanıcının bilgisi olmadan çeşitli faaliyetler gerçekleştiren bir kötü amaçlı yazılım türüdür. Bu faaliyetler genellikle uzaktan erişim bağlantıları kurmak, klavye girişlerini yakalamak, sistem bilgilerini toplamak, dosya indirmek/yüklemek, virüslü sisteme başka kötü amaçlı yazılımlar yüklemek, hizmet reddi (DoS) saldırıları gerçekleştirmek ve işlemleri çalıştırmak/sonlandırmak gibi eylemleri içerir.
Fortinet Antivirüs Analist Ekibi açıklamalarımızı sürekli olarak güncellemektedir. Güncellemeler için lütfen FortiGuard Ansiklopedisi'ni düzenli olarak kontrol edin. ustam herhangi online oyun falanmı oynuyosun verdıgın kod klavye ve goruntu yakalama işlemi yapıyormuş ben iptv linkle alakası yok sanırım ben sadece m3u8 link paylaşıyorum apk olsa dedıgınızı anlarım son indirdiginiz programları bı kontrol edin bence.
Belgesel/VIASAT HISTORY bir tane örnek sadece tespit edebilmen içinde en basit deneme yapabileceğin eset small business security yükle yada bu linki trafiğini kontrol et
#EXTINF:-1 tvg-logo="tv logo" group-title="⚡Belgesel",VIASAT HISTORY

Toplam tıklamalar
374314

Bugün tıklamalar
39145

Benzersiz tıklamalar
7087

bir kanalın alternatif linklerini neye göre seçiyor uygulamalar? ilk link çalışmıyorsa diğerine mi geçiyor mantık nedir tam olarak?

bir kanalın alternatif linklerini neye göre seçiyor uygulamalar? ilk link çalışmıyorsa diğerine mi geçiyor mantık nedir tam olarak?
txt m3u listeteleri otomatik guncelenen listeler degil olurda bi adresden yayın gelmese 2 secenek bi ip deneme amaçlı listeye eklenmışdır. Bu işlemi ototmatık yapan listelerde çalşma mantıgı farklıdır github action bot yada worker gibi sitelerde py ile bu işlemler yapılabilir yada ileri seviye bi programcılık olabılır tam bilgim yok şu an php başlangıc düzeyindeyim oda zaman buldukca

Belgesel/VIASAT HISTORY bir tane örnek sadece tespit edebilmen içinde en basit deneme yapabileceğin eset small business security yükle yada bu linki trafiğini kontrol et
#EXTINF:-1 tvg-logo="tv logo" group-title="⚡Belgesel",VIASAT HISTORY
hocam sizin sorunuza gelince o vermış oldugun adres paralı bi ip tv linkidir kendi linkım degil zaten ektif olma zamanı 10 önce gun kapanmış bi lınk

@myway06 Kardeşim,Eline, Emeğine, Sağlık.
Forum İçin, Hazırladığım Listede,İznin Olursa,Youtube Linklerini,Kullanabilirmiyim.Saygılarımla.

@myway06 Kardeşim,Eline, Emeğine, Sağlık.
Forum İçin, Hazırladığım Listede,İznin Olursa,Youtube Linklerini,Kullanabilirmiyim.Saygılarımla.
tabiki istediginiz gibi kullanabilirsiniz adresler halka acık

filmlerin olduğu klasörler artık görünmüyor, sorun bende mi acaba :-:)(

filmlerin olduğu klasörler artık görünmüyor, sorun bende mi acaba :-:)(
hayır hocam film kloseri eklenınce tivimate ve televizio uygulmaları kasma yapmaya başlamış o yüzden kaldırldı

Arkadaşlar MYWAY TV kanalı Listelere eklendi ama şu an deneme aşamasında oldugu iç,n paneli tam biteremedigimden dolayı sabit bi film yayını ypk izleyici sayısı 1300 ler gösteriyo yayın tam anlamıyla panel düzelince 7/24 film olarak verecegim şu an mesaj atmayın en kısa zamanda tamamen stabil yayın cıktısı olarak sizlerle buluşacak bı kanal

gayet guzel calisiyo yayin frenkastany oynuyor

gayet guzel calisiyo yayin frenkastany oynuyor
paneli kendım yazıyorum durdur devam et ve filmleri her an degişebilir şu an stabil degil panel eklemeler yapıyorum reklam verme anında canlı yayına giriş gibi profosyenel bi script ortaya cıkacak ama biraz zaman alacak şimdilik gecici ipadresi var sonra sabit stabil adres olacak

Emeğinize sağlık myway hocam bu yasal dünya kanalları listesini unutmadınız değil mi? Sıfırdan liste yapmanıza gerek yok eski listeniz şahaneydi onu güncelleseniz yeterli olur.

Geri