myway06 m3u Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vizon go sinema kanalları cine 6 lar ve tümü s adrenalin filmbox hepsi çalışmıyor

Vizon Go kanalları eklenecek mi tekrar ?

vizongo kanalları eklenmıyecek adamlar paralı sisteme gecmış bişeyler yapmaya çalışıyolar artık linkleri eklemem onlarda bi savaş içinde büyüklerin arasında tutunmaya çalışıyorlar

20 yabancı sinema 15 yerli sinema kanalları eklenmişdir

vizongo kanalları eklenmıyecek adamlar paralı sisteme gecmış bişeyler yapmaya çalışıyolar artık linkleri eklemem onlarda bi savaş içinde büyüklerin arasında tutunmaya çalışıyorlar
Hocam keşke tekrar ekleseniz dün paralı olmadılar çok uzun zamandır paralılar ve belgeselde vizon Wild hala çalışıyor.

Hocam keşke tekrar ekleseniz dün paralı olmadılar çok uzun zamandır paralılar ve belgeselde vizon Wild hala çalışıyor.
Hocam rica etdiler kaldırdım ve yeniden eklemeyı duşunmuyorum

14 yabancı film kanalı eklenmişdir marvel ve dolby tv ler iyi seyirler

Son düzenleme:
Hocam pofidix Sinema 3 kanalı sizin listede bulamıyorum ama farklı listelerde var sizin hangi gurupta acaba ?
pofidix sinema 3 kanalı yayın yapmıyor hocam şu an onun üzerinde geliştirme yapıyorum reklam ara yuzu canlı yayın da alttan gecen son dakikak haberleri tarzı bı scrıpte cevırıyorum stabil yayın yok şu an script yukseltme yaptıgım için

pofidix sinema 3 kanalı yayın yapmıyor hocam şu an onun üzerinde geliştirme yapıyorum reklam ara yuzu canlı yayın da alttan gecen son dakikak haberleri tarzı bı scrıpte cevırıyorum stabil yayın yok şu an script yukseltme yaptıgım için
Hocam resimde görüldüğü üzere bu kanal başka panelde yayında bu yüzden sordum.İsim çalınıp mı yayın yapılıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20260105_142615.jpg
    IMG_20260105_142615.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 57

Geri