Uydu3405
Paylaşımcı
Sinevizyon bölümünde Tv platformları Cine Box5 kanalı çalışmıyorSinevizyon kısmına 20 yakın yeni kanal eklendi iyi seyirler
Sinevizyon bölümünde Tv platformları Cine Box5 kanalı çalışmıyorSinevizyon kısmına 20 yakın yeni kanal eklendi iyi seyirler
eline sağlık dostum...Sinevizyon kısmına 20 yakın yeni kanal eklendi iyi seyirler
Hocam keşke tekrar ekleseniz dün paralı olmadılar çok uzun zamandır paralılar ve belgeselde vizon Wild hala çalışıyor.vizongo kanalları eklenmıyecek adamlar paralı sisteme gecmış bişeyler yapmaya çalışıyolar artık linkleri eklemem onlarda bi savaş içinde büyüklerin arasında tutunmaya çalışıyorlar
Hocam rica etdiler kaldırdım ve yeniden eklemeyı duşunmuyorumHocam keşke tekrar ekleseniz dün paralı olmadılar çok uzun zamandır paralılar ve belgeselde vizon Wild hala çalışıyor.
Eline emegine sağlık14 yabancı film kanalı eklenmişdir mavel ve dolby tv ler iyi seyirler
Yeni eklenenler de ses sorunu var...ses yok...14 yabancı film kanalı eklenmişdir marvel ve dolby tv ler iyi seyirler
10 dk ya yayınları duzenlıyorum ses sorunu kalkacak teşşekürlerYeni eklenenler de ses sorunu var...ses yok...
hocam yenıden guncelleyıp denermısınızYeni eklenenler de ses sorunu var...ses yok...
Düzeldi..Eline sağlık tşkler...10 dk ya yayınları duzenlıyorum ses sorunu kalkacak teşşekürler
iyi seyirlerDüzeldi..Eline sağlık tşkler...
Emegine saglik guzel calisma fakat CNN turk cogunlukla calismiyor duzeltme imkani varmidirTamamen yasal m3u8 listesi
Televizio ve Tivimate m3u İptv listesi
03.01.2026 liste günceleme yapıldı
Youtube Yayınları ğüncel indirme linki
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Pofidix sinema 1 20 arası Dolby boxset olmuşlar böyle mi devam edecek.iyi seyirler
Hocam pofidix Sinema 3 kanalı sizin listede bulamıyorum ama farklı listelerde var sizin hangi gurupta acaba ?iyi seyirler
pofidix sinema 3 kanalı yayın yapmıyor hocam şu an onun üzerinde geliştirme yapıyorum reklam ara yuzu canlı yayın da alttan gecen son dakikak haberleri tarzı bı scrıpte cevırıyorum stabil yayın yok şu an script yukseltme yaptıgım içinHocam pofidix Sinema 3 kanalı sizin listede bulamıyorum ama farklı listelerde var sizin hangi gurupta acaba ?
Hocam resimde görüldüğü üzere bu kanal başka panelde yayında bu yüzden sordum.İsim çalınıp mı yayın yapılıyorpofidix sinema 3 kanalı yayın yapmıyor hocam şu an onun üzerinde geliştirme yapıyorum reklam ara yuzu canlı yayın da alttan gecen son dakikak haberleri tarzı bı scrıpte cevırıyorum stabil yayın yok şu an script yukseltme yaptıgım için